FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2018, 14:56

skoroalen je napisao/la:Ne shvatam ljude koji će odustat od utakmice ako nas Atalanta nabuši. Poraz od Atalante 5 razlike mene manje boli nego poraz od Radnika 2:1. Ljudi to je Serija A, četvrta liga svijeta, sve osim bušenja nam je veliki uspjeh.
Ne pratis me dovoljno, treća! :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2018, 14:59

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ne shvatam ljude koji će odustat od utakmice ako nas Atalanta nabuši. Poraz od Atalante 5 razlike mene manje boli nego poraz od Radnika 2:1. Ljudi to je Serija A, četvrta liga svijeta, sve osim bušenja nam je veliki uspjeh.
Ne pratis me dovoljno, treća! :D
Ma eno i Pantelija me ispravio, moja greška, nekako sam bio u tripu da su Švabe ispred. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 24 jul 2018, 15:00

hrn je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd. :thumbup:
Sada je promasio sansu za pobjedu u Bijeljini ,sve u svemu mogao bi biti pojacanje ali mora smrsati bar 5kg
Jedno pitanje samo:Jesi ikad vidio Handzica uzivo s po metra?Nije momak kriv sto ima krupne kosti i bejbi fejs pa tako vec izgleda kako izgleda a pogotovo na tv gdje si automatski 2 kg tezi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2018, 15:17

"Atalanta je veoma kvalitetan protivnik. Gledali smo njihovu posljednju utakmicu

protiv Herthe i možemo nešto napraviti ukoliko odigramo iznad svojih mogućnosti. Ne smijemo im ostaviti puno prostora, oni igraju visoki presing i ne dozvoljavaju protivniku da mnogo igra. Igraju mnogo po bokovima, imaju u napadu Iličića i Gomeza koji su opasni. Što se tiče njihovih slabosti, oni igraju sa tri igrača u zadnjoj liniji, tako da uvijek postoji mogućnost kazne, no Atalanta zna ostati i sa dva igrača nazad jer se veoma brzo vraćaju u defanzivu kada izgube loptu. Šanse su male, ali postoje", kaže Musemić koji je potom otkrio motivacioni govor u pripremi utakmice.

"Igračima sam citirao pokojnog direktora Svetozara Vujovića: 'Oni ne lete, i oni po zemlji hodaju'. Trebamo dati maksimum i odigrati što bolje", rekao je Musemić koji je prihvatio odgovornost za poraz u prvom kolu Premijer lige BiH.

"Ako je iko kriv za poraz u Bijeljini, to sam ja. Želio sam dati nekim igračima šansu, a neke odmoriti. Nismo zaslužili poraz po onome prikazanom u drugom poluvremenu. Meni je ta utakmica otvorila oči. Razumijem igrače da traže da igraju, ali neki su pokazali da nisu u formi da mogu dobiti veću minutažu", rekao je Musemić koji je dodao kako će u odnosu na početnu postavu protiv Banantsa promijeniti samo jednog igrača.
Idemo na tu Atalantu, pa šta bude. Na Koševu će biti ludnica..

@BordoSarajevo
Dosadan si s Alfredom.. Nisam uopšte rekao da je zvanično, već mislim da će oni to odraditi. Ako ti nešto nije po mjeri, imaš fino opciju 'ignore', a ne da svaki put nešto hinjski spominješ.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2018, 15:22

Ma ici ce to na 20 milja samo da probamo primiti sto manje golova u Italiji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 24 jul 2018, 15:22

Ako je ko kriv za poraz onda sam ja kriv. Ja sam želio da dam nekim igračima šansu, neke da odmorim. Bilo je kako je bilo. Mislim da nismo zaslužili poraz, barem po prikazanom u drugom poluvremenu, prvo trebamo što prije zaboraviti. Jednostavno, ta pokazala je i meni donekle otvorila puno stvari. Neki igrači su pokazali da trenutno nisu u formi da dobiju veću minutažu.

Pročitajte više na: http://****/evropska-takmicenja/mu ... ani/125633

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 24 jul 2018, 15:26

Međutim, utakmica u Bijeljini bila je u drugom planu nakon što je nekoliko navijača Sarajeva doživjelo tešku saobraćajnu nesreću na putu na utakmicu. Jedan od navijača doživio je teže povrede i hitno je podvgnut operaciji i trenutno se nalazi u bolnici u Tuzli.

Na svu sreću operacija je prošla u najboljem redu, a navijač Sarajeva, Tarik Handžić, će provesti nekoliko dana u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

O navijačima se često piše samo kada su neke negativne stvari u pitanju, a mnoga njihova dobra djela ostaju nezabilježena. Mnogo puta su se odazivali na mnoge humanitarne akcije i prvi su pritekli u pomoć unesrećenim tokom velikih poplava. Bh. navijači i pored rivalstva na tribinama u teškim momentima misle jedni na druge.

Tako su ovaj put sjajan potez napravili su navijači rivalskog kluba Slobode popularne Fukare koji su danas posjetili povrijeđenog navijača bordo kluba.
Bravo, tako treba.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2018, 15:27

Jel ovo fkt niko nas nije ni obisao tog momka,niti navijaci,igraci,guzonje??
Jel dotle doslo ba da nas obilaze direktori i navijaci drugih klubova???
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 24 jul 2018, 15:32

sloboda63 je napisao/la:Međutim, utakmica u Bijeljini bila je u drugom planu nakon što je nekoliko navijača Sarajeva doživjelo tešku saobraćajnu nesreću na putu na utakmicu. Jedan od navijača doživio je teže povrede i hitno je podvgnut operaciji i trenutno se nalazi u bolnici u Tuzli.

