FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 31 mar 2009, 22:23

Emir_ZENICA je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:emire,rob ne talasajte i ne serite... :evil:
manijaci ne pisite nista,ako bude neka obavijest objavice se na ovom site-u...
samo sam se izvinuo ako sam koga uvredio ..jer mi je post izbrisan ...

Brate nisam imao namjeru da nikog uvrijedim ja se izvinjavam ovaj odgovara kako ja serem(moram tako reci)
nisam na tebe mislio vidis redoslijed na tebe se odnosi talasanje... ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 31 mar 2009, 22:28

Brate nisam imao namjeru da nikog uvrijedim ja se izvinjavam ovaj odgovara kako ja serem(moram tako reci)[/quote]
nisam na tebe mislio vidis redoslijed na tebe se odnosi talasanje... ;)[/quote]

emire,rob ne talasajte i ne serite..mislio sam da je i meni i rob-u poruceno ovo Talasanje i ne seri te ...al nije problem necemo se sada svadjati oko sitnica .. :D
A C A B !

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 31 mar 2009, 22:34

jao majko mila sta smo to dozivili....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 31 mar 2009, 22:55

neznam sta se to desava kod Vas, ali fakat nijedan pravi navijac to ne bi uradio.
mislim zapaliti vlastiti stadion, mada jos nema zvanicne info. ko je to uradio, ali ako je neki Manijak nek` se stidi.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2009, 23:13

rob je napisao/la:evo pošto stalno čitam sportsport vidjeo sam i ovo šta su huligani uradili
nemogu da vjerujem pa šta rade ti iskreni navijači želje što nećuvaju stadion
organizacija vam je nula pogledaj te samo robove bilino polje je naša kuća i niko je nemože dirati ali nažalost malo nas je ovakvih navijača da iskreno vole svoj klub kao robijaši
Kako si samo ogranicen ko balkon...jao bolida....idi cuvaj svoj stadion,veceras si treca smjena.
Ne treba uopšte nasjedati na ovakve provokacije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 apr 2009, 12:17

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE POVODOM VANDALSKOG ČINA - POKUŠAJA PALJENJA ZAPADNE TRIBINE STADIONA GRBAVICA

U ime svih iskrenih i odanih navijača FK Željezničar, TM 1987 - Udruženje navijača FK Željezničar u BiH, osuđuje gnusan i kukavički pokušaj paljenja stadiona Grbavica, našeg drugog doma i naše svetinje.

Sa zaprepaštenjem i ogorčenjem smo primili vijest da je sinoć, došlo do pokušaja paljenja zapadne tribine stadiona Grbavica, te ovim putem zahtjevamo da se za sada nepoznati počinioci uhapse i primjereno kazne.

Ne ulazeći u razloge za pokušaj ovog zločinačkog čina, smatramo da bez obzira na trenutno tešku situaciju u kojoj se nalazi naš voljeni klub, nasilje i uništavanje imovine nije i nikada ne smije biti način riješavanja sličnih situacija.

Ukoliko istraga utvrdi da je došlo do smišljenog pokušaja paljenja našeg stadiona ili prijetnje nezakonitim nasiljem, a sve radi zastrašivanja navijača ili pojedinaca kako bi se postigli određeni ciljevi, zahtjevamo da se ovo sramno djelo okarakteriše i kao teroristički čin.

TM 1987 - UDRUŽENJE NAVIJAČA FK ŽELJEZNIČAR U BiH
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 01 apr 2009, 13:28

Izgorili smo mi odavno. Ovo je samo neko pokušao da nam to zorno prikaže.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 apr 2009, 14:01

Sudeci prema prvim rezultatima istrage pozar je izazvao neugaseni opusak koji je zapalio etison... :roll:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 01 apr 2009, 21:44

HARIS XXL je napisao/la:ako cemo dobivati 100.000KM godisnje onda je to tanko(bar za generalnog sponzora)...mi smo prije uzimali od generalnog sponzora po 300.000-400.000KM godisnje ali prije su bila bolja vremena,sad je daj sta das....u svakom slucaju bolje ista nego nista!
Prijatelju nekad smo igrali protiv Newcastle-a, a gdje smo sad?? Kad sagledas situaciju ovih 100.000 je i vise nego solidna cifra ;)

