EasyEpidaurus je napisao/la:Ovaj Houston da odvede GSW s Cousinsom u 7
Kakav Cousins, pogino
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
EasyEpidaurus je napisao/la:Ovaj Houston da odvede GSW s Cousinsom u 7
Slažem se da je OKC postala mnogo bolja odlaskom Mela, ali za treći seed?Kobe Bryant je napisao/la: Prognoze za regularnu sezonu:
1. GSW
2. HOU
3. OKC
4-10: NOP, DEN, LAL, SAS, POR, UTAH,MIN.
Mada I ostali 11-15 su svi solidni: LAC, DAL, PHO, SAC, MEM
Stvarno ne mogu da garantujem za dvije ekipe ko propusta PO
Divi Doni, oba igrača su u punom tj najboljem prime momentu u karijeri + imali su godinu da se upoznaju. Nema Mela. Tu je Adams najviše ofanzivnih skokova, frajer radi i gine za ekipu i tu je Roberson koji dužinom je blago jer brani od 1 do 4 sve extra isto gine za ekipu. Drugo je PO, ali i Durant I Westbrook kad su bili zdravi su kidali u regularnom dijelu. Ali Westbrook, George, Admas I Robertson moraju biti zdravi čitavu sezonu ostali manje više i minimalno 3th seed.Donnie Darko je napisao/la:Slažem se da je OKC postala mnogo bolja odlaskom Mela, ali za treći seed?Kobe Bryant je napisao/la: Prognoze za regularnu sezonu:
1. GSW
2. HOU
3. OKC
4-10: NOP, DEN, LAL, SAS, POR, UTAH,MIN.
Mada I ostali 11-15 su svi solidni: LAC, DAL, PHO, SAC, MEM
Stvarno ne mogu da garantujem za dvije ekipe ko propusta PO
Kakva kradja Moreya.Oikamid je napisao/la:Capela 5g 90m
Adams je uzeo kad su svi mislili da slijedi drastican rast capa i u narednim godinama.Ovaj ugovor Capele je ekvivalent tome u ova zadnja 2 ljeta normalizacije ugovora za igrace koji nisu superstari.bombaysaphire je napisao/la:14 poena i 11 skokova, nek se zahvali CP-u i da ga ljubi u onu stvar do kraja života, isto kao DeAndre...
Po meni precijenjen igrač, naravno za ove pare...
Ali kad Adamas uzima onoliko, yebesh ti više ovu logiku...
Daleko od krađe, daleko...
Reci ti meni iskreno koliko vrijedi po tebi?NEZALAGANJE je napisao/la:Adams je uzeo kad su svi mislili da slijedi drastican rast capa i u narednim godinama.Ovaj ugovor Capele je ekvivalent tome u ova zadnja 2 ljeta normalizacije ugovora za igrace koji nisu superstari.bombaysaphire je napisao/la:14 poena i 11 skokova, nek se zahvali CP-u i da ga ljubi u onu stvar do kraja života, isto kao DeAndre...
Adams ili Capela?bombaysaphire je napisao/la:Reci ti meni iskreno koliko vrijedi po tebi?NEZALAGANJE je napisao/la:Adams je uzeo kad su svi mislili da slijedi drastican rast capa i u narednim godinama.Ovaj ugovor Capele je ekvivalent tome u ova zadnja 2 ljeta normalizacije ugovora za igrace koji nisu superstari.bombaysaphire je napisao/la:14 poena i 11 skokova, nek se zahvali CP-u i da ga ljubi u onu stvar do kraja života, isto kao DeAndre...
+1gaston je napisao/la: Nadam se dobroj sezoni Wizzardsa.
Gasol je i dalje ofanzivni pojam za Capelu.Ovaj kosa ne zna dati izvan reketa ili da nije asistirano,dok Gasol ima midrange i sut za 3p.Asistencije da i ne pominjem.Statisticki,Pau je i dalje medju najproduktivnijim centrima lige,jer ih je jako malo koji imaju kompletan napadacki arsenal.Ono gdje je drasticna razlika izmedju njih je efikasnost(nije ni cudo jer ovaj sve zakucava),te odbrana i to odbrana pika koja je kljucna u danasnjoj kosarci.Pau to vise ne moze braniti protiv elitnih napadackih ekipa(nikad i nije bio neki dobar odbrambeni pik igrac),ali u zastiti obruca ne zaostaje mnogo za Capelom.Ko ne vjeruje,ima statistika i moze se sve lijepo provjeriti.Kanye je napisao/la:Capela sezonu prije Paula s 22 godine 13 8. Sezona s Paulom 14 11 s 23 godine. Neki bi rekli da je to prirodan napredak između 22. i 23. godine. Neki će to iz nekog razloga svaliti na Paula.
Jordan zadnja sezona s Paulom 13 14. Prva sezona bez Paula 12 15. Drastična razlika jbt. Igrači ko Paul su prdimahovina bez elitne lob prijetnje (fasciniran sam da se ovo uzima kao posprdno) i elitnog defanzivca reketa.
Rakete bez Paula bile treće. U playoffu namučili dosta jaču ekipu od sebe (od koje bi i ove sezone ispali). Ove sezone prvi na zapadu, imali sreće da su Spursi sami sebi pucali u nogu i došli do finala gdje su opet fino namučile dosta jaču ekipu od sebe. Nikakva pretjerana razlika.
S druge strane, Rakete sezonu prije nego je Capela postao član prve petorke jedva osmi bili. Capela uđe u prvu petorku i odjednom treći. Krađa nego šta. Još NEZALAGANJE to govori, a mi Gasolu koji je beskoristan dajemo 16 miliona. Zapravo 16.8, a oni će za 18 imati Capelu. Krađa nego šta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.