Kako vam vise ne dosadi,jbt....eto,lolu ste otjerali ima 2 godine....kad se spominjao na temi Slobode digli ste i kuku i motiku da se banuju ljudi koji pisu o Husicu....sad ni ovdje ne popustate....ono,sve cvjeta u Slobodi pa se bakcete drugim klubovima....jest vam covjek iznabijao komplekse da se necete narednih 100 godina oporaviti...koja je poenta pisanja o Azmiru....iscupali ste Slobodu iz njegovih ralja i predali je ćarsiji da je vodi....popustite malo, pogotovo ovaj bolesnik tuzlakPenaltiky je napisao/la:Nije Karadžin htio na pozajmicu pisat od seoskog lole?
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Opste diskusije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je problem? Sto ima neko da prati knjigu njegovih lazi? 

Klub je mozda iz Tuzle ali ga ja lično ne smatram tuzlanskim i to je to. A tema je opšte diskusije gdje imaju pravo komentarisati i oni koji ga ne vole.
Neki su se bunili nekad protiv Olimpika sad im to ne smeta. Nema veze. Vjerovatno za par godina u crnom scenariju neće smetati ni meni ali tek kad se Tuzla ne bude vrijeđala sa tih istih tribina i tog istog kluba.
Do tada ni da pivo i ćevape džaba dijele ne idem. Dobar fudbal ima i na TV.
Neki su se bunili nekad protiv Olimpika sad im to ne smeta. Nema veze. Vjerovatno za par godina u crnom scenariju neće smetati ni meni ali tek kad se Tuzla ne bude vrijeđala sa tih istih tribina i tog istog kluba.
Do tada ni da pivo i ćevape džaba dijele ne idem. Dobar fudbal ima i na TV.
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Problem je što si ti pacijent i pratis SAMO NJEGOVU knjigu lazi....pa pratim tvoje pisanje covjece....pa po tebi je covjece top stanje u Slobodi.... jesi ti svjestan da ce Sloboda najvjerojatnije ispasti iz lige...ponovo...i to za stoti rođendan....a i ako ne ispadne ima tesku bitku da bije za opstanak....jel tebi jasno covjece da su ljudi od kluba privatnu prčiju napravili.... covjece,to sto je Husic slagao je smijurija teska sta ti je bundoglavi i faraon izlafinao....pa bolan mene dosta raje ovdje zna....ja necu da idem i placam vise njihov privatni klub...njihove talove....pa s kim god sam sjeo ljudima se povraca od Slobode... ponovo.....pa ja sam dijete bolesno ostavljao da idem u Krupu, Zenicu, Banjaluku....pa kad su mene uspjeli otjerat ja im licno kapu skidam....i jos bruku raje....cccccc....eto nastavi o Hazmiru,seoskoj varalici,k u r a c me zabolituzlak1987 je napisao/la:Sta je problem? Sto ima neko da prati knjigu njegovih lazi?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nije top stanje u Slobodi ali daleko od toga da ce Sloboda da ispadne, to je prica bas od onih koji zele da ispadnu u pravu pa prizeljkuju lose rezultate Slobode ili onih koji su se pri odlasku Husica presaltali sa Slobode na njega. Sloboda kao i ostale ekipe u ligi dovodi igrace slicnog kvaliteta, kao i Sloga. Niti Sloboda ima losiji sastav od drugih niti je Sloga bolja i kvalitetnija od Slobode. Eto kod njega nema talova, muljaza, radi se, pravi klub, sezonske, dresovi, zaposlenici, marketing, prodaja igraca itd. Sve sto ima je nesto vise novca ali je imao funkciju da vodi Slobodu pa nije napravio klub klubom nego je samo znao trpati pare u igrace sto je kratkog vijeka. Ali tada vama nije nista smetalo, dok je on bacao pare svi su sutili i svima bilo sjajno, bajno. Eto kod njega nije bila privatna prcija bila ni Sloboda, a nije ni ovo sad. Bas ce vas poslusati nesto i ispostovati u ovom novom klubu, kao da ga boli ona stvar sta vi zahtjevate i smatrate. Tebi smeta Senad, Karic i ostali sto ce biti u donjem dijelu tabele jer je to u granicama mogucnosti Slobode, a manje ti smeta neko sto nema plana pa pise pozajmice, trosi na igrace i na kraju se ispostavi da Sloboda nije niti sta osvojila niti je sta zaradila vec samo duguje. Boli me briga za taj njegov klub ali prestanite ljude ubjedjivati kao je njegov nacin vodjenja kluba ispravan, kako on nije kao ostali itd. Jer to veze s vezom nema. Kao da su ovi rastjerali nesto ljude, ljudi se rastjeruju 20 godina konstantno. Niti je taj covjek napravio klub pa ga oni razvalili niti im je sta ostavio iza sebe, radio kao zadnji amater ali ima kesa pa mu se svi klanjaju.staragarda je napisao/la:Problem je što si ti pacijent i pratis SAMO NJEGOVU knjigu lazi....pa pratim tvoje pisanje covjece....pa po tebi je covjece top stanje u Slobodi.... jesi ti svjestan da ce Sloboda najvjerojatnije ispasti iz lige...ponovo...i to za stoti rođendan....a i ako ne ispadne ima tesku bitku da bije za opstanak....jel tebi jasno covjece da su ljudi od kluba privatnu prčiju napravili.... covjece,to sto je Husic slagao je smijurija teska sta ti je bundoglavi i faraon izlafinao....pa bolan mene dosta raje ovdje zna....ja necu da idem i placam vise njihov privatni klub...njihove talove....pa s kim god sam sjeo ljudima se povraca od Slobode... ponovo.....pa ja sam dijete bolesno ostavljao da idem u Krupu, Zenicu, Banjaluku....pa kad su mene uspjeli otjerat ja im licno kapu skidam....i jos bruku raje....cccccc....eto nastavi o Hazmiru,seoskoj varalici,k u r a c me zabolituzlak1987 je napisao/la:Sta je problem? Sto ima neko da prati knjigu njegovih lazi?
