2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2018 NBA Offseason
Ja i govorim za igru u RSu gdje su jako bitni bili da se dodje do tog skora.Moze Melo dati i 20ppg,ali na isto toliko suteva. 

Luc nista bolji nije od EnnisaNEZALAGANJE je napisao/la:Ja i govorim za igru u RSu gdje su jako bitni bili da se dodje do tog skora.Moze Melo dati i 20ppg,ali na isto toliko suteva.
Vidjet cemo na koliko suteva
60+ pobjeda i u WCF opet ako trojac (jh, cp, cc) bude zdrav, prvenstveno CP
Ove godine ce CP igrat manje minuta, i manje tekmi u RS
Može, kao i u OKC, u periodu u kojem ćete primiti 45+.alemsa je napisao/la:
Ennis je fina zamjena za Luc-a, Melo jos uvjek moze dati 15+ ppg
Individualno, mislim da nije loš potez jer stvarno nije skup i praktično ne možete izgubiti a možete dobiti dosta. Low risk-High Reward situacija. Ali, generalno imate problem što se poprilično zatvarate. CP vas je već zaklao(htio to priznati ili ne), defanziva ne postoji nikako a sa klupe nemate kvalitete. Čak se i GSW može uzeti kao dobar primjer da možeš imati i 4-5 all star igrača ali ti za titulu treba doprinos role igrača. I oni su zapinjali u određenim fazama ovih šampionskih sezona, pa iskoči Javale, Iggy ili neko takav. Obično se titule lome na tim igračima. Također dijelim mišljenje da su Rakete slabije nego prošle sezone, a to je najmanji problem jer su i dalje konkurentni. Veći će nastati kroz par sezona, pogotovo ako Melo pokaže nešto pa postane "zahtjevan" a završite i sa Capelom na MAX-u. Uz to, i dalje je suludo truditi se dok je ovaj GSW na okupu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
A sta je klupa losija u odnosu na proslu sezonu kad su imali "beton" klupu? De mi reci da cujem. Pricss na pametS-Y-L-A-R je napisao/la:Može, kao i u OKC, u periodu u kojem ćete primiti 45+.alemsa je napisao/la:
Individualno, mislim da nije loš potez jer stvarno nije skup i praktično ne možete izgubiti a možete dobiti dosta. Low risk-High Reward situacija. Ali, generalno imate problem što se poprilično zatvarate. CP vas je već zaklao(htio to priznati ili ne), defanziva ne postoji nikako a sa klupe nemate kvalitete. Čak se i GSW može uzeti kao dobar primjer da možeš imati i 4-5 all star igrača ali ti za titulu treba doprinos role igrača. I oni su zapinjali u određenim fazama ovih šampionskih sezona, pa iskoči Javale, Iggy ili neko takav. Obično se titule lome na tim igračima. Također dijelim mišljenje da su Rakete slabije nego prošle sezone, a to je najmanji problem jer su i dalje konkurentni. Veći će nastati kroz par sezona, pogotovo ako Melo pokaže nešto pa postane "zahtjevan" a završite i sa Capelom na MAX-u. Uz to, i dalje je suludo truditi se dok je ovaj GSW na okupu.
Sta trebaju da ne pokusavaju? Pa da im ode Harden kao Kawhi kad je vidio da nisu mogli nikog dovest. Treba skinut gace, upropastit neciji prime da ne bude u duhu natjecana jer postoji ekipa poput gsw?
Ne mogu ti Ariza i Luc pravit vecu razliku od 5 pobjeda pa taman i da im ne dovedes zamjene, a doveli su
Kakav denial lmao
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Termine tekmi treba zamijeniti, na Zapadu treba staviti u ranije termine a Istočne u 4 u noć, svakako ih niko neće gledati.
Zbog ceg? Pa nisu Ariza i Luc Harden jebteSarmelino je napisao/la:Kakav denial lmao
Ne mogu ti oni pravit razliku preveliku pobjeda, ode jedan KD pa je razlika 8 pobjeda, a ne 5i i 8i igraci ekipe. Pusite pricu media bezze
Ne lupetaj, nisam rekao da je bila beton nego da vam je baš to zafalilo da uzmete seriju sa warriorsima. Ogromna razlika. Sam si pomenuo Arizu i njegovu očaj partiju a trebao je da bude faktor sa strane jer su Harden i CP držali egal u najmanju ruku.alemsa je napisao/la:A sta je klupa losija u odnosu na proslu sezonu kad su imali "beton" klupu? De mi reci da cujem. Pricss na pametS-Y-L-A-R je napisao/la:Može, kao i u OKC, u periodu u kojem ćete primiti 45+.alemsa je napisao/la:
Sta trebaju da ne pokusavaju? Pa da im ode Harden kao Kawhi kad je vidio da nisu mogli nikog dovest. Treba skinut gace, upropastit neciji prime da ne bude u duhu natjecana jer postoji ekipa poput gsw?
Ne mogu ti Ariza i Luc pravit vecu razliku od 5 pobjeda pa taman i da im ne dovedes zamjene, a doveli su
Ne kažem da ne treba pokušavati, i to si pogrešno shvatio očito zaslijepljen nečim. Samo mislim da se moglo bolje odraditi proširivanje rostera i opcija misleći i na budućnost. Za CP-a mogu razumjeti, bilo je uzmi ili ostavi a nakon ove sezone bio bi grijeh ne potpisati ga.
Elem, ti ako si zadovoljan potezima, i ja sam, šta da ti kažem.
Biti će prilike da se pokaže koliku vrijednost nose Danny Green, Ariza, Andre Roberson i takvi..

