FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 01:02

Raonffa je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Mi sto vise prozivamo Bogicevica on ima vecu minutazu. Jos kad ga pohvali Krcmar na press-u. Kaze opasan nakon prekida. Jeste, ali za nas gol.
Ne mogu vala na ovaj stoperski trojac ništa plaho srati, pogotovo na Rodina i Bakrača. Nas su večeras Kiprani raznijeli na sredini terena, ubili, potukli, devastirali, znači demolirali nas u svakom smislu na sredini terena, pa s tim u vezi i odbrana je bila na velikoj vjetrometini i spašavali su koliko su mogli.
Mene je Bakrac podsjetio na Graovca. Nema se sta zamjeriti njemu, Pavicu i Rodinu koji je bio zavaljen. Bakrac-Rodin ce fino funkcionisati.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 27 jul 2018, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 27 jul 2018, 01:02

Mene toliko boli Anelova kurcobolja da ja ne mogu da zaspem. Kad ces, sine nas, ako neces sada? Hajdar bi ispresavijao ovu legiju stranaca sa Kipra.

Veca
Sini-Rodin-Bakrac-Pajo
Hajdar - Blagi
Zec - Cuki - Veseli
Krpa
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 01:03

LjoZee je napisao/la:Mi sto vise prozivamo Bogicevica on ima vecu minutazu. Jos kad ga pohvali Krcmar na press-u. Kaze opasan nakon prekida. Jeste, ali za nas gol.
:urnebes: :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 01:05

@Braco javi se šta veliš???

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 01:07

LjoZee je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ne mogu vala na ovaj stoperski trojac ništa plaho srati, pogotovo na Rodina i Bakrača. Nas su večeras Kiprani raznijeli na sredini terena, ubili, potukli, devastirali, znači demolirali nas u svakom smislu na sredini terena, pa s tim u vezi i odbrana je bila na velikoj vjetrometini i spašavali su koliko su mogli.
Mene je Bakrac podsjetio na Graovca. Nema se sta zamjeriti njemu, Pavicu i Rodinu koji je bio zavaljen. Bakrac-Rodin ce fino funkcionisati.
Sve u svemu, tuga.

Stotine forumaša piše i postavlja formaciju sa kojom se trebalo izaći večeras, al' to nažalost nije znao naš trener. Te stvari koji vide čak i navijači, a ne vidi trener, to mi nikada neće biti jasno, to moj mozak ne može da shvati al' zaista.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 27 jul 2018, 01:08

Sta reci poslije Poraza od Apsolutnog favorita Apolona ljudi su igrali u grupnim fazama imaju veci budzet od nas spremini su od nas kvalitetni, iskusni znaju da igraju, al da su bogami tolko jaki nisu, nego mi smo losi tu cinjenicu moramo sto prije da prihvatimo, ja sam reko cim je ovaj Slobo sjeo na klupu da je obicna prevara od trenera stoce i pokazat u skorije vrijeme, izmisljanje formacije, lik ocito nema pojma o ovoj nasoj ligi, neki su ga na onom forumu dizali u nebesa nakon pobjede protiv onih amatera koji neznaju hodati a kamoli igrat, pa nakon pobjede protiv Goska napisali imamo trenera ? kakvog trenera? trenera koji izmislja pozicije igraca :tokralju: ... Sramota je da su skoro pa svi podbacili bez truda, borbe, zara su igrali da napadnu nemaju muda , nismo suta na go imali ova ekipa morala je puno dati veceras a nije ... Anel mali se pogubio zaim isto nista posebeno, Veca da te allah sacuva, Onaj Sindikalac neka promjeni dioptriu on je klocina teska,falio je sinisa pa cak blagojevic, Vranjes nije los bio al bgm nista specjalno nije uradio, bakrac , pavic, onda Curjucic je dobar bio... Sve u svemu zasluzena pobjeda.. Okrenut se Ligi to je to... Cestike Konama na dobrom rezultatu svaka vam cast ! Atmosfera je vrh bila, stadion top, LED reklame vrh.. Sve pohvale na tome...Zeljo mi te volimo kako god zavrsio!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 01:09

