FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
1:1
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
cccc strpa ga Mallorca iz prve šanse na utakmicu i to u 42 minutu....odbrana Barce je presmiješna, vazda ista prica - od dvije šanse protivnika oni u prosjeku primaju po jedan gol.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 03 okt 2010, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
šta vrijedi 80% posjed lopte kad debili iz odbrane dozvole da im protivnik iz jedine šanse zabije gol.
Kako objasniti takve nebuloze
Kako objasniti takve nebuloze

Barca nije napravila ni prekršaj na utakmici
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Nail for Real
- Kontakt:
Cekamo kraj utakmicebparena je napisao/la:![]()
cudo se ne javljaju

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Odlicno prvo poluvrijeme.Mogli lagano voditi 2-0 i bezveze go primise.Sad valja ganjat opet gol.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
bice to dobro - idemo dalje - u drugom poluvremenu damo 2 kom 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Buraz, Barca ni nema odbrane ali fakat...zapravo sam Milito je odbrana...Pique je na centru i više igra na polovici gostiju, Alves i Abidal svakako turiraju po stranama i oni su definitivno krila na vecerašnjoj utakmici...jedino Milito i Maskerano ko neka odbrana - glume neku odbranu....pa to nije normalno, taman i da je Barca u pitanju.Ted Mosby je napisao/la:Barca nije napravila ni prekršaj na utakmici
Ne može se bez odbrane igrati nikako, da ga yebeš.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 03 okt 2010, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- -Barcelona-
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi, je li ono Abidal koristi stimulativna sredstva? Pa lik nije ni u Lyonu ovako probijao po lijevoj strani, a danas je napravio više prodora negoli Alves na suprotnoj. Sve u svemu, Barcina igra standardna(posjed lopte, puno prilika), ali neučinkovitost ih je koštala laganog odlaska na odmor. Mallorca imala 2 izleta na Barceloninu polovinu i to je iskoristila. Jbt, lopta je prešla tik preko Piquea i pala pravo na glavu Nsue koji je bio bolje postavljen od Milita. Mogli bismo gledati pravu golijadu u drugom poluvremenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma uzima nesto Abidal
Probio je stvarno dosta puta i popravio se nenormalno u tom dijelu.Dosta sansi je propusteno,moglo se mirno otici na odmor i sa vise golova razlike,ovako sad opet ganjat taj gol.Nadam se ako Bog da,bilo kakvoj pobjedi na kraju.

Probio je stvarno dosta puta i popravio se nenormalno u tom dijelu.Dosta sansi je propusteno,moglo se mirno otici na odmor i sa vise golova razlike,ovako sad opet ganjat taj gol.Nadam se ako Bog da,bilo kakvoj pobjedi na kraju.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Meni vise nije bitno hocete li kiksati. Bitno mi je da Real sto manje primi a da vi sto vise vadite loptu iz svoje mreze
Dvije loše strane Barcelone na pocetku ove sezone: Vrlo loša realizacija svih ti prilika koju ekipa stvori u toku utakmice i nepostojanje nikakve odbrane što gosti znalacki koriste (Hercules je iz 3 prilike za 90 minuta zabio dva gola, veceras Mallorca iz doslovno jedine prilike, tacnije kornera zabila gol)....znaci, nema nikakve defanzive vec samo naprijed pići ali to ne može tako ni protiv Pofalickog jbg.
Dovoljno je da protivnik napravi par šansi = sigurno par golova u njihovoj mreži jer Barca igra sa dvojicom pozadi dok ostalih 8 igra na polovini protivnika...citav svijet igra sa 4 igraca pozadi, samo oni izmišljaju toplu vodu tamo gdje je nema i igraju sa dvojicom....i zato i primaju ovako preglupe golove.
Šta drže i placaju ikako te odbrambene igrace?? koji ce im qrac?
Dovoljno je da protivnik napravi par šansi = sigurno par golova u njihovoj mreži jer Barca igra sa dvojicom pozadi dok ostalih 8 igra na polovini protivnika...citav svijet igra sa 4 igraca pozadi, samo oni izmišljaju toplu vodu tamo gdje je nema i igraju sa dvojicom....i zato i primaju ovako preglupe golove.
Šta drže i placaju ikako te odbrambene igrace?? koji ce im qrac?
Ovog covjeka(?) sa brojem 10 niko na svijetu ne moze zaustaviti.Sto ga Manchester ne kupi hebemu misa.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opa, Webo, Insue i Marti su mogli zabiti barem jedan gol u ove 2-3 minute.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
TakođeBrnjoo je napisao/la:Meni vise nije bitno hocete li kiksati. Bitno mi je da Real sto manje primi a da vi sto vise vadite loptu iz svoje mreze

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los*Blancos
- Kontakt:
TakođeLBJ MVP je napisao/la:TakođeBrnjoo je napisao/la:Meni vise nije bitno hocete li kiksati. Bitno mi je da Real sto manje primi a da vi sto vise vadite loptu iz svoje mreze

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Nail for Real
- Kontakt:
TakodjeLos*Blancos je napisao/la:TakođeLBJ MVP je napisao/la:TakođeBrnjoo je napisao/la:Meni vise nije bitno hocete li kiksati. Bitno mi je da Real sto manje primi a da vi sto vise vadite loptu iz svoje mreze

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.