FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 24 jul 2018, 21:54

Tuzlak04 je napisao/la: Kad se sjetim tog Zrinjskog u ratu. Jaka ekipa sa dobrom opremom. . . Vidjelo se da ih je neko tad izvana finansirao
Cini mi se i ovaj nas trener je za njih u ratu branio. A imali su i nekog kosijanera veznog igrao koliko se sjecam. Cini mi se da je bila i prica da kod njih se dobijaju HVO paketi. Zmaj je opet imao policijsku semu nesto mi je ostalo ko kroz maglu da su im svi igraci bili u policiji.
Steta primljenog gola protiv Zrinskog u subotu vidjelo se da mi ne mozemo dati kad bi se i trece poluvrijeme igralo. Promjenite trenera odmah da mozemo i tog drugog posle 5 - 6 kola tjerati.
& $ ?

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 24 jul 2018, 22:09

Da li se to našem dobrom Senci sapuna daska?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 24 jul 2018, 22:17

Nemogu da nadjem raspored tv prenosa za ovu sezonu pa ako neko moze neka postavi.Interesuju me gostujuce utaknice.

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 24 jul 2018, 22:43

MakabiTuzla je napisao/la:Da li se to našem dobrom Senci sapuna daska?
Bravo za obzervaciju.Rijetko ce to neko primjetiti.A upravo se to dogadja.Senad je za gradonacelnika bio samo " nuzno zlo" tj. prelazno rješenje.Javasluk na sve strane.Od proturanja sestrica, mutjavine sa budžetskim parama, transfer- politikom, preko javasluka u omladinskom pogonu gdje igraju djeca onih koji plate Senadu a on u kafani svojim podanicima trenerima daje imena onih koji moraju igrati bez obzira na kvalitet u pionirima kadetima i juniorima.Na 100ti rodjendan grad želi imati uredjen klub a ne ovakav javasluk.Uskoro će doći nova uprava a nakon toga opsta čistka u svim segmentima kluba.Ovi što dobiju otkaz svakako mogu dobiti drugi angažman ali u Kikačima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jul 2018, 22:51

Ako ce Nalic da zadovolji mnoge i popravi atmosferu te dovuce ljude na stadion onda ga daj odmah.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 jul 2018, 22:55

To je meni i najveci problem sa napadom na macka. Kad je trebalo da se napada/mijenja komplet uprava/skupstina/trener nisu dali A reci protiv njih. I sad smjena iz njima znanih razloga. Ako je zarad napretka kluba onda moraju ici svi. I SSS i uprava ali bogami i skoro nepostojeca skupstina kluba!A nju niko ne spominje!!
A vidjelo se da se ide frontalno na senada jos od famoznih saopstenja

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 jul 2018, 22:56

Skojevski je napisao/la: Smajic da ponovi proslu sezonu i da 7-8 golova on ce 100% biti unovcen.
Ovaj djecak nije imao predstavu da su ga prosle sezone gledali svaku utakmicu u sezoni, kako kuci tako i na strani. Precizni Englez je sad na pauzi poslao mail kako Smajicu tako i na adresu Slobode, sa kompletnom njegovom statiskom, dueli, faulovi, cak i prosjekom kilometara po mecu i sta sve ne.Ide u Fulham gotovo sigurno tj. na posudbu u trecu ili cetvrtu diviziju. Problem je samo kvota koju moraju ispostovati sto se tice odigranih meceva za repku, ali i tu je pronadjena rupa u pravilima. Kako god okrenes i tu ce neko omastiti brkove ni kriv ni duzan....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jul 2018, 23:01

Za dozvolu u Englesku moze dobiti samo ako ima nekih (ne znam tacno ali mislim 70%) nastupa za A reprezentaciju ili ako je procijenjen kao veliki talenat u mladjim kategorijama. Ako ne dobije, a ti ispod 21 dobiju vecinom na tu kartu onda opet moze potpisati za Fulham i Fulham moze aplicirati svaka 4 mjeseca ponovo za radnu dozvolu. A u tom periodu ga mogu poslati van Engleske, kao sto vecinom Englezi salju u Holandiju ili Belgiju ako igrac nema dozvolu.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 jul 2018, 23:03

