Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
TakođeLBJ MVP je napisao/la:TakođeBrnjoo je napisao/la:Meni vise nije bitno hocete li kiksati. Bitno mi je da Real sto manje primi a da vi sto vise vadite loptu iz svoje mreze
Postali su merhametSexmachineboy je napisao/la:Mislim da ovako nemoze vise...treba POD HITNO promjeniti natpis na dresu....od kako stoji ono UNICEF,samo dajemo budove..mozda bi sad trebalo SDA(narod nista nezna)pa da samo uzimamo..dosta poklona vise...![]()
![]()
najgluplji post koji sam procitao u zadnje vrijeme.Sexmachineboy je napisao/la:Mislim da ovako nemoze vise...treba POD HITNO promjeniti natpis na dresu....od kako stoji ono UNICEF,samo dajemo budove..mozda bi sad trebalo SDA(narod nista nezna)pa da samo uzimamo..dosta poklona vise...![]()
![]()
Wolverine je napisao/la:najgluplji post koji sam procitao u zadnje vrijeme.Sexmachineboy je napisao/la:Mislim da ovako nemoze vise...treba POD HITNO promjeniti natpis na dresu....od kako stoji ono UNICEF,samo dajemo budove..mozda bi sad trebalo SDA(narod nista nezna)pa da samo uzimamo..dosta poklona vise...![]()
![]()
sto???Wolverine je napisao/la:najgluplji post koji sam procitao u zadnje vrijeme.Sexmachineboy je napisao/la:Mislim da ovako nemoze vise...treba POD HITNO promjeniti natpis na dresu....od kako stoji ono UNICEF,samo dajemo budove..mozda bi sad trebalo SDA(narod nista nezna)pa da samo uzimamo..dosta poklona vise...![]()
![]()
e jbg sad buraz...kad je bio aktuelan transfer Fabregasa, bila je prica tipa Koji ce nam qrac, gdje ce igrati, šta ce nam on bla bla bla...e sad vidimo zašto su navalili da ga dovedu.T-MAC je napisao/la:ne valja ovo nimalo...
ako zavisimo od toga da li nam igra ili neigra xavi onda nema od barce ove sezone nista...pa i on je samo covjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.