Imal Zdravko. M bujruma u Želji? :kafa:

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 27 jul 2018, 01:10

Neymar11 je napisao/la:Sta reci poslije Poraza od Apsolutnog favorita Apolona ljudi su igrali u grupnim fazama imaju veci budzet od nas spremini su od nas kvalitetni, iskusni znaju da igraju, al da su bogami tolko jaki nisu, nego mi smo losi tu cinjenicu moramo sto prije da prihvatimo, ja sam reko cim je ovaj Slobo sjeo na klupu da je obicna prevara od trenera stoce i pokazat u skorije vrijeme, izmisljanje formacije, lik ocito nema pojma o ovoj nasoj ligi, neki su ga na onom forumu dizali u nebesa nakon pobjede protiv onih amatera koji neznaju hodati a kamoli igrat, pa nakon pobjede protiv Goska napisali imamo trenera ? kakvog trenera? trenera koji izmislja pozicije igraca :tokralju: ... Sramota je da su skoro pa svi podbacili bez truda, borbe, zara su igrali da napadnu nemaju muda , nismo suta na go imali ova ekipa morala je puno dati veceras a nije ... Anel mali se pogubio zaim isto nista posebeno, Veca da te allah sacuva, Onaj Sindikalac neka promjeni dioptriu on je klocina teska,falio je sinisa pa cak blagojevic, Vranjes nije los bio al bgm nista specjalno nije uradio, bakrac , pavic, onda Curjucic je dobar bio... Sve u svemu zasluzena pobjeda.. Okrenut se Ligi to je to... Cestike Konama na dobrom rezultatu svaka vam cast ! Atmosfera je vrh bila, stadion top, LED reklame vrh.. Sve pohvale na tome...Zeljo mi te volimo kako god zavrsio!
:clap:
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 01:12

Neymar11 je napisao/la:Sta reci poslije Poraza od Apsolutnog favorita Apolona ljudi su igrali u grupnim fazama imaju veci budzet od nas spremini su od nas kvalitetni, iskusni znaju da igraju, al da su bogami tolko jaki nisu, nego mi smo losi tu cinjenicu moramo sto prije da prihvatimo, ja sam reko cim je ovaj Slobo sjeo na klupu da je obicna prevara od trenera stoce i pokazat u skorije vrijeme, izmisljanje formacije, lik ocito nema pojma o ovoj nasoj ligi, neki su ga na onom forumu dizali u nebesa nakon pobjede protiv onih amatera koji neznaju hodati a kamoli igrat, pa nakon pobjede protiv Goska napisali imamo trenera ? kakvog trenera? trenera koji izmislja pozicije igraca :tokralju: ... Sramota je da su skoro pa svi podbacili bez truda, borbe, zara su igrali da napadnu nemaju muda , nismo suta na go imali ova ekipa morala je puno dati veceras a nije ... Anel mali se pogubio zaim isto nista posebeno, Veca da te allah sacuva, Onaj Sindikalac neka promjeni dioptriu on je klocina teska,falio je sinisa pa cak blagojevic, Vranjes nije los bio al bgm nista specjalno nije uradio, bakrac , pavic, onda Curjucic je dobar bio... Sve u svemu zasluzena pobjeda.. Okrenut se Ligi to je to... Cestike Konama na dobrom rezultatu svaka vam cast ! Atmosfera je vrh bila, stadion top, LED reklame vrh.. Sve pohvale na tome...Zeljo mi te volimo kako god zavrsio!
Jesi ziv ti.
Vidim ljut si a sto?
Rekoh vam ja halali huso materi.
Stepenicu po stepenicu, teren (stadion cijeli) pa kad se to sve zavrsi ici uloziti u ekipu. Do tada moli Boga za neku haman poklonjenu titulu.
A.O :salut:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 jul 2018, 01:18

kerimatomic1921 je napisao/la:Mene toliko boli Anelova kurcobolja da ja ne mogu da zaspem. Kad ces, sine nas, ako neces sada? Hajdar bi ispresavijao ovu legiju stranaca sa Kipra.

