FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 26 jul 2018, 23:29

Muha dragi, pretpostavio sam, ali nisam mogao vjerovati da će trener izvesti ovako sporu postavu..
Pa u današnjem fudbalu ti je brzina najbitnija skoro, a mi u meč ulazimo sa Arežinom i Vranješom.
Yebeš igrača kojeg moraš čekati 90 min da bi poslao upotrebljivu loptu, a za to vrijeme bude igrač manje..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 jul 2018, 23:33

Ja Sam reko dok Vranjes oblaci nas dres nema me na tekmi.Jel to igro da se mozda talne.Nasi igraci nevole klub za koji igraju.Kraj.Koja titula kad ce je pitari osvojit i to glatko bez po muke.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jul 2018, 23:34

Vala ne znam ko bi dao pare za ublehu kapitena. :urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jul 2018, 23:42

Meni se vala ne da ni komentarisat, znao sam da smo losi i da ce nas nabit. Krcmarevicu par kola i noga ko Kosticu ili ce ga drzat do zime i zajedno se pokupit sa upravom. Jedino sto sam gledo su LED paneli ostalo vala nije bilo ni zanimljivo. Bogami mrsko mi komentarisat utakmicu sve ste vi rekli i sve se zna. Boze na hajr.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 jul 2018, 23:44

Neide pasa Led lampa i Arezina.Neuklapa se.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jul 2018, 23:45

Golman realno los , uz njega smo imali jos losijeg Anela koji je realno igrac manje u ekipi, da ga je utaliti nekome.. Zsamovic los, Bogicevic prespor.. eh da su nam Ordagic i Lendric, bila bi to druga ekipa... generalno na prepunoj Grbavici smo odigrali dosta lose, protiv nista posebne ekipe.
Imamo dosta sporu i tromu ekipu, to je bas veliki problem..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 jul 2018, 23:51

Kad mi neko kaze nasa djeca...koja djeca...

Anel nez jesam li ga dva put vidio u prenosu, kjosevski oba gola ocajna reakcija...DOVEDI IGRACA KAKO BOG ZAPOVIJEDA I TAD CES NESTO NAPRAVIT. Sa polovnjacima iz regiona i nasom djecom necemo daleko
=\_1921_/=

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 26 jul 2018, 23:53

Atmosfera odlična, led reklame odlične, ali igra malo je reći užas. Prvi šut u okvir smo uputili u 75. minuti, to dovoljno govori o svemu. Krčmarević promašio taktiku, vidjelo se od početka da smo se povukli i da je cilj bio samo da se ne primi gol, a tako se protiv ovakve ekipe, sa ovakvim rosterom, u kojem igraju levati kao što su Bogičevič, Šaban, Kjosevski i Rodin ne može igrati. Sarajevo koje smo ismijavali do prije 3 sata utrpa 2 komada jednoj Atalanti i izvuče remi. Bezidejni, nepožrtvovani, nezainteresovani smo večeras bili. Na Kipru nemamo šta izgubiti, napasti od prve minute, pa ako primimo tricu, nema veze, bar smo pokušali. Krenuti jako ofanzivno u utakmicu i od prve minute moraju početi Zajmović, Veselinović, Krpić i Zec sa Blagojevićem i Čurjurićem u veznom redu. Malo je reći sramota za ovo što su večeras prikazali.
1921

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 26 jul 2018, 23:54

LjoZee je napisao/la:Vala ne znam ko bi dao pare za ublehu kapitena. :urnebes:
Nasa djeca. Ne zna se ko je bio gori, on ili anel. Jbt ostavis Blagojevića na klupi :bow:
Moram priznati da je ipak krcmarevic izdominirao :bow:

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 26 jul 2018, 23:57

I pustite tu šuplju priču naša djeca moraju igrat. Naravno, moraju igrat ako su dobri igrači, ali ovo su levati. Ne može svaki junior biti Hadžiahmetović i Bajić.Ja već tri godine govorim da je Kjosevski kiks igrač i da nije ništa bolji od Fejzića, ali gdje god sam to rekao napali su me, jer pobogu, on je iz našeg omladinskog pogona.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 26 jul 2018, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
1921

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 26 jul 2018, 23:58

Blagojevic otkako je usao zatražio vise lopti nego Šabandžović za sezonu :bow:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 jul 2018, 23:59

kontrasviju je napisao/la:I pustite tu šuplju priču naša djeca moraju igrat. Naravno, moraju igrat ako su dobri igrači, ali ovo su levati. Ne može svaki junior biti Hadžiahmetović i Bajić.
Pisem to godinama, ali jok kaze ako je nas junior odma je dobar :kafa: :kafa:
=\_1921_/=

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jul 2018, 00:00

Kroševskog treba nabiti nogom, čovjek godinu i po nije ništa obranio, znači bolje kolac na golu, ne zna ispucati znači ništa igramo bez golmana, dalje igraš bez dva vezna Vranješa i Arežine, Vranješa hitno otjerati ne znam zašto se drži nit pokazuje želju nit može.
Rodin, Bakrač, Čurjurić, Pavić su pojačanja u odbrani i Bogi izgleda kao igrač s onom trojicom.
Na kraju Don Suljo kapa do poda.
Ali sva priča pada u vodu kada na golu imaš idiota

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 00:01

Anel ko maneken. Malo potrci, ali vise proseta. Ne znam je li on prodat pa se cuva ili jednostavno nije dorastao da moze bar liciti na igraca protiv ekipa van nase lige. On u ovom jadu moze nesto i pokazati, ali van 0 bodova. Svaka cast za gol protiv Narve, da ne zaboravimo to, ali ostalo tanko.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 00:05

