samo polako, loptu vec sutra treba spustit na zemlju, realno ljudi trenutno nisu ni na 50 posto mogucnosti, malo smo poletili sa sigurnim prolazom, ovo nije nista vise nego samo jedan stimulans, za buduci put kojim ovaj klub treba ici, treba jos sace i vise unapredjivat akademiju, postavit jos jaci i bolji sistem, ne libit se trazit savjete od iskusnih i dobrih strucnjaka, i onda lagano ce dolazit i sve bolji rezultati, veceras smo imali i dosta srece, imali smo samo dva suta u okvir, oni su propustili dosta toga, ali i dalje su klasa mnogo iznad, pogubno bi bilo kao nesto njih napast na Kosevu, to se ne smije desiti, treba igrati slicno kao danas, samo dosta opreznije nakon prekida u odbrani, i onda pokusat nekom kontrom ubacit loptu u mrezu, ali bilo sta u revansu je sasvim ok, jer se nadam da ce i ova sezona da afirmise jos ponekog omladinca, i da ce isti u buducnosti postizat bolju cijenu, apsolutno treba od akademije svake sezone trazit da osvaja prva mjesta i to ubjedljivo, i kupit sve najbolje mlade igrace do 15 godina iz cijele zemlje, mislim da bi takvim kontinuitetom kroz 5 godina redovnije ostvarivali dobre rezultate, i podigli ljestvicu kod prodavanja igraca. sad Mujakica ne davat ispod dva miliona eura, samo se nadam da HUsref se nece vracat starim igracima, nego praviti neki balans u ekipi..
jos u Gabeli prosle godine cuo sam od ljudi na stadionu da je Adukor igrac za Dinamo i da im nije jasno odakle takav igrac u Sarajevu, sam je tada pobjedio Gabelu, a Sarajevo je igralo najbolji fudbal, kasnije ga je Husref vratio nazad, i tu svoju igru smo tada izgubili i ispali iz trke za titulu, nadam se da se ista greska vise nece ponavljat i da ce i ako neki stoper ne bude u konkurenciji njegovo mjesto uzimati neko iz akademije a ne Adukor.