Veca
Sini-Rodin-Bakrac-Pajo
Hajdar - Blagi
Zec - Cuki - Veseli
Krpa
Ova ekipa bi velike probleme napravila apolonu ovom,cim sam vidio sastav znao sam da gubimo jer ova postava veznog reda je najsporija i katastrofalna ,fakat ne kontam krcmarevica non stop prica o brzini a 3 najbrza igraca na klupi jel moguce

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 01:19

A ko da gedam sa istim sastavom idemo protiv Celika. Samo ce bit zamjena Celo-Vranjes. Taslaci dok ne pocrknemo. Neko od brige, neko od umora.

zela1921
Kontakt:

Post Postao/la zela1921 » 27 jul 2018, 01:21

Kjosevski- Apsurdno je napadati nase djete, i trenutno najboljeg golmana lige radi par losih utakmica, vise nas je obradovao nego razocarao... smirite strasti

Rodin- defanzivno dobar, medjutim prema naprijed katastrofalan, rano je jos suditi o njemu a i nije igrao na prirodnoj poziciji, mislim da ce biti dobar

Bakrac- dobar u odbrani, ne grijesi, zna se postaviti, korpulentan, stoper kakav nam je trebao, pravo pojacanje ako ovako nastavi

Bogicevic- covjek je za penzije, totalno nespreman fizicki, igra na iskustvo, jednu dobar tri ne valja. Nadam se da ce na klupu kad se sinisa vrati.

Pavic- definitivno bek koji je opravdao epitet pojacanje, veceras jedan od najboljih u timu, defanzivno odlican, blizu igraca stoji, zna naprijed krenuti, protrcati i fino centriati. Definitivno pojacanje.

Sabanadzovic- djecak od kojeg se veceras ocekivalo da bude kreator igre uz pomoc vranjesa. sakrivao se iza igraca, plasi se primiti loptu, i kada je primi doda je prvom do sebe... on je najveci krivac zasto veceras igru nismo imali. Zna igrati loopte mali, ali nije za prvog tima psihicki spreman jer igra u grcu

Vranjes- Vecina vas ga pljuje, medjutim on je veceras dobar bio, imao je defanzivniju ulog zbog sabana i fino je to odradio, vracao se nazad, par puta loptu oteo i lijepo je naprijed gurnuo, vracao se medju nase stopere da primi loptu da ne ide na bekove.. Nije toliko los koliko ga pljujete pojedinci. On je igrac sa karijerom koju niko nema u nasoj ligi. On moze biti koristan ako se stavi na desetku.

Arezina- igrac koji ima nevjerovatan osjecaj za loptu i prostor, mana mu je sto mora biti jedan igrac koji ce trcati za njega. Veceras ga nismo imali i odmah je pao u vodu. Saban je to trebao biti medjutim zakazao je veceras, vranjes je imao defanzivniju ulogu a i ne moze se od dizelasa ocekivati da pretrci najvise na terenu. Pojacanje ce biti sigurno. kad god budu blagi i hajdarevic iza njega on ce biti dobar tu utakmicu, zapamtite

Zajmovic- dobar bio, pokusavao, medjutim svaki put zaustavljen.

