FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mandrak
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mandrak » 03 okt 2010, 20:42

joj Bojana krampe igraca gdje nabi loptu :shock: :shock:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 okt 2010, 20:42

LBJ MVP je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Meni vise nije bitno hocete li kiksati. Bitno mi je da Real sto manje primi a da vi sto vise vadite loptu iz svoje mreze
Takođe ;)
Takođe :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 okt 2010, 20:47

Hoćel taj gol više ? :P
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 okt 2010, 20:51

A nece :|

Imas sve,dominaciju,prilike da vodis i vise razlike i onda primis bezveze gol.I u nastavku je bilo nekih prilika,ali nista.Bezveze kiksali.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 okt 2010, 20:52

jbt sreca pa ne gubimo...btw.kad je messi izisao van igre :oops: :?:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 20:55

Bogami imali je i Mallorca sansi :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 okt 2010, 20:57

Mislim da ovako nemoze vise...treba POD HITNO promjeniti natpis na dresu....od kako stoji ono UNICEF,samo dajemo budove..mozda bi sad trebalo SDA(narod nista nezna)pa da samo uzimamo..dosta poklona vise... :evil: :evil: :evil:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 okt 2010, 20:58

Sexmachineboy je napisao/la:Mislim da ovako nemoze vise...treba POD HITNO promjeniti natpis na dresu....od kako stoji ono UNICEF,samo dajemo budove..mozda bi sad trebalo SDA(narod nista nezna)pa da samo uzimamo..dosta poklona vise... :evil: :evil: :evil:
Postali su merhamet ;) :lol: :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 03 okt 2010, 20:59

Sexmachineboy je napisao/la:Mislim da ovako nemoze vise...treba POD HITNO promjeniti natpis na dresu....od kako stoji ono UNICEF,samo dajemo budove..mozda bi sad trebalo SDA(narod nista nezna)pa da samo uzimamo..dosta poklona vise... :evil: :evil: :evil:
najgluplji post koji sam procitao u zadnje vrijeme.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 21:00

Wolverine je napisao/la:

Slazem se :mrgreen: koja maskota od posta :lol:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 okt 2010, 21:00

:? :D nema laganih utakmica....ona 0 na Majorci neizgleda sada loše....naravno ovaj kisk če tek u slučaju Realove pobjede značiti nešto...evo vidite kako smo mi fini i neprovociramo :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 okt 2010, 21:01

zaista mi je zao sto sam bio u pravu,da su potezi gvardiole u zadnjih pola godine sto se tice transfera katastrofalni.ostati na jednom klasicnom spicu ,je ravno samoubistvu za klub kao sto je barsa.nije smio lako se odreci ibrahimovica,ili ako je vec,onda je trbao dovesti jos jednog napadaca.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 okt 2010, 21:01

Wolverine je napisao/la:
sto??? :mrgreen: :roll: :?:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 okt 2010, 21:02

Barcelona je večeras bila zrela za poraz, no Mallorca nije ta ekipa koja bi realizirala šanse koje im je pružio Barcin vezni i zadnji red. Utakmica se morala završiti u prvom poluvremenu, no nonšalantnost ih je koštala gubitka 2 boda. Mallorca je došla po bod i uspjela osvojiti isti.

Thiago i Nolito su ne bi trebali imati ključnu ulogu u završavanju napada(a to se u posljednjih 15-ak minuta dešavalo). Krkić je totalno van forme, a izgleda da je izgubio i na snazi(koja ga, moramo priznati, nikada nije krasila). Pedro nevidljiv, na kraju se i povrijedio te ga je zamijenio Nolito.

Mascherano. Ne znam, ja i dalje mislim da je ovo promašena investicija, ali gledajući sa vedrije strane, barem nije dobio žuti karton. Isuviše je griješio prilikom predaje lopte, pa je Mallorca iz 2-3 kontre mogla ovo riješiti u svoju korist.

Abidal u prvom poluvremenu više vremena provodio na protivničkoj polovici, u drugom poluvremenu imao samo jedan prodor.

Pique je, može se reći, sukrivac za gol Mallorce, ali je danas odigrao možda i najbolje od svih Barcinih igrača. Kao što komentator reče, bilo ga je na svim dijelovima terena, kao da se radilo o Xaviju, a ne Geraldu.

