Iskren je napisao/la:hrn je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd.

Sada je promasio sansu za pobjedu u Bijeljini ,sve u svemu mogao bi biti pojacanje ali mora smrsati bar 5kg
Jedno pitanje samo:Jesi ikad vidio Handzica uzivo s po metra?Nije momak kriv sto ima krupne kosti i bejbi fejs pa tako vec izgleda kako izgleda a pogotovo na tv gdje si automatski 2 kg tezi.
kamera dodaje 5kg, samo saneli prašović 20kg

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače