Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

dzenidm
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la dzenidm » 31 mar 2009, 22:36

a majkemi eto vidices ako ijednu baklju ubacimo da ce nam prekinut utakmicu
....... picke iz uefe jedva cekaju da sjebu neku manju reprezentaciju a da proguraju vecu (turska)....... zato molim vas nemojte bacati baklje....... miroslav
Zadnja izmjena: dzenidm, dana/u 31 mar 2009, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 31 mar 2009, 22:37

Moj jaran prodaje tri ulaznice za istok cijenu neznam ali javite se na pp i dacu vam njegovu e mail adresu pa se s njim dogovorite

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 31 mar 2009, 22:40

LFCBiH je napisao/la:Moj jaran prodaje tri ulaznice za istok cijenu neznam ali javite se na pp i dacu vam njegovu e mail adresu pa se s njim dogovorite
Daj ga pitaj pa nam reci cijenu svima....Ali tesko ce se naci povoljno...Gladan narod.... :x

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 22:42

ma vidjet ce te kad karte pred utakmicu na 10-15 min. budu 10-20KM
sjecam se slicno je bilo i protiv spanije,karte se prodaju po 50-tak maraka nekoliko sati prije tekme,i kad su sverceri vidjel da nece prodat prodavali su po 15-tak KM
savjet: ko hoce kupovat neka saceka par minuta prije tekme :D

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 31 mar 2009, 22:47

GoRaN je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Moj jaran prodaje tri ulaznice za istok cijenu neznam ali javite se na pp i dacu vam njegovu e mail adresu pa se s njim dogovorite
Daj ga pitaj pa nam reci cijenu svima....Ali tesko ce se naci povoljno...Gladan narod.... :x

Evo vam broj pa ga zovite lik radi nocnu tako da ga mozete cijelu noc zvati ... 062/563-081

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 mar 2009, 22:49

LFCBiH je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:

Evo vam broj pa ga zovite lik radi nocnu tako da ga mozete cijelu noc zvati ... 062/563-081
ma nikog ne zovite poslusajte mene
zenicanin je napisao/la:ma vidjet ce te kad karte pred utakmicu na 10-15 min. budu 10-20KM
sjecam se slicno je bilo i protiv spanije,karte se prodaju po 50-tak maraka nekoliko sati prije tekme,i kad su sverceri vidjel da nece prodat prodavali su po 15-tak KM
savjet: ko hoce kupovat neka saceka par minuta prije tekme :D

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 31 mar 2009, 22:50

------------##------------ SAMO JAKO ZMAJEVI !
-----------###-----------
----------####----------
----------####----------
---##----###----##----
-####----#----####---
###--##--#--##--###
--#-------###-------#---
-------#######--------
-----------##-------------

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 mar 2009, 22:54

zenicanin je napisao/la:-----------------------supic--------------------------------
----------pandza----nadarevic----spahic----------------
-berberovic----------------------------------jahic-------
-------------rahimic----muratovic-----------------------
-------------misimovic------ibricic----------------------
-----------------dzeko------------------------------------
Vjerujem da ce Piro izaci sa ovih jedanaest samo sto ce mu Ibricic ici ispred Jahica, Rahimic ispred Nadarevica, Misimovic u sredinu a Muratovic ispred Berberovica.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

fare__
Kontakt:

Post Postao/la fare__ » 31 mar 2009, 23:02

ee ljudi zna li iko ima li organiziran prijevoz navijaca iz Sa sutra za Ze...nekim busom il vozom pa da se vraca iza tekme odmah?

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 31 mar 2009, 23:08

ljudi moji igra spahic apsolutno sam sad siguran u pobjedu a spahicu treba dignuti SPOMENIK apsolutna igracka i ljudska velicina IGRAJ BOSNO ALE ALE ALE :D :D

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 31 mar 2009, 23:25

prodajem 2 karte-zapad.cijena 550km. ili 200 eura.bujrum...;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2009, 23:37

Molim admine da banuju one ljude koje preko interneta ilegalno nude karte. Ovo je sverc i ako admini to dopuste znaci da ovaj portal odobrava prodaju ulaznica na crno. Kako vas nije stid traziti tolike pare za jednu yebenu utakmicu a narod nema da jede u nekim dijelovima nase drzave.