Boli mene briga ko ce sutra voditi Slobodu, to nece uvijek biti Senad i ova uprava ali sam uvjeren da cete se vi maksimalno potruditi da ih ismijete jer vama niko drugi osim Husica nije dobar. A i pored toga sto vidite sve lazi i sve propuste vi na to sutite nedate na njega. Sutra ce platiti nekom novinacrcicu 50 KM za clanak dva i ispricati nesto sto je njemu na ruku, a vi cete se napaliti kao budale.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 jul 2018, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj hin tuzlak nasavijat ce te
Re: FK Tuzla City
...........................STARČEVIĆ I KOJIĆ OČEKUJU PRVU POBJEDU U PL
...................
27. Jula 2018. 231 Pregleda
Uoči utakmice Tuzla City i Radnik koja je na rasporedu u subotu u 17 sati na stadionu Tušanj, pred novinare su izašli trener našeg kluba Slobodan Starčević i stoper Jovo Kojić.
– Za nas veoma bitna utakmica. Prva domaća utakmica, pred domaćim navijačima koju želimo odraditi najbolje što možemo. Ovu sedmicu smo proveli sumiranjem utisaka iz Širokog. Kao što smo rekli bili smo zadovoljni igrom ali nas zanima i dobar rezultat. Ono što nas posebno raduje jeste to da su naši napadači Poturalić, Stokić i Mahmutović radili u punom kapacitetu, tako da ćemo imati više rješenja što se tiče napada i igre prema naprijed. Nadam se da ćemo tako popraviti efikasnost, kazao je trener Starčević.
Kad je u pitanju protivnik, on je kazao:
– Ispred nas je jako dobra, iskusna i takmmičarski postavljena ekipa Radnika. To su pokazali u protekle dvije sezone ali i u zadnjoj utakmici protiv Sarajeva. Znaju igrati na rezultat tako da ćemo u ovu utakmicu ući potpuno spremni. Međutim, na kraju vjerujem u naš uspjeh i pobjedu nad Radnikom, zaključio je Starčević.
Stoper Jovo Kojić je nekada nosio dres Radnika.
– Sigurno je da nas očekuje teška utakmica protiv čvrste i kompaktne ekipe Radnika. Moramo obratiti pažnju na njihove kontre i biti skoncentrisani svih 90 minuta ukoliko želimo doći do prva tri boda. Mi smo dobro radili tokom sedmice i želimo doći do prva tri boda u Premijer ligi BiH, rekao je Kojić.
Meč na Tušnju igra se u subotu od 17 sati uz direktan prijenos na BHT1.
press Služba FK Tuzla City
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..............
...................
27. Jula 2018. 231 Pregleda
Uoči utakmice Tuzla City i Radnik koja je na rasporedu u subotu u 17 sati na stadionu Tušanj, pred novinare su izašli trener našeg kluba Slobodan Starčević i stoper Jovo Kojić.
– Za nas veoma bitna utakmica. Prva domaća utakmica, pred domaćim navijačima koju želimo odraditi najbolje što možemo. Ovu sedmicu smo proveli sumiranjem utisaka iz Širokog. Kao što smo rekli bili smo zadovoljni igrom ali nas zanima i dobar rezultat. Ono što nas posebno raduje jeste to da su naši napadači Poturalić, Stokić i Mahmutović radili u punom kapacitetu, tako da ćemo imati više rješenja što se tiče napada i igre prema naprijed. Nadam se da ćemo tako popraviti efikasnost, kazao je trener Starčević.
Kad je u pitanju protivnik, on je kazao:
– Ispred nas je jako dobra, iskusna i takmmičarski postavljena ekipa Radnika. To su pokazali u protekle dvije sezone ali i u zadnjoj utakmici protiv Sarajeva. Znaju igrati na rezultat tako da ćemo u ovu utakmicu ući potpuno spremni. Međutim, na kraju vjerujem u naš uspjeh i pobjedu nad Radnikom, zaključio je Starčević.
Stoper Jovo Kojić je nekada nosio dres Radnika.
– Sigurno je da nas očekuje teška utakmica protiv čvrste i kompaktne ekipe Radnika. Moramo obratiti pažnju na njihove kontre i biti skoncentrisani svih 90 minuta ukoliko želimo doći do prva tri boda. Mi smo dobro radili tokom sedmice i želimo doći do prva tri boda u Premijer ligi BiH, rekao je Kojić.
Meč na Tušnju igra se u subotu od 17 sati uz direktan prijenos na BHT1.
press Služba FK Tuzla City
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..............
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 13 avg 2018, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
......................................................DA BOG SAKLONI I SAČUVA
Jako nevrijeme zahvatilo Kikače i Hrasno, u Sprečama poplavljeni stambeni objekti (FOTO i VIDEO)
http://radio-feral.ba/kalesija/jako-nev ... to-i-video

