Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Respektujem samo pcele i mrave, ostalo genocidiram.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
U Bosni.
U stanu. Nedaleko od rijeke.
Znao sam sresti i skorpijice... izadju u kadu. Nova zgrada, vodim racuna o higijeni, ali mi trebaju peraja. Ne mozes je sahraniti sapunom.
U stanu. Nedaleko od rijeke.
Znao sam sresti i skorpijice... izadju u kadu. Nova zgrada, vodim racuna o higijeni, ali mi trebaju peraja. Ne mozes je sahraniti sapunom.
Najviše mrzim stršljene. Neki dan mi pujdu pčela ujela, glava mu natekla sta da radim kjuh ti yebem? U kadu i hladnom vodom mo glavurdzu isperem nece iz kade, ostavim ga zaspo, kasnije ga deloziram, navece glavurdza normalna.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ja fobiju od njih imam, kad sam manji bio naselili mi se u prozor nekako, kakva je to trauma bila kad me jedan u snu ujeoPenaltiky je napisao/la:Najviše mrzim stršljene. Neki dan mi pujdu pčela ujela, glava mu natekla sta da radim kjuh ti yebem? U kadu i hladnom vodom mo glavurdzu isperem nece iz kade, ostavim ga zaspo, kasnije ga deloziram, navece glavurdza normalna.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Opasni su oni. Nema s tim sale. Kod nas je vise ljudi umrlo od ujeda strsljena nego od napada Vuka ili medvjeda a Boga mi i bika.
Jeste li ikad slucajno uspostavili kontakt ocima sa jednom kujom lutalicom kad vodi malene negdje?
Pogled k'o Sisoje Husic kad se zaletio u Selimovica poslije utakmice "pravis se glup ba, sta hocete mater vam".
Pogled k'o Sisoje Husic kad se zaletio u Selimovica poslije utakmice "pravis se glup ba, sta hocete mater vam".
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Odmah da kazem da ni paukove ne volim.
Oni su olos nevidjeni. Kad se ljudsko tijelo zakopa, tj sanduk sa preminulim to je prva zivuljka koja ga napadne...
Oni su olos nevidjeni. Kad se ljudsko tijelo zakopa, tj sanduk sa preminulim to je prva zivuljka koja ga napadne...
Pauci su isto higher race.Sarmelino je napisao/la:Respektujem samo pcele i mrave, ostalo genocidiram.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nema gore životinje od ove:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Disapojnted. Očekivao sam nešto drugo.harden je napisao/la:Nema gore životinje od ove:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Sve drugo puštam i ne tučem, ovo udaram dok se na atome ne rastvori. Toliko.Kanye je napisao/la:Disapojnted. Očekivao sam nešto drugo.harden je napisao/la:Nema gore životinje od ove:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
But whyharden je napisao/la:Sve drugo puštam i ne tučem, ovo udaram dok se na atome ne rastvori. Toliko.Kanye je napisao/la:Disapojnted. Očekivao sam nešto drugo.harden je napisao/la:Nema gore životinje od ove:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Traume iz djetinjstva. 

Fair enough, kako god 99% insekata je kancer.harden je napisao/la:Traume iz djetinjstva.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
get a room
Mozemol se druzit.COYS je napisao/la:get a room
Nemore
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
ne možeš da sediš sa nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.