41.21.1.
Dobro vidjet cemo
Ja 6 godina kako ovdje tako i od media u ovo doba slusam/citam kako ce Rakete biti losije, predikcije itd. I svake ama bas svake sezone dokazu suprotno. Zavrsit ce 1st ili 2nd na zapadu, i idu opet u WCF ako bude trojac zdrav, zapisano je u vremenu, ne morate mozgat puno oko toga
Ja 6 godina kako ovdje tako i od media u ovo doba slusam/citam kako ce Rakete biti losije, predikcije itd. I svake ama bas svake sezone dokazu suprotno. Zavrsit ce 1st ili 2nd na zapadu, i idu opet u WCF ako bude trojac zdrav, zapisano je u vremenu, ne morate mozgat puno oko toga
LeBron je na zapadu sad, dje ce Harden njega izbacit 

Epidaurus je napisao/la:LeBron je na zapadu sad, dje ce Harden njega izbacit

LeBron nek bude sretan ako bude top 5 sa LA.
Gsw, Hou, Sas Okc su bolje ekipe as it is
Pa Utah, Portland, New Orleans, s njima ce se borit.
GSW, NOP, HOU, OKC, UTA, PTB, LAL, SAS. Vjerovatno će neko zavarati i odigrati top RS. Najvjerovatnije Lakersi ili Spursi.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Samo da oce odigrati sezonu bez nekih ozibljinih problema sa povredama 

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Moze Bron jedva uc u PO al opet ce bradatog chokera izbacit 

Neozbiljan siEpidaurus je napisao/la:Moze Bron jedva uc u PO al opet ce bradatog chokera izbacit
Bradati choker ode u 7 sa Gsw a LeBron popushi metlu, srali mu ljudu po glavi. Jos sad ima losiju ekipu nego u Cle, i da dobiju ovi Lakersi Rakete, nisi ni 2% normalan ako to mislis
S ovom ekipom se Bron moze bolje nosit s Dubsima nego s Cle. Razlog je jednostavan. Ovi Lakersi su 10 puta atleticniji i defanzivno bolji od one ekipe. Najozbiljniji protivnik Warriorsima ce bit OKC al pod uslovom da divljak prestane ganjat statse, ostali vjerovatno ni 1% sanse nemaju.
Jel ovo 2017a, de nadjete covjekove postove, indeticno pisao prosle sezone.Epidaurus je napisao/la:S ovom ekipom se Bron moze bolje nosit s Dubsima nego s Cle. Razlog je jednostavan. Ovi Lakersi su 10 puta atleticniji i defanzivno bolji od one ekipe. Najozbiljniji protivnik Warriorsima ce bit OKC al pod uslovom da divljak prestane ganjat statse, ostali vjerovatno ni 1% sanse nemaju.

Opet u 7 sa Gsw idu Rakete, jedini tim u ligi. To zapamti
I s kojom ekipom Lakersa? Ovom? Prva, druga, treca, cetvrta i peta mu opcija nikad nije igrala playoff. Comeups malci bez iskustva, sta ti je, ima da se izgibe k'o krava u livadi. Itekako mu je ovo losija ekipa od Cle
Ovaj Houston da odvede GSW s Cousinsom u 7 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.