Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mimi je underrated
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
u tešnju uče engleski vidimSarmelino je napisao/la:Mimi je underrated
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Muzicki semchoCOYS je napisao/la:@Mokroguz

Dobra je ona od Daughter bila.
Malo je ranije od 80-ih ali je dobra

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Divna stvorenja totalno su bezopasne jedino ako imas mozak moras se cuvati legenda kaze udje ti na uho i jede ti mozakOsim13 je napisao/la:Ispisaste 2 stranice a niko kutolažu da spomene.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Pa toRamiy je napisao/la:Divna stvorenja totalno su bezopasne jedino ako imas mozak moras se cuvati legenda kaze udje ti na uho i jede ti mozakOsim13 je napisao/la:Ispisaste 2 stranice a niko kutolažu da spomene.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Od buraza cenera za to mogu izvuć plafon znaš kakva je dijaspora, još vjernik čojk mislim da su to zadnja vrata na koja kucamPenaltiky je napisao/la:**** imaš buraza u Australiji a nemaš za produkcije. Joj **** ti poso ja subotom 15 do 12 po forumu pišem.Osim13 je napisao/la:Helco mogli smo ovako nesto za produkcije?Derdiyok je napisao/la:
Reci mu da radimo emisiju o džamijama u Gornjoj Tuzli, koliko gore džamija ima treba ti 1000 maraka samo za struju dok sve posnimaš.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
harden je napisao/la:Nema gore životinje od ove:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja mislim da je ovo jako koristan insekt. U biti od od insekata jedino mrav i bubamara mi ne smetaju.harden je napisao/la:Nema gore životinje od ove:
Na vikendici sam znao vidjati raznoraznih grmalja. Recimo ona totalno crna buba, zna biti velicine misa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ima rogove velike? To je zayebano kad ujede, ja jednom cjepanicom ga udaro ono nistaPuma je napisao/la:Ja mislim da je ovo jako koristan insekt. U biti od od insekata jedino mrav i bubamara mi ne smetaju.harden je napisao/la:Nema gore životinje od ove:
Na vikendici sam znao vidjati raznoraznih grmalja. Recimo ona totalno crna buba, zna biti velicine misa.
Isto ko što ih je danas više nego prije sto godina.jasmin10 je napisao/la:Nema šanse. Hvala Bogu vjernika će biti mnogo više nego što je danas.Penaltiky je napisao/la:Ne valja ti matematika, s obzirom da iz BiH svaki dan ljudi iseljavaju.jasmin10 je napisao/la:U BiH svaki dan sve više i više.
Ionako kako svijest napreduje indokrinacija će opasti i vjera će postati žestoka manjina u civilizovanom svijetu za 100 godina.

Religija postoji jer roditelji pune djeci glavu glupostima, niko sam ne otkrije religiju, jedino neki žutar uz pomoć vehbosa.
Pa istina je ovo, ima ih u Bosni kako koji dan sve više.
Ulijeću na granici al nema veze.
O čemu pričaš ti ? Pa koliko ima momaka što su se okrenuli vjeri a roditelji komunjare. Ali hvala Bogu na vakat su skontali da od tog zaostalog razmišljanja komunjara nema nista.
Vizionari kao što smo ti i ja odlaze a na naše mjesto dolaze neke Abu Hamze.Osim13 je napisao/la:Pa istina je ovo, ima ih u Bosni kako koji dan sve više.
Ja bome znam samo jednog da su mu starci "komunjare" a on musliman, al je bio malo na žutom.
Eto ne možete normalno pričati a da ne spominjete komunjare **** vas Kardelj.
Ja inače pričam o normalnom i civilizovanom svijetu ne o BiH.
- Marsal
- Kontakt:
Hehe, mjesecima tražiš način kako da riješiš svoju budućnost, dvoumiš se koji zanat da upišeš iako si dobru školu završio, doživiš nepravdu na konkursima i onbda opet pljuješ sistem u kojem je nezaposlen bio onaj ko nije htio radit i zarađivat.jasmin10 je napisao/la:O čemu pričaš ti ? Pa koliko ima momaka što su se okrenuli vjeri a roditelji komunjare. Ali hvala Bogu na vakat su skontali da od tog zaostalog razmišljanja komunjara nema nista.
Jest bogami, komunjare su bile zaostale, zato je sve danas, hvala Bogu, napredno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jer se u Jugi nije išlo u Njemačku masovno, to je samo danas trendMarsal je napisao/la:Hehe, mjesecima tražiš način kako da riješiš svoju budućnost, dvoumiš se koji zanat da upišeš iako si dobru školu završio, doživiš nepravdu na konkursima i onbda opet pljuješ sistem u kojem je nezaposlen bio onaj ko nije htio radit i zarađivat.jasmin10 je napisao/la:O čemu pričaš ti ? Pa koliko ima momaka što su se okrenuli vjeri a roditelji komunjare. Ali hvala Bogu na vakat su skontali da od tog zaostalog razmišljanja komunjara nema nista.
Jest bogami, komunjare su bile zaostale, zato je sve danas, hvala Bogu, napredno.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"