Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Adebayor je napisao/la:Ajmo apoel dva gola u prvom![]()
Pao na HooGee kvota 2,46Adebayor je napisao/la:Ajmo sad ili na HooGee ili Varaždin u prvom pol. gol![]()
i ja kažemRiziko je napisao/la:Ajd Honvede, da se mogu čemu večeras nadati.
Jbg ako ti treba lova nemoj rizikovat ni s 1.01. Uzmi par i odigraj 1, X i 2. Eto naprimjer Stjarnan - FC Copenhagen mozes izvuci 95.8% uloga, super.Isildur1 je napisao/la:Sve isplatio prihe 4 dana, da sad uplatim 100km, pa da igram bonusom, wwin support mi rece da neodigrani nivac nemogu isplatit, nece da mi kazu sta moram sa tih 100km uplacenih uradit da ih mogu isplatit pa igrat s bonusom samo, ne igra mi se trebaju mi pare, ne rizikuje mi se da i uplatu moram okretati, ima li neko razumno rjesenje vise informacija o tome...
Wandelanoite je napisao/la:Zrinjski za 250km. Majke vam se nayebem šugave.
Haj sto su primili u 90oj, onaj idiot Bekic dvije ne 100% nego 10000000000% sanse profulo.Bassha je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Zrinjski za 250km. Majke vam se nayebem šugave.
Tuga druze![]()
Tek sad vidio da su u 90oj min primili
Oikamid je napisao/la:
Ja ću ovo.
Mislis da nece pravit problem kod isplate, rec odigro si 3 tiketa tri znaka malo izgubio radi bonusa, jel ste svi dobili na 50e 50e bonusa ili se zezate, svugdje pise 50% Bonus a ne 100%...bvb je napisao/la:Jbg ako ti treba lova nemoj rizikovat ni s 1.01. Uzmi par i odigraj 1, X i 2. Eto naprimjer Stjarnan - FC Copenhagen mozes izvuci 95.8% uloga, super.Isildur1 je napisao/la:Sve isplatio prihe 4 dana, da sad uplatim 100km, pa da igram bonusom, wwin support mi rece da neodigrani nivac nemogu isplatit, nece da mi kazu sta moram sa tih 100km uplacenih uradit da ih mogu isplatit pa igrat s bonusom samo, ne igra mi se trebaju mi pare, ne rizikuje mi se da i uplatu moram okretati, ima li neko razumno rjesenje vise informacija o tome...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.