Curjuric- najvece pojacanje u zadnjih par godina. Inteligentnijeg igraca nismo imali. Nevjerovatan osjecaj za igru, kretanje i tehnika su na dva levela vise za ovu ligu. Svaka utakmica asistencija. Dati mu slobodu u igri i ne trebamo se brinuti za njega

Krpic- igrac koji se najvise borio na terenu, vrsio visoki presing na njihovu odbranu i tjerao ih da izbijaju lopte. Dao gol, lijepo se snasao. Bice prvi strijelac lige sto posto

Krcmarevic- Ovog covjeka treba pustiti da radi ono sto misli da treba da radi. Ima autoritet, kvalitetno sprema taktike za protivnike, u toku utakmice trazi mane protivnika i tu ih napada ( protiv goska vidio da im je lijeva strana slaba strana, zajmovica prebacuje na desno krilo jer , uvodi zeca koji daje gol bas na toj strani, po meni je pobjeda protiv goska upravo zahvaljujuci njemu). Mijenja, pokusava, trudi se stvarno, vidjet cemo za sta ce dovoljno biti. Sto se tice vecerasnje taktike mislim da je dobro postavio to sve, medjutim glavni igraci nisu to ispostovali, zakazali su. Vidjeli smo koliko je apolon opasan kad se otvorimo. Apolon igra brzo i usporio im je igru sa sjeckanjem na sredini terena. Kad smo postavljeni nisu nam nista mogli, znamo da im je slaba odbrana i to smo vidjeli vcrs, jedan pravi pas i go. Sa izmjenama je pogodio u svakoj utakmici do sada i to mu je plus. Na kipru cemo vjerovatno igrati istu taktiku sa drugim igracima u veznom redu i mislim da ce to biti bolje. uz manje gresaka i potpunom ofanzivom prvih 10 i zanjih 15 minuta mislim da mozemo napraviti probleme apolonu. U sustini mislim da ima vise fudbalskog i trenerskog znanja od adzema i slavke koji nemaju plan b za razliku od krcme. Takodjer mi se kod njega svidja sto ne koristi istu taktiku u svakom klubu... tj ima svoju taktiku koju primjenjuje gdje god da ode. On pokusava iz igraca iskoristi ono u cemu je najbolji...

Eto raja, moja analiza za veceras i stav o sefu

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 27 jul 2018, 01:36

kerimatomic1921 je napisao/la:Mene toliko boli Anelova kurcobolja da ja ne mogu da zaspem. Kad ces, sine nas, ako neces sada? Hajdar bi ispresavijao ovu legiju stranaca sa Kipra.

Veca
Sini-Rodin-Bakrac-Pajo
Hajdar - Blagi
Zec - Cuki - Veseli
Krpa
To je taj sastav :thumbup:
1921

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 27 jul 2018, 01:40

pa što momak obrisa post? odličan post, krenuo da ti odg. ti ga izbrisao :lol:

svi smo u k*** j*** ga
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 27 jul 2018, 01:46

Mi smo veceras igrali bez pravog desnog beka i desnog krila. Dodaj na to da je Arezina bio igrac manje na terenu. Imali smo jako sporu sredinu. I pored toga primili smo dva naivna gola protiv ekipe koja je za klasu bolja od nas. Ne moze Bogi a da nam ne postigne gol u vaznoj utakmici. Kemo ne bi nista gore od njega odigrao. Zbog toga nema se sta zamjeriti nasim igracima. Borili su se koliko su mogli. Pavic, Bakrac, Ivan (jos imam problema sa prezimenom) i Krpic najbolji. Meni je Saban bio solidan. Vidim svi ga kritikuju.
Nasa jedina sansa su brzi igraci, ali oni su danas grijali klupu i tek u drugom poluvremenu su dobili sansu. Krcmarevic umjesto da izvede Arezinu, a Ivana prebaci u sredinu, pa da igramo sa dva krila, on izvodi Zajmovica. Ne moze se Zajmovic kriviti kad su se svi napadi vodili na njegovoj strani, niko ga ne prati pa on solira, mada on jeste malo sebican. Arezina sve sto je pokuso zabrljo je. On je napravio i onaj prekrsaj kad su nam zabili prvi gol.