Meni je lakse jer sam odma halalio. Nemam kome sta reci, tako je kako je.
Eto drago mi sto se tice stadiona a ostalo mora cekati neki drugi period.
Ovaj ce tim za lige biti solidan s nacitanim na klupi zakovanim.
Bogicevic je peh ko Vermaelen.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 27 jul 2018, 00:07

Prvo ideja da se teren natopi i nakvasi vodom, da bi se onemogucila iole pas igra protivnika (gdje su najači) je van svake pameti, od jutra do same tekme prskalice su bile uključene, još su u toku dana bila dva jača pljuska, čija je god ideja to bila više je odmogao svojom idejom, nego pomogao klubu u nastojanjima da ostvari povoljan rezultat, jer ni najbolja drenaža na svijetu ne moze primiti onoliko vode za kratak period, pogotovo kada se teren svjesno i namjerno natapa i potapa

Drugo, veceras se prvo pokazalo neiskustvo trenera kojeg imamo, a zatim i neiskustvo i neznanje igraca poput Bakrača, Rodina i Arežine, Vranješ definitivno pokazao i dokazao da je promašena investicija, svi igraci ama bas svi osim Krpića, pokazali su veliku dozu kurcobolje, nezainteresiranosti i želje da nesto naprave, da li iz straha od protivnika kojeg su ocito precijenili ili iz prostog razloga sto ne znaju i ne umiju, sve u svemu jos jednu epizodu u Evropi piši zaboravljenom, zaradili smo nesto para i to je to za ovu godinu

I treće publika je totalno podbacila, jug pogotovo koji je vec duze vremena u k***, niti je bilo pritiska sa tribina niti podrske u kljucnim trenucima, jug je nekada znao animirati cijeli stadion, pa prozivati ostale tribine, danas svi jedna obična nula, od navijača na tribinama do igraca na terenu

I vrijeme je da se okrenemo ligi i kup-u, novim načinom takmičenja kao šampioni mogli bi mnogo više
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jul 2018, 00:08

Vi niste dobre glave ako serete na Šabana pored Vranješa i Arežine

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 27 jul 2018, 00:10

kontrasviju je napisao/la:I pustite tu šuplju priču naša djeca moraju igrat. Naravno, moraju igrat ako su dobri igrači, ali ovo su levati. Ne može svaki junior biti Hadžiahmetović i Bajić.Ja već tri godine govorim da je Kjosevski kiks igrač i da nije ništa bolji od Fejzića, ali gdje god sam to rekao napali su me, jer pobogu, on je iz našeg omladinskog pogona.
Nevalja kad se daje sansa vlastitim talentima, nevalja kad se nedaje ... kojeg to kvalitetnog golmana Zeljo moze priustiti umjesto Kjosevskog ... draze mi je gledat' Kjosevskog da kiksa nego 'uzivat' u isto takvim kiksovima od 30+ polovnjaka iz komsiluka ... j@bo i to ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 00:11

Iskreno ljudi, ja se ne mogu sjetiti neke domaće europske utakmice gdje smo mi bili ovako inferiorni kao večeras. Meni se cijeli meč činilo kako mi imamo igrača manje na terenu, igrači Apollona su uvijek imali neko slobodno rješenje u vidu igrača oko kojeg nema nikog od naših.

Rekao bih da ovaj tim Želje nije odradio nijedan zajednički trening, eto tako je to meni večeras izgledalo.

Krčmarevićev poraz realno, hajde zapravo poraz manje više, poraz bi možda bio i svakako, al' definitivno Krčmarevićeva promašena taktika sa sporim i neagresivnim Vranješom i Arežinom, bezmudnim Anelom, bez pravog desnog beka, sa jednim "lažnim krilom".

Znači bukvalno je poslao tri pogrešna veznjaka na teren, ovo su večeras morali početi Hajdar, Blagi i Čurjurić na desetci, na krilo Zekan ili Veseli.

On na poluvremenu izbacuje Zajmovića (koji je jedini pokušavao nešto konkretnije, uz Čurjurića, u prvom poluvremenu pa makar svaku loptu da je izgubio) a ostavlja Arežinu koji je bio igrač manje čitavu utakmicu. Baš mi je eto ovo muka bilo gledati večeras, da mi nismo mogli loptu držati u svom posjedu više od minute, ma kakve minute možda minute ako računamo ona besmislena dodavanja stopera i vraćanja lopte nazad, na protivničkoj polovini nismo mogli držati loptu duže od 20 sekundi u nogama al' bukvalno, isto k'o da protiv Reala igraju jbt.

Jedini koji su večeras odigrali pristojnu utakmicu su Čurjurić, Pavić, Krpić i sa klupe donekle Blagojević i Veselinović koji su nas prodrmali kad su ušli, mada više su Kiprani pustili gas nego što su naši zaigrali bolje. Ovo ostalo, loše sa tendencijom ka katastrofalnom.

Mislim da bi ovdje Petrović i Sablja izvukli barem remi sa svojom defanzivom, pa definitivno i Adžem ukoliko ne bi izvodio akrobacije kao što je Krčmar večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 00:13

lisander je napisao/la:Vi niste dobre glave ako serete na Šabana pored Vranješa i Arežine
Sva trojica su glumili manekene. Ako je nase dijete ne treba presutjeti neke stvari. Isto vazi i za ublehu na golu. Nek su 100 puta nasa djeca.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pablo11 i 29 gostiju.