FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 26 jul 2018, 13:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:uredjen klub sebi ne moze dopustiti da se raspadne odlaskom predsjednik/direktora/trenera, bilo kojeg pojedinca. Pa ko god on to bio.

mi nemamo percepciju sta je uredjen klub jer nikad nismo ni bili isti. U par navrata smo imali malo bolje rezultate pa smo mislili da smo uredjen klub (kad smo igrali finala kupova)

ali vracam se na pocetak. uredjen klub ne formira odbore za hitnost, uredjen klub ne prestaje funkcionisati odlaskom bilo kojeg pojedinca. U uredjenom klubu sutra mozes smijeniti upravu i klub nije paralizovan, klub ide dalje, sve funkcionise.

takvih je samo par u drzavi. Ko je predsjednik Zrinjskog ili Sirokog? niko i ne zna jer nije toliko ni bitno. Taj predsjednik sutra moze se zarotirati u sustinskom funkcionisanju kluba nece se promijeniti nista. Finansiranje je poslozeno, poslovanje je poslozeno, budzet popunjen, svako zna svoj posao, jer ti klubovi imaju odgovarajce sluzbe i broj ljud.I onda je svejedno ko je predsjednik i zato se u ovim klubovima i ne zna ko je predsjednik.

Slicni su jos i Zeljo, gdje sutra da ode Misimovic Zeljo nece sazivati odbore za hitnost, nece ugroziti finansije do te mjere da klub ne moze postojati i poslovati, i svaki segment kluba ce znati sta mu je ciniti; i donekle Sarajevo, gdje bi se ipak nesto primijetilo i promijenilo jer je "privatni" klub.

**** te kod nas ode predsjednik, ne zna se cim i kako , te da li ce klub putovat na slijedecu utakmicu.

i to poslozen i uredjen klub.

nema ba odbora za hitnost. Uredjen klub moze postojat 4-5 mjeseci sa unaprijed planiranim prihodima i rashodima, budzetom taman da ga niko ne vodi.

jer valjda zdrav razum nalaze da se uredjen klub vodi tako. Planiras i budzetiras barem 6 mjeseci unaprijed, a idealno najmanje godinu-dvije.

e de vi meni recite kad smo mi mogli 6 mjeseci unaprijed funkcionisat ?
tacno tako.
mi imamo privid kluba jer se takmicimo, bude i trening na tusnju prije utakmice i to je to :crazy:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 26 jul 2018, 14:00

Ma idemo u Ugljevik **** zajebanciju :D

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 jul 2018, 14:05

i ta prica koga je ko podrzavao, ja znam da sam uvijek podrzao osobu za koju sam mislio da je to ta osoba koja ce klub izvest na zelenu granu, uvijek slusao istu pricu i govorio zarad kluba ajde daj sansu **** ga ne moze bit gore haha
i uvijek mi je klub bio ispred bilo koje osobe, jer svi su potrosni a samo klub ostaje.
i senad je ko i azmir svasta pricao, da dse ne vracam na tu prezvakanu temu. plus imam debele razloge zasto ga sad ne postujem i trazim ostavku.
**** lafinu ba vise.
bilo koga od njih Dvije stvari drze kod vecine navijaca uredjenje kluba i rezultati,kad izostanu obje karike hval prijatno da si iz oka ispao! jos silna povlacenja i sramocenja po medijima, krene pa stane, tuzba kontratuzba pa nista.
UPRAVA NAPOLJE!
SKUPSTINA NAPOLJE KOMPLET SA OZVUCENJEM!
NA OVE PROSTOTE OKO TOGA KO JE NAVIJAC A KO NIJE, VJERUJ DRUZE N ZELIM NI KOMENTARISAT POGOTOV Sa SIMPATIZEROM. HVALA PRIJATNO DOK ME DRZI FINJAK.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 jul 2018, 14:13

znaci mozemo li mi sami rahat raspravljat se bez upadica sa strane?
skojevski sto se tice ugljevike druze ne dolazi u obzir.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 26 jul 2018, 14:20

