FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Gaglia je odličan partner Brozu i ko je gledao prošlu sezonu zna njegove mogućnosti. Nadam se da Spal zamišlja Radju na centralnom veznom a ne na ofanzivnom jer on to nije.
"We need to suffer. And we need to fight."
- PaskalHens
- Kontakt:
Gagliardini može nekako u ligi igrati, i to teško u prvih 11, al' ligi prvaka sa svojim trčanjem ko da žuljeve ima na tabanima ne bi smio prići.
Viva la France, as they say in Rome.
Zato jer je jednako loš kao na prošlosezonskim pripremama.Što se pokazalo da nisu samo žestoki treninzi jer je jednako loš bio i kada je krenula sezona.Tek je pred kraj poceo pokazivati ono što smo se svi nadali da će pokazivati od početka sezone.arminz je napisao/la:Ali jbt koje pljuvanje po Gagliardiniju![]()
A opet ce se izborit za startnu poziciju![]()
Pripreme tek krenule, Spalletti je poznat po zestokim treninzima na pripremama. Polako ba ljudi sta vam je
Zasto niko ne komentarise Skriniara i njegove lose partije?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Vjerojatno iz istog razloga iz kojeg nitko ne komentira Icardija kad je loš na pripremama.Gagliardini mora krv pišat kao Lautaro.Ili Emmers.Onda može imat i losijih partija pa mu nitko neće toliko prigovarat.
Gaglia nije top klasa ali može biti odličan igrač. Nerealno je ocjenjivati mladog igrača u Interu, znamo mi to kao navijači najbolje.
Čovjek je imao strašne partije sa Brozom pored sebe i to je činjenica. Kada je Vecino zaigrao i on se pogubio jer se nisu razumjeli, a tada smo i trpili rezultatski.
Ali to sve ne umanjuje činjenicu da moramo dovesti još jendog top veznjaka, sa ovim što imamo nigdje nismo prispjeli. Vidal je po meni idealan. POred njega će i Gaglia stasati a daće nam taj odskok u kvaliteti koji je potreban u ovom prelomnom periodu kada težimo da budemo stalni učesniki LP i pretendenti na Scudetto.
Čovjek je imao strašne partije sa Brozom pored sebe i to je činjenica. Kada je Vecino zaigrao i on se pogubio jer se nisu razumjeli, a tada smo i trpili rezultatski.
Ali to sve ne umanjuje činjenicu da moramo dovesti još jendog top veznjaka, sa ovim što imamo nigdje nismo prispjeli. Vidal je po meni idealan. POred njega će i Gaglia stasati a daće nam taj odskok u kvaliteti koji je potreban u ovom prelomnom periodu kada težimo da budemo stalni učesniki LP i pretendenti na Scudetto.
Meni je Gagliardini jedan od drazih igrača nakon sto je onako odigrao po dolasku iz Atalante,ali morat ce je*eno zapet.On bi sada morao biti u konkurenciji za prvih 11 Italije,a to nažalost nije.Na njemu kao trecem veznom ostat nije nikako dobro.Mora se zaoštrit konkurencija sa još jednim kvalitetnijim igračem.
Vidal djeluje kao izmišljotina.A i da nije nisam 100 posto siguran sta da mislim o tome.Tj.bilo bi dobro kada bi dosao,ali kao i sa Radjom to je velik rizik i moze se obit o glavu.A tek kad bi obojica flopnuli...Sa druge strane mislim da je on sebe otplatio samo time da ove sezone pomogne da se opet u LP uđe.
Dobra stvar...Gagliardini bi uz ovu dvojicu naucio igrat sa nožem u zubima.
Loša stvar...i dalje fali kreativniji igrač i to bi mogao prilican problem biti u nekom dijelu sezone.
Vidal djeluje kao izmišljotina.A i da nije nisam 100 posto siguran sta da mislim o tome.Tj.bilo bi dobro kada bi dosao,ali kao i sa Radjom to je velik rizik i moze se obit o glavu.A tek kad bi obojica flopnuli...Sa druge strane mislim da je on sebe otplatio samo time da ove sezone pomogne da se opet u LP uđe.
Dobra stvar...Gagliardini bi uz ovu dvojicu naucio igrat sa nožem u zubima.
Loša stvar...i dalje fali kreativniji igrač i to bi mogao prilican problem biti u nekom dijelu sezone.
Al kako je velik Icardi
Točno se vidi koliko mu je stalo da suigrače napumpa sanopouzdanjem na pripremama i učini da se osjecaju vazno u ekipi.Sa Lautarom i Emmersom se to najviše vidjelo.

Candreva 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Vjerojatno najgorih 15 minuta ikad na Interovim pripremama koje sam gledao.
Candreva kod gola
Candreva kod gola

Danilo zasada los skroz, Dalbert dobar, Asamoah odlican, Candreva ne postoji!
Politano nije los...
- PaskalHens
- Kontakt:
Candreva 

Viva la France, as they say in Rome.
Bravo Ikac,bravo Gaglia!
Prikljucujem se ponovno nakon prvog dijela.Penali odmah idu ako ostane x?
Ikac i Lautaro moraju igrati skupa...
Nadam se da Politano nece imati prednost ispred Karabaje
Nadam se da Politano nece imati prednost ispred Karabaje
A **** koja obrana Cabalera...Odlican sut Lautara.
6 jako lijepih penala za sada,3 po obje strane.
I los penal Skriniara...
Kad je Handanovic zadnji put obranio penal?
Poraz na penale.Nijedan obranjen.
Prvo poluvrijeme je bilo uzasno do loše.Drugo nesto zivlje koliko sam vidio.
I los penal Skriniara...
Kad je Handanovic zadnji put obranio penal?
Poraz na penale.Nijedan obranjen.
Prvo poluvrijeme je bilo uzasno do loše.Drugo nesto zivlje koliko sam vidio.
?SiamoNoi je napisao/la: Darmian
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.