Ovo za paljenje Grbavice necu komentarisat. Dabogda mu se ruka osusila koje pokusao da zapali Dolinu :x
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 apr 2009, 22:42

RK Gradacac je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:ako cemo dobivati 100.000KM godisnje onda je to tanko(bar za generalnog sponzora)...mi smo prije uzimali od generalnog sponzora po 300.000-400.000KM godisnje ali prije su bila bolja vremena,sad je daj sta das....u svakom slucaju bolje ista nego nista!
Prijatelju nekad smo igrali protiv Newcastle-a, a gdje smo sad?? Kad sagledas situaciju ovih 100.000 je i vise nego solidna cifra ;)

Ovo za paljenje Grbavice necu komentarisat. Dabogda mu se ruka osusila koje pokusao da zapali Dolinu :x
upravo tako igraci su dobili plate a uposlenici trebaju u petak te pare su nam bile spas... 8-)

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 01 apr 2009, 23:12

pa mi samo nazadujemo,to je nevjerovatno...pa najbolji primjer je anathrosis,prije nekoliko godina smo ih u kup uefa uzeli u obje utakmice jos smo ih na kipru razvalili (3-1) a gledaj sad situacije:mi dotakli dno dna,a oni u ligi prvaka...situacija se brzo moze promijeniti,mjesto da smo mi otisli korak naprijed npr. da smo stadion izgradili ili da smo postali solidan europski klub kao oni ili ako nista da bar deremo u nasoj ligi mi nemozemo igracima plate isplatiti,ona istocna tribina UZAS,pa onaj pomocni teren kad vidis onu ogradu smuci ti se zivot :roll: nek nam anathrosis bude najbolji primjer sta se sa sposobnim ljudima moze napraviti,tim primjerom bi i mi trebali krenuti!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 01 apr 2009, 23:17

Ovo prelazi sve granice vise :twisted:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 02 apr 2009, 09:12

HARIS XXL je napisao/la:pa mi samo nazadujemo,to je nevjerovatno...pa najbolji primjer je anathrosis,prije nekoliko godina smo ih u kup uefa uzeli u obje utakmice jos smo ih na kipru razvalili (3-1) a gledaj sad situacije:mi dotakli dno dna,a oni u ligi prvaka...situacija se brzo moze promijeniti,mjesto da smo mi otisli korak naprijed npr. da smo stadion izgradili ili da smo postali solidan europski klub kao oni ili ako nista da bar deremo u nasoj ligi mi nemozemo igracima plate isplatiti,ona istocna tribina UZAS,pa onaj pomocni teren kad vidis onu ogradu smuci ti se zivot :roll: nek nam anathrosis bude najbolji primjer sta se sa sposobnim ljudima moze napraviti,tim primjerom bi i mi trebali krenuti!
Koliko je tebi godina?? Ti kao da si prespavao sve ove godine...
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2009, 09:53

HARIS XXL je napisao/la:pa mi samo nazadujemo,to je nevjerovatno...pa najbolji primjer je anathrosis,prije nekoliko godina smo ih u kup uefa uzeli u obje utakmice jos smo ih na kipru razvalili (3-1) a gledaj sad situacije:mi dotakli dno dna,a oni u ligi prvaka...situacija se brzo moze promijeniti,mjesto da smo mi otisli korak naprijed npr. da smo stadion izgradili ili da smo postali solidan europski klub kao oni ili ako nista da bar deremo u nasoj ligi mi nemozemo igracima plate isplatiti,ona istocna tribina UZAS,pa onaj pomocni teren kad vidis onu ogradu smuci ti se zivot :roll: nek nam anathrosis bude najbolji primjer sta se sa sposobnim ljudima moze napraviti,tim primjerom bi i mi trebali krenuti!
ti sposbni ljudi su trenutno u zatvoru zbog namjestana utakmica i utaje poreza,ali slazem se nazadujemo,ali bar smo u tome doslijedni :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2009, 15:55

Nakon pregovora sa upravom Kluba igrači Želje su primili plaću i počeli trenirati na pomoćnom terenu stadiona Grbavica, a danas je usvojen budžet kantona Sarajevo u kojem će sarajevski klubovi konačno računati na ozbiljniju svotu novca iz budžeta, odnsono 2,1 miliona maraka. Željezničar i ostali sarajevski klubovi će dobivati mjesečno od kantona Sarajevo oko 30 hiljada KM. Željezničaru će dobro doći ova pomoć od grada, jer u ovom trenutku klub je u veoma teškoj finansiskoj situaciji, što pokazuje štrajk igrača koji je danas prekinut.