Sariel1987 je napisao/la:znaci mozemo li mi sami rahat raspravljat se bez upadica sa strane?
skojevski sto se tice ugljevike druze ne dolazi u obzir.
ma kad bi gledo ko je predsjednik ne bi otisao na utakmicu prethodnih 15 godina.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 jul 2018, 14:27

naravno, slazem se :thumbup:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 jul 2018, 14:53

ovom husaricu nikad vise ali nikad vise dat uci u klub, kamol uzeti od njega igraca, seljacina ona sa dna kace, je bo sve svoje, koristi svaku priliku da popljuje jer nije negdje bio dobar. kako ono za todora 50 hiljada u zrinjski i da budemo sretni :crazy: :puke: :puke: :puke:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 jul 2018, 15:52

Joj što možete srat.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 jul 2018, 15:57

Sariel1987 je napisao/la:ovom husaricu nikad vise ali nikad vise dat uci u klub, kamol uzeti od njega igraca, seljacina ona sa dna kace, je bo sve svoje, koristi svaku priliku da popljuje jer nije negdje bio dobar. kako ono za todora 50 hiljada u zrinjski i da budemo sretni :crazy: :puke: :puke: :puke:
Pa preko bonyja je ubacio adzema. Zato salihovic igra :D
Niko, niko, samo Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 26 jul 2018, 20:19

Sta bi jel dodje Zukic?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 jul 2018, 22:39

Jesmo li kompletni pred Zvijezdu ?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 jul 2018, 22:45

bhpremierliga12 je napisao/la:Sta bi jel dodje Zukic?

Petak je dan za dolazak :opaopa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 26 jul 2018, 23:18

Mortus je napisao/la:
slobodaTZ je napisao/la:To je problem, sto nema niko bolji da bi se prihvatio ovog. Ovo je poso kojem se treba posvetiti 24/7/365, a ne da ti je hobi. A malo je ljudi koji ss toga mogu prihvatit a jos manje koji to pored svega toga zele.
carko moj, bilo ko može voditi Slobodu na način na koji je ovaj sad vodi, jer ne daje marke, a pare mu se namaknu iz budžeta i od sponora koje sje naslijedio od ranije i od onih što ih je nafatalo UG i sl.

PROBLEM JE ŠTO NEMA DOVOLJNO ADEKVATNE - PODOBNE OSOBE (gradonačelniku i njegovim pajdašima iz Gradske uprave) koja bi ovo radila kako je njima u korist, a ne kontra njih.
Ima itekako sposobnih ljudi u gradu, naprimjer Kapetanovic, iako je mozda operisan od sporta, vjerujem da bi za godinu dana uradio vise nego svi ovi u zanjih 20 godina. Al Kapetan ima zeleni historijat pa zbog toga vjerovatno nikad ga ne bi pitali da li bi on pomogo sta oko slobode.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jul 2018, 23:20

TaRgEt_ je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Sta bi jel dodje Zukic?

Petak je dan za dolazak :opaopa:
vjerujte da je Zukic jaci igrac od Kunica kojeg smo prizeljkivali. za svoju visinu prilicno pokretan momak i sto je najbitnije prespreman! ako dodje bit ce dobro pojacanje.
Sloboda Tuzla

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 26 jul 2018, 23:21

Ako prSjednik u kafanama pijanci redovno sa trenerima i ako se tamo pravi " krizaljka" ne samo o seniorskoj ekipi nego i predpionirima, pionirima,kadetima i juniorima uz sve urgencije menadzra i bogatih roditelja koji debelo plaćaju za minutazu njemu vise ne treba gradjevinska firma.Uzimaju se pare " lopatom" preko jadne Slobode.A mi se dijelimo na Azmirovce,Jasminovce i sl..Navijacka tribina podjeljena i uopste ne postoji.Postavlja se pitanje:KOME JE ISTINSKI STALO DO SLOBODE!?

