AlfredNobel je napisao/la:Samo se sad bojim da će se dići prevelika euforija i bojim se da se već upisao prolaz u revanšu, a to može biti kobno. Ostati na zemlji, ne kurciti se, ne letiti, jer vrlo lahko se može desiti da za sedam dana poljubimo zemlju. Razumijem ja da je to veliki uspjeh, odavno se nisam ovako radovao, ne patim kada zadnji put tačnije. Majica mi je komplet mokra bila, nešto neopisivo, ali samo polako. Hvala Bogu pa nas je i sreća malo poslužila, napokon da smo je dobili jednom, pošto nas neće nafaka.
Sad malo predahnuti, riješiti ovu Mladost za dodatno samopouzdanje, pa onda misliti o Atalanti.
Ma brate kakvi god polufudbaleri igrali kod nas, mislim da ce ostati na zemlji, veceras se vidio timski duh i zrelost u nasoj ekipi.
Sad je paradoksalno to zrelost jer dugo nismo imali vise omladinaca iz vlastite skole, ali i to govori nesto.
Mislim da se krecemo ispravnim putem, i svaki put se najezim kad neko nesto protiv Tana napise, pa dragi ljudi mi imamo akademiju....
Hvala vam momci za svu srecu i borbu, nije puno traziti da se to cesce vidi u takmicarskim utakmicama, ali mislim da je ovaj remi bio odlican pocetak tog neceg cem tezimo vec duzi period.
Cetvrtak