znaci nista nije tajna :D :D :D

Obavijest za sve one koji hoce u Gradacac a jos nisu uplatili:
Uplate mozete izvrsiti jos sutra od 10:00 do 14:00 u prostorijama udruzenja na stadionu,cijena puta je 20.00KM,kartu gore u Gradaccu ne placate
... 8-)

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 02 apr 2009, 22:18

RK Gradacac je napisao/la:
Koliko je tebi godina?? Ti kao da si prespavao sve ove godine...
sta ti nije jasno u ovome sto sam napisao?nisam prespavao vjeruj mi,sve ove godine trgam zivce u nadi da ce biti bolje ali ne ide jbg...anathrosis je banalan primjer i nista vise ali oni su pokazatelj kako moze klub da napreduje!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 03 apr 2009, 13:02

Ma vjerujte mi samo trebaju u klub doći pravi ljudi koji su sposobi dovesti jake sponzor i ulagače, znaći ljude koji će osmišljavati što bolju promociju kluba,kampanju, razraditi marketing, jer danas se od toga i živi....Sjetite se samo prije nekoliko godina K.K.Bosne koja je bila dno dna, dok nisu došli u njenu upravu pravi ljudi i koji su je i podigli iz pepela, znam da nije ista vrsta sporta, ali razlike su minimalne..
Evo vam čist primjer, pogledajte samo vanjski izgled stadiona Grbavica,ni na šta ne liči, kad pogledate iz auta ili trole prvo što vidite je natpis pita ispod sača i sl. to vam sve govori.......
Zašto ljudi iz kluba nisu dali koncesiju nekoj od građevinskih firmi koje bi obnovile stadion, koji bi kasnije nosio u neko dogledno vreijeme ime te firme, kao što se radi širom svijeta (stadioni: Arsenala, Šalkea, Bajerna,Genka,Borussije D.HSV itd..) Sjetite se samo koliko smo čekali da ti reflektori prorade i sad nikako da zaigraju pod njihovom svijetlošču.....da ne bi Koldže nikad mi ne bi zaigrali pod njima. A da ne govorim o TV pravima za prenos utakmica,otvaranju što boljeg fan shopa itd...
Ovo su samo neke od stvari koje se tiču kluba kao kluba, a da se nisam ni dotakao ekipe i tima Želje.
SAMO ŽELJO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2009, 19:59

Sehic potpisuje predugovor sa Bochumom,Željo dobiva 100k eura obestecenja... 8-)
potpisan ugovor sa Legea-om,oblaci sve selekcije... 8-)
Pelak napustio klub i uputio se ka Otoci... :?

nesto se ipak desava,jel pozitivni ili negativno sami ocijenite...

EDIT:
ZVIJEZDA – ŽELJEZNIČAR
Subota, 16:00
Sudac: Anto Živković (Orašje)

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 apr 2009, 20:10

Neka vala ide Sehic pa makar dobili pola tih para :D
Ovo sa Legeom zavisi kakav je ugovor, ako nije kao sa pumom "kupovina" opreme onda je dobro...
Pelco odlazi, ma sretno ti bilo, i ne trebaju nam igraci samo za domace utakmice...

Znaci ovih dana ipak dosta lijepih vijesti:
-Pare od kantona
-Ugovor sa FDS
-Sehic odlazi za 100k
-dobili opremu

prije toga
-reflektori i
-plasticna trava na pomocnom
...

Jos samo rezultati na terenu fale :D

Faruk ostani :D
010 ISN'T JUST A CODE

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 03 apr 2009, 20:13

bistrikboy je napisao/la:Sehic potpisuje predugovor sa Bochumom,Željo dobiva 100k eura obestecenja... 8-)
potpisan ugovor sa Legea-om,oblaci sve selekcije... 8-)
Pelak napustio klub i uputio se ka Otoci... :?

nesto se ipak desava,jel pozitivni ili negativno sami ocijenite...

EDIT:
ZVIJEZDA – ŽELJEZNIČAR
Subota, 16:00
Sudac: Anto Živković (Orašje)
On ce akoBogda u Zenicu,zajedno sa Mihrijom. :D
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Pablo11, Proximic i 16 gostiju.