FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 20:08

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Hvala Allahu pa sam imao neku sliku u glavi kako ce to izgledati.
Cim su rekli njegovo ime i da ima nas dnk, znao sam da nema hajra.
Pogledaj pomocnika, Zeba nije bekno.
Opusteno halali odma sve i hajmo uzivati u ljepoti stadiona. Kad se vrati A.O (ako se ikad vrati) tad razmisljati o timu :)
Dobro je to moj Muha kad ti možeš tako uraditi.

Nemoj ovo shvatiti kao uvredu na tvoju ljubav prema Želji, ovo je čisto moje mišljenje, al' onog dana kada mognem halaliti sve kao što si ti, onda vjerovatno više neću ni pratiti Želju, a to će biti poteško.
Vidis da pizdim i ludim po drugim temama :D
Mozda si se nadao da nije istina ono sto su "upuceni" govorili o Krcmi.
Tako da ti se mozes ljutiti i sikirati do mile volje a igrace i trenera libo racku. Plata ce leci a vi navijaci pušiona.
Ovo je prvi put da sam halalio sezonu koja nije bila ni pocela. Ode zdravlje jbga.
Iskreno, ja nikada od trenera koji dođe u Želju ne očekujem neko mega giga znanje i taktiku, jer da on to ima ne bi došao u Želju i u našu ligu (istina boli, ali tako je), al' očekujem da bar zna motivisati igrače i pronaći najbolju formaciju sa odgovarajućim igračima. Majku mu yebem ako je to teško onda ne znam, to je valjda osnova trenerskog posla. Pogotovo te sve to ubije u pojam kada vidiš da prosječan navijač razmišlja i postavlja normalnu taktiku dok trener izvodi neke akrobacije, i uvijek nas jedan takav zapadne.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 20:13

Raonffa je napisao/la:Iskreno, ja nikada od trenera koji dođe u Želju ne očekujem neko mega giga znanje i taktiku, jer da on to ima ne bi došao u Želju i u našu ligu (istina boli, ali tako je), al' očekujem da bar zna motivisati igrače i pronaći najbolju formaciju sa odgovarajućim igračima. Majku mu yebem ako je to teško onda ne znam, to je valjda osnova trenerskog posla. Pogotovo te sve to ubije u pojam kada vidiš da prosječan navijač razmišlja i postavlja normalnu taktiku dok trener izvodi neke akrobacije, i uvijek nas jedan takav zapadne.
Nema se sta vise dodati.
Nismo ocekivali Mou ali nemoj nam na klupu dovoditi prevaru.
Adzem je bio bolji od ovog dripca.

Hajde brate kad nas Çelik sastavi ode on :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 27 jul 2018, 20:18

LjoZee je napisao/la:Arezina chilla u "Slatko i Slano". On je usporen jadan i van terena.
Dečko zna da igra, i za našu ligu je igračina, klasicni plejmejker, medjutim od one tekme protiv Veleža imam ga na piku, iritira me momak samo tako, ne znam ni jednog igraca u zadnje vrijeme da mi je isao toliko na zivce, ponaša se kao da je iznad ostalih igraca, glumi autoritet, mali papak je doveden da igra i da šuti, jer za to je plaćen, ali jok ono uzima loptu jednom Blagojeviću ispred nosa da izvede slobodnjak, malom Šabanadžoviću odmahuje rukom kao sikteriše ga, ponaša se kao da je tu godinama, a sve iz razloga sto ocito nemamo autoritet medju igracima, a mali ocito zna da nam u ovom trenutku treba, zato i njegovo busanje i glumljenje igračine, na stranu sto je ko usporeni snimak, igra, trčanje i zalaganje i da ne spominjem, mozda i ovo sto je na posudbi na kraju se pokaze kao najbolji moguci potez
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 27 jul 2018, 20:31

braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ne znam gdje iskopase ove komentare. Procitao sam na zvanicnoj svaki i nijedan nije onakav bio tamo.
Ovi komentari postoje, nisu izmišljeni ali mi je bezveze od ovoga pravit članak.
Komentara ce uvijek biti ali ne sjećam se da su ovakve i slične članke pisali o Zrinjskom,Torpedu ili drugim klubovima ili članak sa komentarima navijača Želje kada je stavljen novibtravnjak,LED reklame.

Bitni je oplesti po Želji

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 27 jul 2018, 20:50

Ko je veca hablecina,novinar ili urednik(ako postoji uopste).

Ako puleni hoce da pokazu te 'levele iznad',u nedjelju im je najbolja prilika.
slika
💩💩

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 21:10

Gledam sad snimak na miru. Ulaskom Celavog i Anel je proigrao i bio bolji. Bio je borbeniji u tom periodu. Od ljutnje sinoc nisam pola upratio. Halali Anele, bilo je i gorih. Opet Klocevski i Sindikalac mars vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 27 jul 2018, 21:39

Blago nama kad su nam novinari najveci problem.. to im je posao nek pisu ja prvi postujem svako zanimanje, a druga je stvar da li cu to shvatit kao istinu ili sta ja znam kako vec... evidentno je da Krcmar gubi kompas I da nece dugo kao I kroz karijeru cijelu. Sinoc je bilo ruzno gledati kako smo stajali, da ne dobijemo **** zuti karton, itd, itd.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 21:44

Ljudi bez potrebe ste napadali Anela.
Veca, Bogi, Vranjes i Arezina.
U crvenilu zestoko bili.
Rodin je stoper i to se vidi iz aviona, pokusavao je nesto ali sta ces nije ono njegova pozicija.
Don. Krpa je trcao za 3 igraca.
Sta se desi s Zaimom i ono driblanje ko muha bez glave.
Sto ste skrti yebo vas lopta nosi je kuci.
Zec neke pokusaje sam :shifty:
Bakrac, Pavic, Curjuric i Krpa su bili oke.