Ja bih tamo igrao sa Sehicem i Zecom na desnoj strani. Arezina i Bogicevic na klupu. Stoperski par Rodin i Bakrac. Igrao bih 4 -5- 1 i koristio obje strane sa brzim krilima i bekovima. Bez obzira sto ovi jesu jaci, mozemo ih iznenaditi, ali sa brzim igracima. I da, Blagojevic umjesto Vranjesa. Meni je Saban ipak bolji od Harisa.
Haris neka igra u nedjelju protiv Celika. Tu utakmicu moramo dobiti.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jul 2018, 01:56

MocMahale444 je napisao/la:@Braco javi se šta veliš???
Nisam htio pisat ništa pred ovu večerašnju utakmicu. Nisam htio pisati ništa o našoj poslije utakmice s GOŠK-om. Vjerovao mi neko ili ne, ali ja stvarno nisam imao nikakva očekivanju pred ovu utakmicu s Apolonom. Zato nisam ništa ni pisao o utakmicama, da ne ispadne da braco crnjači na temi pred ovakvu tekmu. Imao sam onaj mali postotak nade kojeg je prirodno da svaki navijač ima, ali nisam stvarno sa bilo kakvom euforijom došao na ovu utakmicu. Nisu me ponijela bilo kakva hajcanja pred ovu tekmu, ne znam zašto možda zato što nisam bio oduševljen ni pripremama, ni evropom ni utakmicom s GOŠK-om ili možda što mi se dosta toga nakupilo oko razočarenja oko naših igara općenito u prethodnim sezonama. Stvarno nemam neko povjerenje, oprezan sam pred svaku tekmu pa makar s Famosom igrali. Zato ja neki dan @irfi napisah da više ne mogu biti siguran u pobjedu protiv "slabašnog" Čelika. a kamoli da budem optimista protiv Apollona. Moram priznati, da sam jedino pred prvu utakmicu sa Narvom naginjao više ka tome da ćemo pobjediti jer stvarno raspolažući informacijama sam pretpostavio da je to ekipa koja ne bi ni u našoj ligi relevantan faktor bila.

Ukratko o večerašnjoj tekmi. Loše smo igrali jer su nam falili večeras osnovni postulati modernog fudbala. Brzi igrači prema naprijed i prodornost bekova. Mi nismo imali brzih igrača, imali smo 1 krilo, prodornog beka nam je trebao glumiti štoper Rodin od haman 2 metra. Ovo što sam napisao je samo tip problema koji smo imali u ofanzivnom smislu. O ostalim falinkama stvarno nemam volje da pišem. Okrenut se prvenstvu i osvojite titulu. Slobo dobio si igrače koje si htio, imaš najbolji teren u državi. Izvoli, izgovora za eventualni gubitak titule više nema.

PS. počeo je snimak na SK3.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 01:59

Mi vec 4 utakmice igramo sa jednim pravim krilom. I to Zajmovicem kojeg salta malo lijevo malo desno. Uz to sve i on poceo glumiti neku silu. Vidis krilo kraj aut linije kontas igramo napokon sa dva krila kad klinac on izbaci jedno, a ubaci drugi i opet si na istom.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 jul 2018, 02:13

I ako sam se rodio na Grbavici baš i ne volim stadion :D osim u pjesmi od Tife jer je ratna i ipak sam bio izbjeglica u svom gradu.
Ali pored relativno lošeg rezultata čestitke na stadionu, trava, led i posjeta...
Najviše mi se svidjelo kod pocasnog gola, oficijelni spiker, malo njemački fazoni I prozivanje strijelca.
A obzirom na rezultat i vrijeme gola, ispalo je vrlo dobro to znači da može biti još bolje.
Eto pohvale od nekoga kome željo nije simpatičan uopšte ;)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 02:16

Eto bas si ti nama simpa kobi :) . Dusa draga, hoces kolac?

@Braco slazem se :thumbup:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 27 jul 2018, 03:49

Jadranko Bogicevic 35 godina. Losa prica.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.