Suspendovan, vjerovatno eto ga u januaru u Partizan pretpostavljam da ima predgovor potpisanShadows je napisao/la:Rodjaci je li Zakaric produzio s vama ili makar nasao strani angazman?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Yebo Apolona, nije nam pod moranje prolazak, svakako bi ogromno iznenadjenje bilo da prodjemo, treba se fokusirat na ligu i uzet titulu , konkurencija nikad slabija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Kako bi nam Amer godio to nisu istine.
Btw:
Btw:
Što se tiče "bombe" ne očekujte ništa,Krčamarević je rekao u emisiji Finale koju vodi Adis Hadžić,koji ga je u upitao koće biti ta bomba spominjali su se Kačar,Ordagić,Lendrić .. Rekao je da je malo požurio sa tom izjavom i da su ti pregovori propali iz raznoraznih razloga tako da se džaba ne nadate..
Kompletnu emisiju možete pogledati ovde:
Kompletnu emisiju možete pogledati ovde:
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Priča o "bombi" je vise bila marketinski trik barem po meni, a mozda se uistinu pregovaralo sa nekim, sve u svemu ispinjen je cilj sa tim, priča o Kačaru i Želji prenijela se u regionu, a kod nas se danima naglabalo oko toga, reklama i promocija za dž.
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
Nadam se da Celik nece pojacati odbranu do nedjelje. Suplji ko sir nazad. I tu 0:1 dosta zbog ovog ritma.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izgovora za titulu više nema. Mada još ni mi ne znamo kakvi smo, a ne treba zaboraviti da imamu tu nevjerovatnu sposobnost da useremo sve. Tako da vidjet ćemo koliko smo jači od konkurencije, ne dobijemo li Čelika već će biti komentari kako nemamo ekipu ni za sredinu tabele.irfo je napisao/la:Yebo Apolona, nije nam pod moranje prolazak, svakako bi ogromno iznenadjenje bilo da prodjemo, treba se fokusirat na ligu i uzet titulu , konkurencija nikad slabija
Pa ako Celika ne mozemo dobit ne znam sta reci, najslabija ekipa ove godine u ligi definitivno.braco je napisao/la:Izgovora za titulu više nema. Mada još ni mi ne znamo kakvi smo, a ne treba zaboraviti da imamu tu nevjerovatnu sposobnost da useremo sve. Tako da vidjet ćemo koliko smo jači od konkurencije, ne dobijemo li Čelika već će biti komentari kako nemamo ekipu ni za sredinu tabele.irfo je napisao/la:Yebo Apolona, nije nam pod moranje prolazak, svakako bi ogromno iznenadjenje bilo da prodjemo, treba se fokusirat na ligu i uzet titulu , konkurencija nikad slabija
Hvala na odgovoru.Azpi je napisao/la:Suspendovan, vjerovatno eto ga u januaru u Partizan pretpostavljam da ima predgovor potpisanShadows je napisao/la:Rodjaci je li Zakaric produzio s vama ili makar nasao strani angazman?
Nadam se da grijesis.
Shadows je napisao/la:Hvala na odgovoru.Azpi je napisao/la:Suspendovan, vjerovatno eto ga u januaru u Partizan pretpostavljam da ima predgovor potpisanShadows je napisao/la:