Pa dobro nek ide.Ako ce i sloboda zaradit odlicno.
Jednom kad postanemo transparentan klub od ovog mozemo i zivit.
Klub naravno ne pijavice oko njega

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 jul 2018, 23:06

Ako je tacno za Nalica bojim se da ga ne potrosimo ko i sve ostale dzaba.

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 24 jul 2018, 23:16

Pa dje sad i njega, to malo napdaca sto imamo ce prodat. Ovde nesto debelo smrdi, ako su se odrekli macka to je trebalo rjesit prije mjesec dana a ne sad kad je pocela sezona, gdje experimentisemo tikatakatuki, da prelazimo na neki rimtutituki, dje ce ocerat macka, ovaj podrerat neku 'priznanicu' i odvest smajica u dzaba...
Treba u skupstinu razjebat, valjda ima dvajes sposbnih ljudi koji vole slobodu u ovom gradu il je to sve tolko sugavo i zarazno da svi samo bjeze. Pa oko slobode nije bilo neke lijepe price 2 godine. Nadam se da ce Nalic preuzet jer to vidim ko rjetko pozitivni vijest....

#samosloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 jul 2018, 23:18

Sariel1987 je napisao/la:To je meni i najveci problem sa napadom na macka. Kad je trebalo da se napada/mijenja komplet uprava/skupstina/trener nisu dali A reci protiv njih. I sad smjena iz njima znanih razloga. Ako je zarad napretka kluba onda moraju ici svi. I SSS i uprava ali bogami i skoro nepostojeca skupstina kluba!A nju niko ne spominje!!
A vidjelo se da se ide frontalno na senada jos od famoznih saopstenja
Pa na koga će ? Senad je već tri mjeseca i predsjednik i uprava i sekretar i skaut i trener i manager. Možda nisi upucen ali eto tek da znaš
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 24 jul 2018, 23:27

Ye6o te on, ja ti govorim o tajmingu i tome da **** psihu igracima, **** moral i onako se moramo dobro napet i gladit muda i ic nizdlaku da bi said i/il alispahic odigrali ista... U citavoj ekipi imas dva beka i mozda baraban da se nesto odigrali, ovo je sve go qrac, niko nista nije pokazo, nit znanja nit neke zelje i sad se ljulja brod i to malo zelje kad se poyebe propadosmo skroz, pa se opet zaduzi na zimu ne bil mozda ostali ligi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2018, 23:34

pobjedio nas zrinjski, iskalili bijes na lokalnim zrinskim :mrgreen:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 24 jul 2018, 23:37

Chinaglia je napisao/la:pobjedio nas zrinjski, iskalili bijes na lokalnim zrinskim :mrgreen:
To je stil VRS
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jul 2018, 23:45

ma meni je ovo cirkus kolorado sve

eto milenka smo vec otpisali, a sigurno se to osjeti i medju igracima. A igracima uvijek malo fali da ne igraju. Malo crijevo na lijevo.

sta cemmo mi njeg slusat kad je njemu noga, ko ga ****...i bub poraz/bod od Stanisica, poraz/bod od Sarajeva i onda na noz sa onim iz Simin hana, ako ne pobijedit. 4 utakmice 2 boda -opstanak

ne vodi se klub ovako al hajd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 jul 2018, 23:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma meni je ovo cirkus kolorado sve

eto milenka smo vec otpisali, a sigurno se to osjeti i medju igracima. A igracima uvijek malo fali da ne igraju. Malo crijevo na lijevo.

