Nadam se da dolaze bolji dani na relaciji Sarajevo Tuzla, vrijeme je da se neke stvari poprave medju nama.
Lijepo je i vidjet i cut ovakve stvari, hvala vam i puno srece u nastavku sezone.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo me, shvati ono prozivanje kao malu provokaciju a ne uvredu, a zayebajem te iz razloga što si svima ko je spomenuo Atalantu govorio da je Fiorentina ta s kojom cemo igrat 100% i ubjeđivao si da će žalba Milana biti odbačena.AlfredNobel je napisao/la:Gdje onaj morž Sioux da me opet spomene? Ispeci pa reci..
Za Fiorentinu su bile šanse 99,9%, svi su tako najavljivali, jer se rijetko kad desi da Arbitražni sud obori neku odluku UEFE. Pogotovo, pošto su Milanu nabacili i optužili po nekoliko tačaka.. Kakve veze ima što sam govorio, nije to uopšte nešto velika stvar, jer ti je svejedno sa kojima ćeš igrati, čak smo i goru opciju dobili.BordoSarajevo je napisao/la:Evo me, shvati ono prozivanje kao malu provokaciju a ne uvredu, a zayebajem te iz razloga što si svima ko je spomenuo Atalantu govorio da je Fiorentina ta s kojom cemo igrat 100% i ubjeđivao si da će žalba Milana biti odbačena.AlfredNobel je napisao/la:Gdje onaj morž Sioux da me opet spomene? Ispeci pa reci..
Odlicno ako ce bit prenos.
Psovati momcima od 18-19 god je jadno. Normalno bi bilo da nakon što naprave grešku da im se objasni gdje su pogriješili i kako da u budućnosti isprave istu. Psovanjem im možeš samo sjebati samopouzdanje što dovodi do novih grešaka.StariGrad071 je napisao/la:Husref je pokazao sta misli o njima, poveo je 7 akademaca u italiju plus dupe i handzic.Inijesta je napisao/la:Rece momak koji opravdava Husrefove psovke prema toj istoj djeci i svaljivanje krivice na njihStariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!
Psuju svi treneri. Neki gadjaju igrace kopqckama, al fol bosnji to nesto degutantno.
Ova diskusija me podsjeti na Vukašina VišnjevcaStariGrad071 je napisao/la:Daleko da je to tako.
Vjerovatno će ga istrpiti do isteka ugovora i poželit mu srecuFikret1946 je napisao/la:dje onaj panj radovac ?
kontam da nije dje na nargiliHistoricar je napisao/la:Vjerovatno će ga istrpiti do isteka ugovora i poželit mu srecuFikret1946 je napisao/la:dje onaj panj radovac ?
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hajdeee, James1987, KarloIvandic i 49 gostiju.