U FK Mladost Kikači zabrinuti, ali poručuju: "Preživjeli smo i gore..."
Teren pod vodom
Bh. niželigaš FK Mladost Kikači imaju ozbiljne probleme zbog obilnih padavina u posljednje vrijeme.
E. Škorić
27.07.18. 16:23
Trećeligaš iz Kikača kod Kalesije suočava se s problemima zbog natopljenog terena.
Tom Car Arena u Kikačima nalazi se pod vodom, o čemu je Mladost informisala javnost putem društvenih medija.
"Sreća u nesreći ako je ima, onda je to sigurno vijest da je teren ostao netaknut. Loše vijesti su da je teren pun mulja i da je vrlo moguće da se travnjak iz nova mijenaj, ako se ne bi sanirao...", objavila je Mladost uz priložene fotografije i na kraju ostavila ohrabrujuću poruku:
"Preživjeli smo mnogo gore dane, preživjet ćemo i ovo ako Bog da. Nikad poraz samo lekcija".
Jako nevrijeme zahvatilo Kikače i Hrasno, u Sprečama poplavljeni stambeni objekti (FOTO i VIDEO)
http://radio-feral.ba/kalesija/jako-nev ... to-i-video

U FK Mladost Kikači zabrinuti, ali poručuju: "Preživjeli smo i gore..."
Teren pod vodom
Bh. niželigaš FK Mladost Kikači imaju ozbiljne probleme zbog obilnih padavina u posljednje vrijeme.
E. Škorić
27.07.18. 16:23
Trećeligaš iz Kikača kod Kalesije suočava se s problemima zbog natopljenog terena.
Tom Car Arena u Kikačima nalazi se pod vodom, o čemu je Mladost informisala javnost putem društvenih medija.
"Sreća u nesreći ako je ima, onda je to sigurno vijest da je teren ostao netaknut. Loše vijesti su da je teren pun mulja i da je vrlo moguće da se travnjak iz nova mijenaj, ako se ne bi sanirao...", objavila je Mladost uz priložene fotografije i na kraju ostavila ohrabrujuću poruku:
"Preživjeli smo mnogo gore dane, preživjet ćemo i ovo ako Bog da. Nikad poraz samo lekcija".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 jul 2018, 21:54, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Ocekujem od fukara da zarade jos po dnevnicu od Senada.
Nego jel podignuta optuznica zbog zloupotrebe radnog mjesta i sukoba interesa od strane Senada?

