Druze nemaju ti klubovi kako ti kazes veze s ovim o cemu pricamo.
Problem je u nama tj u funkcionisanju ili tacnije nefunkcionisanju naseg kluba.I nije to negativna energija to je trenutno nasa realnost.Vazda mi drzimo egal i vazda mi primimo traljav go, a nista to sto nismo opucali po golu zrisnjkog sdto igramo bez napadaca. sto imamo al fakat amatera za trenera koji prije nas nikog ozbiljnijeg nije trenirao pa ni za bh standarde. Sto imamo nefunkcionirajucu upravu, skupstinu, sto vise bilo koga boli krac za slobodom.Pa to nije negativna energija druze to je crveni meteoalarm!
Mi ne funkcinisemo i ako ovako nastavimo crno nam se pise.
Citaj, tajming smjene je katastrofalan i zakasnjeo. Sto neko rece sad igraci citaju i boli ih krac, bil ti sluso sad trenera
razlika je u tome sto se ja fakat ne priklanjam ni jednom klanu, i sloboda mi je u prvom planu,a svima njima licni interes. e tu je razlika i **** ba vise pricu o negativnoj energiji..
niko ne prozva predsjednika skupstine sto ne sazva ni jednom sjednicu, sto ne zatrazi izvjestaj od uprave dokle su stigli,dje su pare i tako to?
ili ko nam sjedi u skupstini sve otkud tu? onda i ono pismo ug prijatelja niko sei ne pocesa a nije los pocetak bar sa onim pravilnicima.
gdje je taj pravnik da podnese izvjestaj koliko je tuzbi podnio koliko dobio?
rezultat sa zrinjskim je vrh ledenog brijega i puka posljdica neozbiljnog rada nefunkcionirajuceg kluba,sto bi reko nas vrli precjednik kako smo se nadali dobro smo se i udali. pa smo zadovoljni sa skoro smo imali iks. ma ajte molim vas.
p.s evo da ne bude da serem napamet kaze nas igrac jebte gdje smo igrali za juceranju utakmicu
koji jebni deja vu ere vlagodica, dogovaranje utakmica sa nazor skupjenim amaterima, nista pripreme nista jace ekipe, sve kaze popunjeno hahaha pa sunce vam ozareno to vam je poso da nadjete,i obezbijedite uslove.jebni kizbil care, ak se razumijemo