FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 27 jul 2018, 16:06

Cuj mu spike :rol: ja ba upravu si gori sam ja sto ti pridajem paznju i svoje vrijeme.Kakav gargamel :urnebes:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 27 jul 2018, 17:10

Na Tušanj je došao na posedbu iz francuskog Toursa, a prije toga nastupao je za jablaničku Turbinu, Čapljinu, Orašje, Travnik i Vitez.
Sportski direktor Slobode, Denis Karić, izjavio je za TuzlaL!VE.ba da je Zukić pojačao konkurenciju u napadu ekipe s Tušnja.
– Dogovorili smo jednogodišnju saradnju, uz mogućnost produženja na isti vremenski period. Tek je došao i neće biti u konkurenciji za susret u Ugljeviku protiv Zvijezde 09 – rekao je Karić.
S obzirom da se spominje kako će uskoro u inozemstvo napadač Edis Smajić, Zukić će u svakom slučaju dobro doći Tuzlacima, pod uvjetom da je fizički i psihički dobro pripremljen.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 27 jul 2018, 17:40

Moze li sad i Mladost nakon ovih poplava na Tusnju igrati?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 27 jul 2018, 20:42

Najvece pojacanje, adzino zlato odlazi :tokralju: :tokralju:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 jul 2018, 20:48

Skojevski je napisao/la:Jbo majku kako dodje ovaj Zukic na posudbu ako je u BiH zavrsen transfer rok mozel mi ko objasnit?
Ma to je sve neregularno kao i citava liga nazalost
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

THCF
Kontakt:

Post Postao/la THCF » 27 jul 2018, 20:58

https://sportsport.ba/fudbal/sloboda-be ... iku/284824

Da vidimo šta može Vidovic od prve.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 jul 2018, 21:00

Eto sad kad dijete od 18 godina donese pare i ode, na koje dijete iz kluba cete sljedece srati da znamo odmah?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2018, 21:02

bhpremierliga12 je napisao/la:Eto sad kad dijete od 18 godina donese pare i ode, na koje dijete iz kluba cete sljedece srati da znamo odmah?
naci ce retardi nekog, sasvim je svejedno

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 jul 2018, 21:03

Po ovom tekstu mi zvuči kao da će na probu, ali sve i da je tako neka mu je sretno, baš bih voljela da ostane tamo i pokaže se. Zamislite koliko bi naša škola porasla u očima publike ako bi se dva igrača koja su ponikla u Slobodi dobro pokazala u ovako dobrim klubovima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 27 jul 2018, 21:04

slika

Odlazi najveci talenat Evrope znaci, fino ga dajo utrpa. Neka se sad pozicionira po Craven Cottague-u dosta se pozicionirao na Tusnju.

EDIT
...gdje će se kroz treninge pokušati nametnuti Slaviši Jokanoviću i izboriti za ugovor.
Pisi propalo, eto nesrece nazad nisu ni Englezi jeli bunike. A tamam sam se bio ponadao :(
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 27 jul 2018, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 jul 2018, 21:11

HElo je napisao/la:slika

Odlazi najveci talenat Evrope znaci, fino ga dajo utrpa. Neka se sad pozicionira po Craven Cottague-u dosta se pozicionirao na Tusnju.
Najsmijesnije od svega je sto se ovakvi likovi predstavljaju kao neki navijaci haha
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 jul 2018, 21:34

Ako ode i jos zaradi klub super.a i dobra reklama.treba biti fer pa priznat dobre strane ovog ako dodje do transfera.
Klub na prvom mjestu!

