Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Od svega sto vi svi napisali,najbitnije je da se Grbavica gradi,da li ce biti najljepsa ili najruznija,ni to toliko nije bitno,vec je bitnije da li ona ispunjava uslove za igranje u Evropi,bitnije je i to da li navijac koji dodje na nju,ima konfor,da ne pokisne uslijed kise ili snijega,da ne izgori usred sunca,volio bih da tako pocne i Tusanj da se zavrsava,kai i drugi stadioni kod nas.Najbitnije je da se gradi a sve ostalo pa i moje i vase misljenje je nebitno u vezi stadiona.
- Evolve
- Kontakt:
Sta se hvataš za glavu ?svrakino1921 je napisao/la:2020Evolve je napisao/la:NK Osijek isto radi ljepoticu pravu, po najavama do 2020 bi trebao biti.
NK Široki Brijeg
- svrakino1921
- Kontakt:
Fulio sam smajliEvolve je napisao/la:Sta se hvataš za glavu ?svrakino1921 je napisao/la:2020Evolve je napisao/la:NK Osijek isto radi ljepoticu pravu, po najavama do 2020 bi trebao biti.
Htio sam ovo

Nismo na prepucavanjima. Ja nigdje ne vidim da je neko to napisao. Samo vidim imbecilnu izjavu da je Grbavica na putu da bude najbolji stadion na Balkanu a za deset godina neće dostići stadion Aldo Drosina a kamoli Poljud.grbavicka je napisao/la:ljepsa od tusnja sigurnoPenaltiky je napisao/la:Grbavica bolja i ljepša od Poljuda.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ponovo da napisem, odgovorno tvrdim od svih 12 premijerligaskih golmana Kjosevski je ubjedljivo najlosiji golman.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovaj novi Slobodin ga je pretakao, ali u top 3 je. Pavlovic, on i taj novi iz Slobode.avenija je napisao/la:Ponovo da napisem, odgovorno tvrdim od svih 12 premijerligaskih golmana Kjosevski je ubjedljivo najlosiji golman.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
lako je sad pljuvati po veci... za par kola, bice druga prica... nije on golman za ligu petice, ali za nase uslove je odlican... nesto kao guso, kurzik, alaim, bandovic itd...
45515
Bandovic je jedini vijedan zlatne medalje, Pavlovic srebro, Alaim bronza.... Pa ostali....
Kjosevski je hajpovana ojebina. Muminovic da se nije povrijedio bio bi ponajbolji golman ove sezone, tu je i onaj Erić koji je bio u Slobodi pa sad u Zvijezdi 09
Bošnjaković: Vjerujte da radim bez ugovora, ne znam kolika mi je plata i da li je uopšte imam

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolve
- Kontakt:
Trener Slobode.Evolve je napisao/la:Ko je taj?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kao sto je Krupa klub grada BL?Starčević: Ovo je klub grada Tuzle, nema potrebe za animozitetom

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Naravno da će biti animoziteta kad se seljadija kiti gradom koji mrzi, čuj klub grada Tuzladvokorak je napisao/la:Kao sto je Krupa klub grada BL?Starčević: Ovo je klub grada Tuzle, nema potrebe za animozitetom

Majku vam ****.
Dva seljaka iz RS da mi govore sta je klub grada.

Mojne tako, samo da im se PR Gorstak i volimSDA s dzume vrate pa cemo mi da vidimo.
Protivnika smo iskautirali i nadam se da ćemo se sretni vratiti sa Tušnja u našu bazu u Simin Hanu.
Protivnika smo iskautirali i nadam se da ćemo se sretni vratiti sa Tušnja u našu bazu u Simin Hanu.

? ? <3
Kako nezvanicno saznajemo, ovu izjavu je Bosnjakovic dao uz prislonjen kalas na sljepocnicu.miky_hz je napisao/la:Bošnjaković: Vjerujte da radim bez ugovora, ne znam kolika mi je plata i da li je uopšte imam
![]()

Zbog cega se ne pokupi i ne da otkaz ukoliko mu je toliko lose?
? ? <3
Je li ono u 4 kolu tekma Slobode i ovog City-a ? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izuzmemo li Dragovića i Delača, FKS ubjedljivo ima najretardiranije golmane zadnjih 15 godina. Na stranu Pavlovićeve odbrane nemogućih šuteva, to odradi u svakoj sezoni bruku puta, al džaba ti sve kad nemaš golmansku pamet i ne uspiješ odbranit ono što bi štoper glavom izblokiro. Nikad nisam takve golmane volio. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ono sto je primao Bandovic je neprevazidjeno...uNbx je napisao/la:Izuzmemo li Dragovića i Delača, FKS ubjedljivo ima najretardiranije golmane zadnjih 15 godina. Na stranu Pavlovićeve odbrane nemogućih šuteva, to odradi u svakoj sezoni bruku puta, al džaba ti sve kad nemaš golmansku pamet i ne uspiješ odbranit ono što bi štoper glavom izblokiro. Nikad nisam takve golmane volio.
Kada se sjetim Borusije nemogu igraci zabiti Borusiji sta Bandovic moze primiti na drugoj strani. ..

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- akisarajevo92
- Kontakt:
svakakvih dresova je bilo u PL ali trenutni kod kod Tuzle City djeluju tako prosjacki, jeftino
mada tako izgleda sve oko kluba, bez ukusa za bilo sta
mada tako izgleda sve oko kluba, bez ukusa za bilo sta
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.