Nego jel podignuta optuznica zbog zloupotrebe radnog mjesta i sukoba interesa od strane Senada?

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nekih 1500 do 2000 ljudi ......super posjeta
Zato jer je dzaba ulaz.Da se placa bilo bi mozda 600-650staragarda je napisao/la:Nekih 1500 do 2000 ljudi ......super posjeta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja i sta sa tim....i da bude 600 ljudi je solidna posjeta za BH uslove..DamirT je napisao/la:Zato jer je dzaba ulaz.Da se placa bilo bi mozda 600-650staragarda je napisao/la:Nekih 1500 do 2000 ljudi ......super posjeta
-
- Kontakt:
Tuzla dns odlicna, samo da su realizovali one tri prilike koje su imali, ona tri ulaska u 16m, tj tri kornera, bilo bi savrseno. Nadam se da ce neko Lucica probuditi, zaspao momak na stativi, nek ga neko probudi 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzas...uzas....dugo nesto odvratnije nisam gledao....otaljavanje čisto.....samo po djepu opaliti
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Šta je sad ovo? Je li se ovo Sloboda konačno krstila pa uzela novo ime ili je ovo nešto novo? 

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Na Tušnju: Tuzla City - Radnik 0:0
Tuzla City i Radnik remizirali su danas na Tušnju (0:0) u susretu 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
M. Šljivak
28.07.18.

.......................................28.jula 2018. Stadion Tušanj u Tuzli.
.............................. Utakmica 2.kola P.L BiH ,FK Tuzla City - FK Radnik - Bijeljina 0:0
Za FK Tuzla City igrali su,gornji red s lijeva:Efendić,Čomor,Kojić,Mahmutović,Fejzić ,Kostić,
..............................donji red s lijeva: Stojčev,Nukić,Crnkić,Šećerović i Stjepanović.
..............................igrali su još:Ziljkić,Stokić i Poturalić.Trener Slobodan Starčević.
..................................Rezerve:Čalaković,Mitrović,Šarčević,Širanović.
https://sportsport.ba/fudbal/anti-fudba ... -00/284918

Skromno izdanje sa obje strane viđeno je u prvih 45 minuta ovog meča. Gotovo da ništa vrijedno spomena nije prikazano na terenu, a jedino je Radnik imao šansu da promijeni rezultat.
Igrala se 28. minuta. Hadžić prolazi po lijevoj strani, poslužio je Glišića, ali udarac fudbalera Radnika sjajno brani Fejzić. U nastavku akcije Hadžić šutira pored gola.
Do kraja prvog dijela nismo vidjeli ništa kao i u većem dijelu drugog poluvremena. Pokušao je Slobodan Starčević osvježiti napad pa je uveo Stokića i Ziljkića umjesto Mahmutovića i Crnkića, ali je Stokić zbog povrede morao napustiti meč nakon desetak minuta.
Lijepe igre nije bilo. Igralo se dosta čvrsto i bez pravih šansi i na kraju je meč kojeg niko neće pamtiti završen bez golova (0:0).
Premijer liga BiH, 2. kolo:
Tuzla City - Radnik 0:0
Gradski stadion “Tušanj”. Gledalaca:2.000.
Žuti kartoni: Stjepanović, Crnkić, Efendić, Nukić, Šećerović (Tuzla City),
TUZLA CITY: Fejzić, Efendić, Kostić, Crnkić(od 46. Ziljkić), Stojčev, Kojić, Čomor, Stjepanović, Šećerović, Mahmutović( od 46. Stokić od 56. Poturalić), Nukić.Trener :Slobodan Starčević.
RADNIK: Lučić, Radović, Martinović, Mekić(od 55.Popara), Vasić, Peco, Hadžić, Glišić(od 65.Đelmić), Đurić, Aleksić, Isić.Trener: Mladen Žižović.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
28.07.2018 PREMIJER LIGA BIH U FUDBALU 2. KOLO

https://www.klix.ba/sport/nogomet/dedic ... 0729067#20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREMIJER LIGA BIH - 3. KOLO. 04 i 5. 08.2018.
Široki B. - Čelik
Radnik - Krupa
Mladost DK - Tuzla City
Sloboda - Sarajevo
GOŠK - Zvijezda 09
Željezničar - Zrinjski
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuzla City i Radnik remizirali su danas na Tušnju (0:0) u susretu 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
M. Šljivak
28.07.18.

