Ko i ti [/quote]Osim13 je napisao/la:
Jesul Sloba i Franjo bili komunjare ?
Nešto ne pamtim da sam ja sa svoje dvije godine koliko sam živio u Yugoslaviji bio predsjednik iste,.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko i ti [/quote]Osim13 je napisao/la:
Dovre su ščele opuštajuća terapija je uz njih raditiuNbx je napisao/la:Jel ko prob'o ovu Yumeiho masažu u Sa, ima na Vrbanji?Pasalo bi mi da me neko izgaza pošteno, sav sam ukočen.
@Derdo
Pčele su najfascinantije od malih bića.Kad skupim kakvu paru, nabaviću koju košnicu pa u avliju montirat, čisto iz gušta i opuštanja. Znači ništa profit, striktno hranjenje medom i stvaranje maksimalnih uslova ko da su u prirodi.
Nešto ne pamtim da sam ja sa svoje dvije godine koliko sam živio u Yugoslaviji bio predsjednik iste,.[/quote]chily-rz je napisao/la:Ko i tiOsim13 je napisao/la:
Nešto ne pamtim da sam ja sa svoje dvije godine koliko sam živio u Yugoslaviji bio predsjednik iste,.[/quote]chily-rz je napisao/la:Ko i tiOsim13 je napisao/la:
Pa gdje je IZ BiH da to osudi? Pocevsi od svog naroda. Ne vidim svrhu u nekoj religiji ako vjerski autoriteti prvo gledaju politicke i finansijske faktore ispred realnog istupanja. Onda ta zajednica ne treba predstavljati nikakav autoritet jer truje svoj narod.chily-rz je napisao/la:
Nije Bog kriv što se neki kupaju u parama a neki nemaju za hljeba i vode nego ljudi,.
Jesam koliko je narkoman onaj što pije analgine,leksaurine i slicne hemikalije,.Marsal je napisao/la: I ti si nekad bio travar, pa jesi li sad i ti narkoman?
Al bog je svemoćan, a ako neće da pomogne onda nije dobar, a ako ne može onda nije svemoćantuzlak1987 je napisao/la:Pa gdje je IZ BiH da to osudi? Pocevsi od svog naroda. Ne vidim svrhu u nekoj religiji ako vjerski autoriteti prvo gledaju politicke i finansijske faktore ispred realnog istupanja. Onda ta zajednica ne treba predstavljati nikakav autoritet jer truje svoj narod.chily-rz je napisao/la:
Nije Bog kriv što se neki kupaju u parama a neki nemaju za hljeba i vode nego ljudi,.
iz ateizma,naucno dokazanoRamiy je napisao/la: I kako je onda covjek nastao?
Iydry Osime šta god da je u pitanju, ne daj u se i u svoje kljuse.Rokoko87 je napisao/la:Osime iydryi, uy tebe smo Derdiyok i ja!
Neki kažu da su se braća i sestre taslačili.filip13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:SeksomRamiy je napisao/la:I kako je onda covjek nastao?
logicno,nije ga valjda roda donijela
Nastao tokom 3,5 miliona godina. Sto je za dosta ljudi tesko predstaviti. Jer to vjerski fanatici predstavljaju kao "nastajanje od majmuna". Cak sam jednom slusao jednog hodzu kako govori "znaci ja sam danas majmun, a sutra sam se razvio u covjeka?"Ramiy je napisao/la:I kako je onda covjek nastao?
ZnamMarsal je napisao/la:4 godine Njemačke 120 euralegenda reala je napisao/la:
Al zato danas za te četiri godine ima penzije ko i za 36 u BIH
33 godine BiH 400 maraka
Primati su se odvojili od ostalih sisavaca prije nekih 85 miliona godina. To se moze uzeti kao pocetak nastanka danasnjeg covjeka.tuzlak1987 je napisao/la:Nastao tokom 3,5 miliona godina. Sto je za dosta ljudi tesko predstaviti. Jer to vjerski fanatici predstavljaju kao "nastajanje od majmuna". Cak sam jednom slusao jednog hodzu kako govori "znaci ja sam danas majmun, a sutra sam se razvio u covjeka?"Ramiy je napisao/la:I kako je onda covjek nastao?
Za milion godina je naravno ocekivati da ljudi poprime neke nove stvari i da se razlikuju od nas, kako planeta Zemlja bude diktirala.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.