Gledaj skoro isti sastav protiv Celika.

predsjednik
Kontakt:

Post Postao/la predsjednik » 27 jul 2018, 21:49

Ja ne znam sta ste vi gledali i o cemu pricate ... Predstavljate kao da smo igrali protiv Pofalickog ... Odigrali smo koliko su nam ljudi dozvolili ... Kvalitetniji su od nas , iskusniji , skuplji ... A da su nas raznijeli nisu ... Da su bili bolji itekako jesu i to je jedan fakt ... Da je bilo gresaka u postavci igre i sastavu jeste ... Ali je vecinu izgelda zabolio vise rezultat iz Italije ... I u tome je najveci problem ...
ima posla ko hoce da radi

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 21:51

Meni je Arežina pokidao živce.

O Bogicevicu ne bi da trosim rijeci, ja fakat ne znam sta taj lik vise radi u Klubu. Majke mi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 27 jul 2018, 22:03

predsjednik je napisao/la:Ja ne znam sta ste vi gledali i o cemu pricate ... Predstavljate kao da smo igrali protiv Pofalickog ... Odigrali smo koliko su nam ljudi dozvolili ... Kvalitetniji su od nas , iskusniji , skuplji ... A da su nas raznijeli nisu ... Da su bili bolji itekako jesu i to je jedan fakt ... Da je bilo gresaka u postavci igre i sastavu jeste ... Ali je vecinu izgelda zabolio vise rezultat iz Italije ... I u tome je najveci problem ...
U sridu, respect
:clap:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 22:05

O cemu ovaj pametuje :rol:
Pod tepih nego sta.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 22:09

Mozda je mnoge "zabolio" taj rezultat, ali iskreno mene nije i boli me djon za njih. Jedino se obazirem kad je ovako bitno za bodove u ovom jadu. Mene najvise boli igra i ponasanje pojedinaca u nasem timu. Neko umire da nesto uradi, drugi pokvari sve, a treceg boli gabri sta se desava.

@MocMahale444 za sebicnost si u pravu 100%. Ko da je od zlata pa ne da drugom. Nigdje timskog duha.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 22:14

Ne znam vala lupa gluposti kako se registrovao.
Cak sam im cestitao, svaka cast i vozdra.
jbga bolje da se suti i sve pod tepih.
Bili smo dobri :) ali malo nas je stalo.

predsjednik
Kontakt:

Post Postao/la predsjednik » 27 jul 2018, 22:31

Molio bih te da me ne vrijedjas i da me ne uzimas u usta ... Ali to je posao za administraciju , ne zelim da se zamaram sa trivijalnim likovima ...

Cak je i Vranjes kojeg prozivaju stalno , sinoc imao dosta klizecih startova , odigrao kao i 90 % ekipe onoliko koliko su mu dozvolili ... Par igraca se istaklo , ponovo Curjuric kojega su ovdje pljuvali svi , mali Pavic je bio fin i Krpic koji je bio borben ... Cak je i odbrana relativno cvrsto odigrala bez nekih gresaka nama svojstvenih kada se igraju ovakve evropske utakmice osim tog nesretnog autogola ... Jedino je Vedran podbacio i oba gola su njegova kao i Arezina koji nista nije pokazao a i napravio je faul iz kojega smo primili prvi go ...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 22:32

Pa čitajući tebe trebali smo jedno 7:0 pobjediti.

predsjednik
Kontakt:

Post Postao/la predsjednik » 27 jul 2018, 22:35

Pa ti onda ne znas da citas momcino ... A i dedukcija ti nije jaca strana mescini ... I ne uvlaci me u te privatne rasprave mimo teme ... Komentarisi utakmicu a ne mene ...

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 27 jul 2018, 22:38

Apollon je bolji od nas tri puta. To je istina koja boli kao i cinjenica da iz godine u godinu sve losije igramo evropu. Ja iskreno ne vidim da ce biti nesto bolje jer je BiH postala mjesto gdje mogu igrati isluzeni polovnjaci iz drzave i susjedstva ili likovi koji zele da preko nas nabiju formu i proigraju. Na zalost ni u mladoj generaciji ne vidim perspektive jer im je jedina zelja ispaljenje vani, a maksimalni domet druge lige skandinavskih zemalja.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 22:43

predsjednik je napisao/la:Pa ti onda ne znas da citas momcino ... A i dedukcija ti nije jaca strana mescini ... I ne uvlaci me u te privatne rasprave mimo teme ... Komentarisi utakmicu a ne mene ...
Gdje sam ja.... Tebe komentarisao.... Molim te...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 22:50

Ovaj je nasa nada u nedjelju. Igraj, sine, zanemari hejtere sto komentarisu. :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.