Iniesta nije mogao sam držati taj vezni red; Keita i Masch ipak ne mogu biti potpora kakva je Xavi.

Messi dobar, ali kada se govori o njemu, onda se obično uzme epitet fantastičan. Večeras nije bio takav. Ipak je ovo prva utakmica koju igra cijelih 90. minuta nakon one povrede, tako da...

Sve u svemu, slaba Barcelona(iako je bila nadmoćnija u svakom segmentu) i pokazali su da Kamp Nou neće biti neosvojiva tvrđava(Hercules 3 boda, Mallorca bod).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 okt 2010, 21:18

Izgleda da ce ove sezone i Barca i Real prosuti mnogo vise bodova, nego prosle sezone. Neki kiksevi nisu jednostavno slucajni.
#divovi

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 okt 2010, 21:22

Ovakvom igrom se ne može odbraniti titula, sigurno....igra bez odbrane u kojoj je svaka prilika gostiju = pola gola jer odbrane i nema....patnja u napadu....neozbiljno je da klub kalibra Barce ima za špica vjecnog talenta Krkića koji ne može meda sa kašike....cim se Xavi ozljedi ili ne igra, to su automatski veliki problemi u organizaciji igre jer nemaju adekvatne zamjene.
Barca trenutno vrlo loša igra...deleko od one igre iz prošle sezone...predaleko....ali to je taj rizik Pepa kad je krenuo u sezonu sa samo 19 igraca.
Sve u svemu Barca je vec sad na pocetku sezone prosula vec 5 bodova na domacem terenu,a to je previše da bi se tek tako nadoknadilo....a gdje ih misle vratiti?' u gostima kod Reala,Valensije ili Seville?? sa ovakvom igrom teško jer na svom terenu jedva pobjeđuju.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 okt 2010, 22:19

ne valja ovo nimalo...
ako zavisimo od toga da li nam igra ili neigra xavi onda nema od barce ove sezone nista...pa i on je samo covjek ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 okt 2010, 22:23

T-MAC je napisao/la:ne valja ovo nimalo...
ako zavisimo od toga da li nam igra ili neigra xavi onda nema od barce ove sezone nista...pa i on je samo covjek ;)
e jbg sad buraz...kad je bio aktuelan transfer Fabregasa, bila je prica tipa Koji ce nam qrac, gdje ce igrati, šta ce nam on bla bla bla...e sad vidimo zašto su navalili da ga dovedu.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 okt 2010, 22:38

Realno ovoj Barci samo fali jedan kvalitetan napadac, a ovo ostalo je sve popunjeno i imaju se poprilicno kvalitetne zamjenena svim pozicijama.

Sto se tice napada i tu je Pepe morao malo d vodi racuna, jer ako se dobro sjecam Barca je u gubitku bila pa su malo morali voditi racuna o tome i Ibra je imao preveliku platu za ucinak koji je dao u prosloj sezoni, vjerovatno se Pepe vodio logikom da Bojan moze sa klupe pomoci i slicno sto nije bas ispalo kako treba, dok mi se ovaj momak Nolito ako se ne varam veoma svidja i mislim da bi momak trebao d dobija vise sanse ako nista umjesto Bojana, mislim da od tog momka moze biti kvalitetan igrac
Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 okt 2010, 22:40

JBg,u prvom je vec trebala da bude zavrsena tekma,Igraci su suvise ne ozbiljni,hoce da se usetaju u gol,takodje je u ovoj sezoni idbrana mnogo pomerena napred,sto ne daje rezultata u napadu al zato na svakoj tekmi primimo gol!
Bojan je bio veoma los i nolito je za svojih 15 min mnogo vise pokazao!U zimskom transfer periodu treba poslati bojana na polusezonu u englesku na pozajmicu u totetham,aston villa,everton,tako neki klub da malo ojaca,a treba dovesti torresa
Vidim Liverpool gubi skoro od svakog,mnooogo su losi i da bi mogli dovesti torresa za jedno 30-35 miliona
jer je prilicno ne zadovoljan u liverpoolu
e onda bi iniesta mogo da se vrati u sredinu de je mnogo bolji nego na krilu!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.