sta cemmo mi njeg slusat kad je njemu noga, ko ga ****...i bub poraz/bod od Stanisica, poraz/bod od Sarajeva i onda na noz sa onim iz Simin hana, ako ne pobijedit. 4 utakmice 2 boda -opstanak

Bas tako.
Njje Problem sa cistkom nego sa tajmingom

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 jul 2018, 00:58

Sariel1987 je napisao/la:

Bas tako.
Sve bi to bilo u redu da je nama dosla Zvijezda, Celik, Gosk i trehnuli nas 3-0, a ne odigrali egal protiv Zrinjskog, trebali bod uzeti koji nismo vec dugo protiv njih uzeli, jest da ne bi dali gola 3 dana, ali ovoliko negativna prica za ekipu nakon utakmice protiv prvaka koji je odrzao i jos dodatno ojacao ekipu, pa stvarno ne znam. Kunica dovesti i pustiti ljude nek rade svoj posao, pa onda pricati, a ovako unositi negativnu energiju, sra**e u klub nakon jednog kola, pa sta onda i ocekivati da ide na bolje.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 jul 2018, 02:17

Sariel1987 je napisao/la:

Bas tako.
Ja sam istog mišljenja da je tajming zahvaljujući predsjedniku skupštine prošao odavno te da bi nakon lošeg prelaznog roka, tanko odrađenih priprema, netransprentno prodanog igrača zlata vrijednog bilo naivno veoma skidati ovoga i dovesti drugog predsjednika na svršen čin. Ovaj sad to mora izvesti kako zna i umije do polusezone.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 jul 2018, 08:21

Druze nemaju ti klubovi kako ti kazes veze s ovim o cemu pricamo.
Problem je u nama tj u funkcionisanju ili tacnije nefunkcionisanju naseg kluba.I nije to negativna energija to je trenutno nasa realnost.Vazda mi drzimo egal i vazda mi primimo traljav go, a nista to sto nismo opucali po golu zrisnjkog sdto igramo bez napadaca. sto imamo al fakat amatera za trenera koji prije nas nikog ozbiljnijeg nije trenirao pa ni za bh standarde. Sto imamo nefunkcionirajucu upravu, skupstinu, sto vise bilo koga boli krac za slobodom.Pa to nije negativna energija druze to je crveni meteoalarm!
Mi ne funkcinisemo i ako ovako nastavimo crno nam se pise.
Citaj, tajming smjene je katastrofalan i zakasnjeo. Sto neko rece sad igraci citaju i boli ih krac, bil ti sluso sad trenera :lol: :facepalm:
razlika je u tome sto se ja fakat ne priklanjam ni jednom klanu, i sloboda mi je u prvom planu,a svima njima licni interes. e tu je razlika i **** ba vise pricu o negativnoj energiji..
niko ne prozva predsjednika skupstine sto ne sazva ni jednom sjednicu, sto ne zatrazi izvjestaj od uprave dokle su stigli,dje su pare i tako to?
ili ko nam sjedi u skupstini sve otkud tu? onda i ono pismo ug prijatelja niko sei ne pocesa a nije los pocetak bar sa onim pravilnicima.
gdje je taj pravnik da podnese izvjestaj koliko je tuzbi podnio koliko dobio?
rezultat sa zrinjskim je vrh ledenog brijega i puka posljdica neozbiljnog rada nefunkcionirajuceg kluba,sto bi reko nas vrli precjednik kako smo se nadali dobro smo se i udali. pa smo zadovoljni sa skoro smo imali iks. ma ajte molim vas.

p.s evo da ne bude da serem napamet kaze nas igrac jebte gdje smo igrali za juceranju utakmicu :lol: :facepalm:
koji jebni deja vu ere vlagodica, dogovaranje utakmica sa nazor skupjenim amaterima, nista pripreme nista jace ekipe, sve kaze popunjeno hahaha pa sunce vam ozareno to vam je poso da nadjete,i obezbijedite uslove.jebni kizbil care, ak se razumijemo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 7 gostiju.