Sto se tice same utakmice ocekujem pobjdeu od 2-0. Golove ce dati Dzekson ili Zvjedinjo iz penala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 31 mar 2009, 23:40

2:1 za nas

a ljudi, ko bude isao, dajte da se ne bacaju **** baklje, nece Munib sici tako s trona, nema njemu bez malja nista :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 mar 2009, 23:48

Još 20 sati i 12 minuta...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 mar 2009, 23:49

Gledam i osluskujem posljednjih par dana,nakon tekme u Genku,ova euforija i niz drugih stvari,postajem s razlogom sve skepticniji,mnogo stvari je protiv nas,pehovi sa povredama,euforija,pretjerano samopouzdanje pojedinih igraca i da ne nabrajam sve.......mnogi igraci su postupili pametno(barem pred tv kamerama) poslije tekme u Genku,mislim na ono kada su gostovali kod Senada,samo Dzeko mi je digao tlak do bola,jedini je on ponavljao idemo slaviti,idemo slaviti,gotovo svi ostali igraci su bili suzdrzani,samo se on k..... - i jos kaze sada cemo im mi zabiti jos nesto u Zenici itd itd......kako bi ga Magath vrlo brzo "spustio na zemlju" zbog takve izjave,nadam se da ce i selektor Prosviro isto uciniti,ne samo sa Dzekom,vec i sa svim ostalim igracima,naravno,ne javno u medijima,nego da ih "izriba" daleko od ociju javnosti......ne svidja mi se ni ova praksa sa otvorenim treninzima za javnost,igraci nemaju mira ni u hotelu......Belgijanci su,na nasu zalost, pametno postupili,ne zele nikog blizu svoga hotela,evo izgleda da su zabranili i nasim novinarima da prisustvuju njihovoj press konferenciji........jednostavno,vec sada dosta stvari ne ide u nasu korist,barem ja to tako vidim.....

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 31 mar 2009, 23:59

Jeb'o ga jedan napadac u usta . Budel mijenjao taktiku koja je zabila 7 Estoniji, 4 Belgiji, 4 Armeniji i 4 Sloveniji. Onda je Miroslav Ciro Blazevic jedan kompletni kreten izadjel sutra u formaciji 3-6-1 , nek izadje onda sa Topicem i Dzekom, nek ne izmislja od Ibricica drugog napadaca, jer ovaj to nije.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 apr 2009, 00:01

fifa09 je napisao/la:Jeb'o ga jedan napadac u usta . Budel mijenjao taktiku koja je zabila 7 Estoniji, 4 Belgiji, 4 Armeniji i 4 Sloveniji. Onda je Miroslav Ciro Blazevic jedan kompletni kreten izadjel sutra u formaciji 3-6-1 , nek izadje onda sa Topicem i Dzekom, nek ne izmislja od Ibricica drugog napadaca, jer ovaj to nije.
A igrom slucaja najbolje partije u Ajduku je upravo pruzio na poziciji napadaca :roll:

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 01 apr 2009, 00:05

fanatic je napisao/la:
fifa09 je napisao/la:Jeb'o ga jedan napadac u usta . Budel mijenjao taktiku koja je zabila 7 Estoniji, 4 Belgiji, 4 Armeniji i 4 Sloveniji. Onda je Miroslav Ciro Blazevic jedan kompletni kreten izadjel sutra u formaciji 3-6-1 , nek izadje onda sa Topicem i Dzekom, nek ne izmislja od Ibricica drugog napadaca, jer ovaj to nije.
A igrom slucaja najbolje partije u Ajduku je upravo pruzio na poziciji napadaca :roll:
neka je ibricic nije klasicni napadac i on ce se vracat u vezu sigurno tako da cemo igrat sa jednim napadacem nek igra topic od 1 minute koji je bio 2 strijelac ruske lige i zavrsena prica

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 01 apr 2009, 00:06

Mene samo interesuje hoce li ljudi ovde navlaciti crnjaka i kad(ne mislim ako)se plasiramo u JAR.Nije ovo dobro nije ono dobro pa dajte malo pozitive pobogu.Prije utakmice se pisalo po forumu kako ce nas Felaini raznijeti kako ce Sonk se nadavati golova a nasi ce eto gledati i moliti ih da ne napune mrezu do vrha kao da za nas igra neki tim iz kantonalne lige,a ne Misimovic i kompanija.Prije Genka sam rekao 3:1 za nas a taj mi rezultat nekako opet privlacan.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 01 apr 2009, 00:08

dzenidm je napisao/la:a majkemi eto vidices ako ijednu baklju ubacimo da ce nam prekinut utakmicu
....... picke iz uefe jedva cekaju da sjebu neku manju reprezentaciju a da proguraju vecu (turska)....... zato molim vas nemojte bacati baklje....... miroslav
U pravu si 100 % ,Uefa i Fifa,mislim na njihove guzonje,tj.birokrate,to je sve mafija,ali oni to pametno rade,u rukavicama.....izgleda da su nam spremili jos jednu "igranku",prvo stavili Ruse da nam sude,pa ako nas oni ne srede,tu su Slovaci da nas dokrajce.......zna li neko nesta u vezi delegata utakmice,Slovak isto ili !? da nisu promjenili delegata u medjuvremenu,mislim poslije tekme u Genku,mogu samo zamisliti koje ce delegat instrukcije da dobije od smradova iz Uefa-e......samo neka petarda bude bacena,pogotovo ako uleti u teren i blizu protivnickog igraca ili golmana,eto prekida........ali ne mozes ti kontrolisati pojedine drogirane navijace i one pijane koji ce se do pocetka tekme "ubiti" lokanjem i onda doci na tekmu......

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.