KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja ne razumijem Vinsenta Tana, pa mi bismo ga dizali u nebesa i ne bi veći sevap učinio nego da nam pomogne u budućnosti da uvijek ostvarujemo dobre rezultate. Pojedinci nisu svjesni koliko fudbal kao igra ima uticaja na sve, od života, sreće, pa i zadovoljstva! Sretan sam kao simpatizer ovog kluba nakon ovog večeras, odnosno sinoć. Male stvari život čine, obradujte nas i u ligi. Volim te Sarajevo, volim te domovino Bosno i Hercegovino!
Ko se o mlijeko opeče, i u jogurt puše. Ja ga shvatam, ali i ne opravdavam jer se sam doveo u situaciju da ga levati naguze.
ElCartel11 je napisao/la:Ne znam za vas ali meni Haris izgleda dosta ubitacnije od Ahmeta u napadu. Nekako je brzi, agilniji, uvijek se nadje na pravom mjestu, konacno da imamo dva prava napadaca koja se mogu rotirati

Dva potpuno različita tipa napadača, mada ko ne zna Handžeta, rekao bi da gaje sličan stil. Merso je prva liga igrač, al trubim od prve pripremne na kojoj je debitovao, da se nećemo puno hljeba najest jer se ne uklapa baš najbolje u igru Sarajeva. Svi njegovi golovi su stroga individualna klasa, čovjek koji radi za ekipu 100%, a malo šta od nje dobija. Vjerujem, recimo, da bi bio puno efikasniji u Zrinjskom, nego kod nas. Bitno je da obojicu krase najvažnije dvije osobine - znaju lopte i borbeni su opasno, s tim da je Handže jači na živcima uvijek bio. Mersi brzo dopizdi.