.......................................28.jula 2018. Stadion Tušanj u Tuzli.
.............................. Utakmica 2.kola P.L BiH ,FK Tuzla City - FK Radnik - Bijeljina 0:0
Za FK Tuzla City igrali su,gornji red s lijeva:Efendić,Čomor,Kojić,Mahmutović,Fejzić ,Kostić,
..............................donji red s lijeva: Stojčev,Nukić,Crnkić,Šećerović i Stjepanović.
..............................igrali su još:Ziljkić,Stokić i Poturalić.Trener Slobodan Starčević.
..................................Rezerve:Čalaković,Mitrović,Šarčević,Širanović.
https://sportsport.ba/fudbal/anti-fudba ... -00/284918

Skromno izdanje sa obje strane viđeno je u prvih 45 minuta ovog meča. Gotovo da ništa vrijedno spomena nije prikazano na terenu, a jedino je Radnik imao šansu da promijeni rezultat.
Igrala se 28. minuta. Hadžić prolazi po lijevoj strani, poslužio je Glišića, ali udarac fudbalera Radnika sjajno brani Fejzić. U nastavku akcije Hadžić šutira pored gola.
Do kraja prvog dijela nismo vidjeli ništa kao i u većem dijelu drugog poluvremena. Pokušao je Slobodan Starčević osvježiti napad pa je uveo Stokića i Ziljkića umjesto Mahmutovića i Crnkića, ali je Stokić zbog povrede morao napustiti meč nakon desetak minuta.
Lijepe igre nije bilo. Igralo se dosta čvrsto i bez pravih šansi i na kraju je meč kojeg niko neće pamtiti završen bez golova (0:0).
Premijer liga BiH, 2. kolo:
Tuzla City - Radnik 0:0
Gradski stadion “Tušanj”. Gledalaca:2.000.
Žuti kartoni: Stjepanović, Crnkić, Efendić, Nukić, Šećerović (Tuzla City),
TUZLA CITY: Fejzić, Efendić, Kostić, Crnkić(od 46. Ziljkić), Stojčev, Kojić, Čomor, Stjepanović, Šećerović, Mahmutović( od 46. Stokić od 56. Poturalić), Nukić.Trener :Slobodan Starčević.
RADNIK: Lučić, Radović, Martinović, Mekić(od 55.Popara), Vasić, Peco, Hadžić, Glišić(od 65.Đelmić), Đurić, Aleksić, Isić.Trener: Mladen Žižović.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
28.07.2018 PREMIJER LIGA BIH U FUDBALU 2. KOLO

https://www.klix.ba/sport/nogomet/dedic ... 0729067#20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREMIJER LIGA BIH - 3. KOLO. 04 i 5. 08.2018.
Široki B. - Čelik
Radnik - Krupa
Mladost DK - Tuzla City
Sloboda - Sarajevo
GOŠK - Zvijezda 09
Željezničar - Zrinjski
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 dec 2018, 20:46, ukupno mijenjano 27 puta.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Ma ove treba odmah šutnuti nazad u federalce, kakva katastrofa od igre.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci u federalku zbog lose tekme.... ahahahhahahaha....a radnik da ostane.... hahhahahgigglessmoke je napisao/la:Ma ove treba odmah šutnuti nazad u federalce, kakva katastrofa od igre.
- ASD
- Kontakt:
Onaj Nukic mi izgleda kao promasaj, izgubio je najvise lopti ubjedljivo, a nijednom nije uspio proci.
Mozda se dozove, radi se o jednom od najbrzih igraca lige.
Mozda se dozove, radi se o jednom od najbrzih igraca lige.
Pokazali su protiv Sirokog da mogu igrat,a sta se danas desilo...
Nit smo mi sta napravil,a ni Radnik vala.
Jedino vrijedno pomena je broj gledalaca,kojih je bilo svih 35 kako su ovi pljuvaci i predvidjali.
Nit smo mi sta napravil,a ni Radnik vala.
Jedino vrijedno pomena je broj gledalaca,kojih je bilo svih 35 kako su ovi pljuvaci i predvidjali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.