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 27 jul 2018, 21:57

Preoteće ga čelzi fulhamu ko što gledam

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 27 jul 2018, 21:59

Ne vjerujem da ce otici, ali valjda je svima jasno strucnjaci iz Tuzle ne prepoznaju, ali zato englezi ili neki drugi da.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 jul 2018, 22:01

Nemojte zajebavat.
Na stranu sve ali ako potpise nije mala stvar.
Ako je i neki drugi klub nema veze.
Jos pricamo o transferima mesica i saida.sad i todora.
Sad tamo negdje djeca listaju po fb.u i mastaju.
Jer je je biga moguce!
Nije malo ako nista pruza nadu djeci da mogu odavde u euro klubove otici a ne preko sa klubova i zrinjskog. Nije malo.
Samo Sloboda!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 jul 2018, 22:31

Zvijezda 09 mora pasti - Baraban igrač odluke.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2018, 22:51

E ne mogu da vjerujem, pa zasto Fulham trazi njega, sto ne trazi ekstra talentovanog Huseini Poturkalica iz City-a. :oops:
Nadam se da ce pokazati tamo dosta i da Slobodi idu opet neke pare i novi transfer.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 jul 2018, 22:56

Meni nije jasno samo zasto neki misle da Smajic nije talenat.Jbt kad te trazi klub iz Engleske Premier lige ocigledno je da ima potencijala.Englezima se svidi mlad igrac i prepoznaju ga kao talenta,a ovim tzv.navijacima se ne svidja.Dao 7 golova u timu koji se 85% sezone borio za opstanak,to nije mala stvar i jos ima samo 18 godina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 27 jul 2018, 23:03

Talenta ima ali nije ni prvi ni zadnji ....
Talenat sam nije dovoljan."djeca"po engleskoj sa 18-19 nose timove cak i u PL primjera je more kroz historiju.
Rad u nasim omladinskim selekcijama pa i u PL je katastrofalan.Igraci ne mogu igrati niti trcati prva utakmica srijeda -subota grcevi umor kuknjava.
Evo Sarajevo vec trazilo odgodu Radnik nije dao...
Nema tu hoces neces....
Najveca greska je smanjenje lige.Daj nam 21 tim,i srijeda-subota tempo neka trce....
Smajic ce na probu.neka neka pokusa i sretno mu bilo ali prejaka je to liga fizicki za bilo koga a kamoli momka od 18 iz BiH lige.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2018, 23:07

Nogometaš Haris Mehmedagić koji je više od tri godine veoma uspješno nastupio za Slobodu vratio se u Zagreb gdje će samostalno trenirati i raditi na saniranju povrede koju je zadobio na početku priprema za prošlogodišnji drugi dio sezone. “Sve sam učinio kako bi se uspio opraviti i tako što prije vratiti na teren. Nažalost stvari za sada nisu išle u tom pravcu. Uprkos brojnim terapijama nisam se uspio u potpunosti izlječiti ali pomak je vidljiv. Već neko vrijeme trčim, radim na jačanju i u skorije vrijeme iskreno se nadam povratku na teren. Obzirom da mi je sa Slobodom istekao ugovor odlučio sam se vratiti u Zagreb gdje nastavljam sa oporavkom” – kazao je za **** jedan od najboljih stopera Premijer lige Bosne i Hercegovine i miljenik navijača u Tuzli za kojeg kažu da je borac bez mane i straha. Mehmedagić je u svakom nastupu za crveno-crne pružao svoj maksimum i tako za kratko vrijeme postao omiljen nogometaš na Tušnju. “Moram ovom prilikom da se zahvalim svima na podršci, posebno navijačima i ljudima u Tuzli koji su cijelo vrijeme mog boravka u Slobodi bili prema meni maksimalno korektni” – kaže Mehmedagić koji je poželio puno sreće Slobodi u novoj sezoni. “Jako teško psihički mi je pala ova povreda ali siguran sam da ću se vratiti još bolji. FK Slobodi želim puno sreće u novoj sezoni” – poručio je Mehmedagić.
Stvarno steta sto je ova povreda bas njega zadesila. Nije zasluzio nikako bas on da mu se ovo desava u najboljim godinama karijere. Pogotovo jer je uvijek pruzao maksimum kod nas i bio korektan kao covjek. Valjda se oporavi i vrati bar u tu drugu HNL ligu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.