I onda drot kad te zaustavi pita šta imaš od opreme,kakve su nam ceste i odvodi treba mi kakav čamac u gepeku stojat,.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi li ovo uslik'o temu Ljubav & Sex?chily-rz je napisao/la:
šta fali, ako si iz talama i pozlije ti, taman dok preplivaš do bolnice osvježit će te, dođeš sebichily-rz je napisao/la:
I onda drot kad te zaustavi pita šta imaš od opreme,kakve su nam ceste i odvodi treba mi kakav čamac u gepeku stojat,.
E da je samo Zenica. Država je čitava takva.filip13 je napisao/la:U zenici saobracajni kolaps cim malo jaca kisa padne
Olga Kurlyenko il Mila JovovichOsim13 je napisao/la:E da je samo Zenica. Država je čitava takva.filip13 je napisao/la:U zenici saobracajni kolaps cim malo jaca kisa padne
Pa nas je u Sarajevu snijeg u FEBRUARU iznenadio![]()
Penaltiky je napisao/la:Olga Kurlyenko il Mila JovovichOsim13 je napisao/la:E da je samo Zenica. Država je čitava takva.filip13 je napisao/la:U zenici saobracajni kolaps cim malo jaca kisa padne
Pa nas je u Sarajevu snijeg u FEBRUARU iznenadio![]()
Ne fali ništa,evo ih ko Venecija,na vodi,.Donnie Darko je napisao/la: šta fali, ako si iz talama i pozlije ti, taman dok preplivaš do bolnice osvježit će te, dođeš sebi
Jedna od rijetkih tema na kojoj se još uvjek vodi zanimljiva rasprava,jedna takva se razvija i na trenutno aktivnu temu : "seks na prvom izlasku" koja je neočekivano nadmašila i debatu na temu " ližeš mi čmar" ,.Mokroguz je napisao/la: Jesi li ovo uslik'o temu Ljubav & Sex?
Bega likes this.Osim13 je napisao/la:Ferdo bi oblizo čajni kolutić po jeftinim cijenama.
Vidis nisam nikad razmisljao o tome. Ostavim maci da me pojede. Zvuci korisnije od zakopavanja.Penaltiky je napisao/la:Nije mi jasno zašto se ljudi ne recikliraju? Ono umreš, podijele srce, bubreg, pluća kome treba, ostalo prodaju Pedigreu i Whiskasu.
Ma makar je prava muha neki forumas ima avatar s muhom vazda tripujem da je pravauNbx je napisao/la:Dohakam onoj ogromnoj muhi, al joj samo onesposobim jedno krilo, sad još glasnija.Ne mogu je uhvatit skače po plafonu ko skakavac.
Ušutio se, da se nisu čulianell je napisao/la:Bega likes this.Osim13 je napisao/la:Ferdo bi oblizo čajni kolutić po jeftinim cijenama.
Jel ona zelena il narandžasta, ako jes jaro pucaj iz puške ako treba samo ubij to, kakih bolesti moš popit pfff.uNbx je napisao/la:Dohakam onoj ogromnoj muhi, al joj samo onesposobim jedno krilo, sad još glasnija.Ne mogu je uhvatit skače po plafonu ko skakavac.
Skuplja pare.Osim13 je napisao/la:Ušutio se, da se nisu čulianell je napisao/la:Bega likes this.Osim13 je napisao/la:Ferdo bi oblizo čajni kolutić po jeftinim cijenama.
Cini mi se da se privuku ako izmijesas secer u vodi ili mlijeku i ostavis negdje da stoji. Ako bas ne mozes izdrzati, stavi zdjelu blizu sebe, spremi pataricu i budi miran dok ne pridje, opali je kad podje letiti. Ili probaj biti Michael Jordan i porazbijaj sve u kuci.uNbx je napisao/la:Dohakam onoj ogromnoj muhi, al joj samo onesposobim jedno krilo, sad još glasnija.Ne mogu je uhvatit skače po plafonu ko skakavac.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.