Daktilograf
Kontakt:

Post Postao/la Daktilograf » 27 jul 2018, 00:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Kojih 5 mladih vrijednih zeljnih druze?
Instalirace ti 5ro iz opstine ko onog pravnika i djes bio stas radio?? :oops:
nece niko vise dzaba da radi.

a to je odraz amaterizma kluba. Pa eto i u tom slucaju, treba pravnik, ok ima ovaj nas necemo ga placat, radit ce dzaba. pa sta uradi uradi.

a ne shvataju da je Sloboda u takvom stanju da je to full time posao, ljudi da se samo tim bave i opet da li moze stic

svi ovi ljudi oko kluba, logicno i uprava, imaju svoje primarne poslove. Ako neko ima neku naknadu to je smijesno, ne mogu ni svoju opremu podmirit od toga

nego nasa sreca je sto ima par budala , ljudi koji vole Slobodu, imaju i neki ljudi u tom UG pa se odrade neke stvari, sezonske, sloboda tv, dresovi, ovo ono, neka promocija sve ljudi od sebe jer vole Slobodu urade.

Pa to ko biva i lici na klub , lici jer su i ostali u q. Ali onda se izdvoje ozbiljni , velika cetvorka i logicno da nismo ni blizu njima

kad kazemo treba sve miejnjat, dobro neko rece, koga ? Samo Senad tu ima, ovo ostalo da im kazes nemojte vise ljudima bi kamen sa srca pao , rade u nemogucim uslovima da bi bio klub klubom. Nikom od nas niko ne brani da pored svog posla izdvojimo jos sat-dva dnevno ili 7-8 sati sedmicno za Slobodu, ko sto ima ljudi izdvajaju. Ali to je amaterizam i to je ovo sto mi imamo.

ako covjek mora na posao , ili ima porodicnih obaveza logicno da nema sat-dva za Slobodu i onda nema ni dresova, ni vebsajta, ni kontra tuzbi, ni marketinga, ni promocije, ni clanstva ni statuta. Jer sve to ako ne urade navijaci, volonterski , tj ovih par koji rade oko UG--a i oko kluba- nece niko drugi.

njima je trenutno ovo dobro, Sloboda je prestala bit problem. Natakla se na budzet i stabilna je , **** igrace, **** trofeje, **** posjetu, politici Sloboda trenutno nije problem

i naravno onda imas uhljebe
Aferim ti bilo momčino. Od prve do zadnje rijeci se slažem i to je nažalost istina, ali kako nam je, tako nam je. Jurić i Ibric rade u Slobodi svaki dan, kad sam trazio sezonsku, vidio sam i brata od Salihovića. To je to. Ti ljudi se brinu da sve funkcioniše kako tako. Ostalo, sto kazes, samo cekaju da im kazes da ne trebaju i kamen sa srca da im padne. Sigurno je tako

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 27 jul 2018, 08:46

jel registrovan Čokorilo? Ko će sutra na gol, a ko na klupu? :hmmmmm:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 jul 2018, 08:55

Dobro se kotarisasmo nezainteresovane krampe Bekica. :lolno:
Rijetko negotivan lik.
Krpic picka izdajnicka nema halala :evil:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 jul 2018, 08:59

Sutra ocekujem krvava koljena. Sto bi rekla ona pjesmica dodirni mi kolena to bi bas volela hej

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 jul 2018, 09:00

Sariel1987 je napisao/la:Dobro se kotarisasmo nezainteresovane krampe Bekica. :lolno:
Rijetko negotivan lik.
Krpic picka izdajnicka nema halala :evil:
Kako mi je krivo bilo sto ga cijeli stadion ne izvizda sad u subotu na Tusnju, nikad ni blizu stadiona mu ne dati.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.