Na svu sreću operacija je prošla u najboljem redu, a navijač Sarajeva, Tarik Handžić, će provesti nekoliko dana u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

O navijačima se često piše samo kada su neke negativne stvari u pitanju, a mnoga njihova dobra djela ostaju nezabilježena. Mnogo puta su se odazivali na mnoge humanitarne akcije i prvi su pritekli u pomoć unesrećenim tokom velikih poplava. Bh. navijači i pored rivalstva na tribinama u teškim momentima misle jedni na druge.

Tako su ovaj put sjajan potez napravili su navijači rivalskog kluba Slobode popularne Fukare koji su danas posjetili povrijeđenog navijača bordo kluba.
Bravo, tako treba.
:tokralju: :tokralju:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 24 jul 2018, 15:32

Nisam vidio da je vec objavljeno...
https://sportsport.ba/fudbal/tako-se-to ... eva/284439
Zadnja izmjena: Skojevski, dana/u 24 jul 2018, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 24 jul 2018, 15:35

:clap: Bolje Sarajevo nego Zrinjski, bolje Željo nego Široki.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 jul 2018, 15:36

mma_hz je napisao/la:Jel ovo fkt niko nas nije ni obisao tog momka,niti navijaci,igraci,guzonje??
Pisalo je na zvanicnoj stranici da su prilikom povratka posjetili povrijeđene navijace.

"Predstavnici FK Sarajevo posjetili su danas prilikom povratka iz Bijeljine povrijeđene navijače u bolnici u Tuzli. Svim povrijeđenim navijačima klub je na raspolaganju za bilo koju vrstu pomoci i želimo im brz i uspješan oporavak. #BordoPorodica"
Sarajevo ljubavi moja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2018, 15:49

Malo nešto nominacija za najgoreg igrača, hajmo objektivni forumaši :D

:arrow: viewtopic.php?f=98&t=13503&start=40

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jul 2018, 15:55

Iskren je napisao/la:
hrn je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd. :thumbup:
Sada je promasio sansu za pobjedu u Bijeljini ,sve u svemu mogao bi biti pojacanje ali mora smrsati bar 5kg
Jedno pitanje samo:Jesi ikad vidio Handzica uzivo s po metra?Nije momak kriv sto ima krupne kosti i bejbi fejs pa tako vec izgleda kako izgleda a pogotovo na tv gdje si automatski 2 kg tezi.
kamera dodaje 5kg, samo saneli prašović 20kg :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2018, 15:55

sonpenn je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Jel ovo fkt niko nas nije ni obisao tog momka,niti navijaci,igraci,guzonje??
Pisalo je na zvanicnoj stranici da su prilikom povratka posjetili povrijeđene navijace.

"Predstavnici FK Sarajevo posjetili su danas prilikom povratka iz Bijeljine povrijeđene navijače u bolnici u Tuzli. Svim povrijeđenim navijačima klub je na raspolaganju za bilo koju vrstu pomoci i želimo im brz i uspješan oporavak. #BordoPorodica"
E dobro brate,hvala ti nisam to vidjeo.Lakse mi je odmah.- :thumbup:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 jul 2018, 16:07

sloboda63 je napisao/la:Međutim, utakmica u Bijeljini bila je u drugom planu nakon što je nekoliko navijača Sarajeva doživjelo tešku saobraćajnu nesreću na putu na utakmicu. Jedan od navijača doživio je teže povrede i hitno je podvgnut operaciji i trenutno se nalazi u bolnici u Tuzli.

Bravo, tako treba.
Svaka cast Fukarama :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 24 jul 2018, 16:19

Cim se smjena pocne ozbiljno spominjati i među g.o.v.n.i.m.a. sto nas trenutno vode, Husref je spreman i na sebe krivicu preuzimati. E, moj suncokretu, sta cemo još od tebe docekati, poserem ti se na prvog pomocnika, ljigavca Cosica!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2018, 16:23

Pavlovic
Hebibovic
Pidro
Mujakic
Dupovac
Adukor
Rahmanovic
Velkoski
Sisic
Halilovic
Ahmetovic
Stoperi Dupovac i Mujakic a Adukor u vezi . ne svidja mi se Hebib na beku al ne vidim drugo rijesenje . Stanojevica ne vidim u sastavu igra katastrofa u posljednje vrijeme ,nadam se da ce Crepulja biti pravi . neko je pisao koja je najbolja ruta putovanja i koliko kostaju puttarine oa ako neko zna neka napise .

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 24 jul 2018, 16:24

Hodzic, bekic, crepulj, radovac ostali u Sarajevu? Hvala Bogu.
Kaze Musemic bit ce jedna promjena? Tipujem dupe/sof na stopera, aduka u vezu, mustafic klupa?

Cuj smjena HAHAHAHAHA @brojjedan smetljaru jedan.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 24 jul 2018, 16:35

StariGrad071 je napisao/la:Hodzic, bekic, crepulj, radovac ostali u Sarajevu? Hvala Bogu.
Kaze Musemic bit ce jedna promjena? Tipujem dupe/sof na stopera, aduka u vezu, mustafic klupa?

Cuj smjena HAHAHAHAHA @brojjedan smetljaru jedan.
Ima covjek pravo izraziti svoje misljenj i stav :kafa: Odkud tebi pravo da covjeka nazivas smetljarom samo sto se ne podudara sa tvojim zeljama :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, plisek i 52 gosta.