Nisam htio pisati ovdje jer je to samo moj propust moj problem ali da upozorim druge mozda nekog spasim.
Bio sam dosta aktivan ovdje i napravio sam prije 20ak dana od 4,80e za 7dana 143e.
U narednih 10ak dana islo je isto jako dobro i dodjem do cifre 271e i legnem spavat, kontam ako spanem na 250e vadim 200e sa 50e igram, a ako dodjem do 300e vadim 250e.
Ustajem ujutru to je bilo prije 4 dana, ne prihvata mi lozinku ajd reko na serveru nesto rade a imao sam lozinku bas jaku broj4slovatri brojaslovo.
Nakon par sati wwinu saljem mail zasto se nemogu logovat, kazu mi lozinka ti nije ta, da dokazes da si ti, posalji licnu, sigurnisni odgovor sam morao ukucat bla bla, odblokiram to sve udjem kad ono 0,01e na racunu.
Sok, nevjerica, tuga, ne znam ni.ja sta....
Ulazim i.vidim da mi.je neko igrao live po 50e tikete sl gol i dobijao jos pri tome, po mojoj.procjeni digao se na 330e i kazu mi za poker stolom pustio drugom, bas kazu pustio bez rejka bez igre, jer nema rejka a ja nisam igrao.
Nemogu sebi doc par dana vec.
Kud sam vec.planirao te pare ozenjen sam, imam i dijete, em sam bas sto bi se reklo usao u formu dobra live selekcija odmjerene uplate, sati i sati kopanja po forumima trazenje value u mecevima, borba za informacijama, znam da bi do jako dobrih para dosao i onda puf na nuli.
Rekli su mi znao ti je username to sam jbg ovdje dao kad je nagradna za svjetsko bila, a za sifru jer kazem im da je jako.jako teska kazu programom nekim da ju je morao razbiti.
Odgovornost je na meni oni tu nista nemogu.....
Sranje od zivota....
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS