FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Azpi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Azpi » 23 jul 2018, 21:14

Shadows je napisao/la:Rodjaci je li Zakaric produzio s vama ili makar nasao strani angazman?
Suspendovan, vjerovatno eto ga u januaru u Partizan pretpostavljam da ima predgovor potpisan
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2018, 21:46

Yebo Apolona, nije nam pod moranje prolazak, svakako bi ogromno iznenadjenje bilo da prodjemo, treba se fokusirat na ligu i uzet titulu , konkurencija nikad slabija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

helemnejse11
Kontakt:

Post Postao/la helemnejse11 » 23 jul 2018, 21:57

Kako bi nam Amer godio to nisu istine.
Btw:

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 23 jul 2018, 21:57

Što se tiče "bombe" ne očekujte ništa,Krčamarević je rekao u emisiji Finale koju vodi Adis Hadžić,koji ga je u upitao koće biti ta bomba spominjali su se Kačar,Ordagić,Lendrić .. Rekao je da je malo požurio sa tom izjavom i da su ti pregovori propali iz raznoraznih razloga tako da se džaba ne nadate..
Kompletnu emisiju možete pogledati ovde:
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 23 jul 2018, 22:04

Priča o "bombi" je vise bila marketinski trik barem po meni, a mozda se uistinu pregovaralo sa nekim, sve u svemu ispinjen je cilj sa tim, priča o Kačaru i Želji prenijela se u regionu, a kod nas se danima naglabalo oko toga, reklama i promocija za dž.
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jul 2018, 22:37

Nadam se da Celik nece pojacati odbranu do nedjelje. Suplji ko sir nazad. I tu 0:1 dosta zbog ovog ritma.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 jul 2018, 22:41

irfo je napisao/la:Yebo Apolona, nije nam pod moranje prolazak, svakako bi ogromno iznenadjenje bilo da prodjemo, treba se fokusirat na ligu i uzet titulu , konkurencija nikad slabija
Izgovora za titulu više nema. Mada još ni mi ne znamo kakvi smo, a ne treba zaboraviti da imamu tu nevjerovatnu sposobnost da useremo sve. Tako da vidjet ćemo koliko smo jači od konkurencije, ne dobijemo li Čelika već će biti komentari kako nemamo ekipu ni za sredinu tabele.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jul 2018, 22:53

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:Yebo Apolona, nije nam pod moranje prolazak, svakako bi ogromno iznenadjenje bilo da prodjemo, treba se fokusirat na ligu i uzet titulu , konkurencija nikad slabija
Izgovora za titulu više nema. Mada još ni mi ne znamo kakvi smo, a ne treba zaboraviti da imamu tu nevjerovatnu sposobnost da useremo sve. Tako da vidjet ćemo koliko smo jači od konkurencije, ne dobijemo li Čelika već će biti komentari kako nemamo ekipu ni za sredinu tabele.
Pa ako Celika ne mozemo dobit ne znam sta reci, najslabija ekipa ove godine u ligi definitivno.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 23 jul 2018, 22:55

Azpi je napisao/la:
Shadows je napisao/la:Rodjaci je li Zakaric produzio s vama ili makar nasao strani angazman?
Suspendovan, vjerovatno eto ga u januaru u Partizan pretpostavljam da ima predgovor potpisan
Hvala na odgovoru.
Nadam se da grijesis.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jul 2018, 23:02

Shadows je napisao/la:
Azpi je napisao/la:
Hvala na odgovoru.
Nadam se da grijesis.
:urnebes:

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 23 jul 2018, 23:08

I nama je u cilju da u januaru ne od djaba, Partizan ako je spreman da plati i da se dogovori sa Željom doći će, ako ne onda ce trenirati i raditi samostalno u Sarajevu sve do januara i to sa duplo manjom plaćom, pokusaji da se klub isprovocira nekim postupcima i da se izjalovi privremeni raskid ugovora nece uspjeti na sta cilja Kvrgić

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 23 jul 2018, 23:12

ma cim je suspendovan to je to onda, potpisao je on ugovor vec sa partizanom jer može to u zadnih 6 mjeseci ugovora, vjerovatno je i to i izazvalo suspenziju jbg znacio bi nam bas jer je bio ufatio formu, ali i on je **** ako je to uradio, a dobio je pare na ruke kao bonus kod potpisa umjesto da se da neka odšteta želji

bar je pretpostavljam da je ovaj scenariji :mrgreen:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 jul 2018, 23:13

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
Pa ako Celika ne mozemo dobit ne znam sta reci, najslabija ekipa ove godine u ligi definitivno.
Pa baš zbog toga oni "levati", a mi ko nešto valjamo me i strah da se ne okliznemo u Zenici. A realnost je da za nas nema laganih utakmica, više puta su nam to dokazali naši igrači. Prednost za nas je ovo što @ljože kaže da im je stvarno očajna odbrana.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 23 jul 2018, 23:16

Azpi je napisao/la:ma cim je suspendovan to je to onda, potpisao je on ugovor vec sa partizanom jer može to u zadnih 6 mjeseci ugovora, vjerovatno je i to i izazvalo suspenziju jbg znacio bi nam bas jer je bio ufatio formu, ali i on je **** ako je to uradio, a dobio je pare na ruke kao bonus kod potpisa umjesto da se da neka odšteta želji

Nemoj pogresno shvatiti, ja se nadam da nista od te price biti nece. Jedva cekam da se rijesimo cg kloca i lazne desetke i dovedemo kakvo konkretno ime...mada ko nas vodi nista me ne cudi.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 jul 2018, 23:19

Shadows je napisao/la:
Azpi je napisao/la:ma cim je suspendovan to je to onda, potpisao je on ugovor vec sa partizanom jer može to u zadnih 6 mjeseci ugovora, vjerovatno je i to i izazvalo suspenziju jbg znacio bi nam bas jer je bio ufatio formu, ali i on je **** ako je to uradio, a dobio je pare na ruke kao bonus kod potpisa umjesto da se da neka odšteta želji

Nemoj pogresno shvatiti, ja se nadam da nista od te price biti nece. Jedva cekam da se rijesimo cg kloca i lazne desetke i dovedemo kakvo konkretno ime...mada ko nas vodi nista me ne cudi.
Zakarić i Lola Smiljanić za povratak titule u Humsku.

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 23 jul 2018, 23:23

objašnjeno je zasto je suspendovan i nema potrebe oko toga sada praviti famu, naglabati ili dodavati nesto novo
“FK Željezničar je pokrenuo disciplinski postupak protiv svog igrača Gorana Zakarića jer je bez dozvole kluba stupio u pregovore sa FK Partizan.

Podsjećamo, Zakarić ima važeći ugovor sa FK Željezničar do januara iduće godine, a prema pravilima FIFA-e tek nakon 09.07.2018. godine može bez dozvole pregovarati sa drugim klubovima.

Međutim, igrač i njegov menadžer Velibor Kvrgić već neko vrijeme, ignorišući pravila FIFA pregovaraju o ličnim uslovima i dijele informacije o ponudama drugih klubova sa FK Partizan i tako direktno narušavaju model povjerljivosti na štetu FK Željezničar, odnosno obeštećenja koje nam kao klubu pripada.
Mimo svega menadzer mu Partizanu prenosi iznose i uslove prijasnjih ponuda, uslove kakve ima u Želji itd :crazy:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 24 jul 2018, 08:57

Jao narode kako se lijepo probuditi, skontas danas LED reklame se postavljaju, sutra prodaja karata pocinje, prekosutra tekma....
This is feel good!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jul 2018, 10:54

Jel ovo stvarno jos nema informacija o pustanju karata u prodaju?

slika

nek ostane ovako

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2018, 11:32

slika

Stigle LED reklameee

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 jul 2018, 11:41

:clap: :clap: :tokralju:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.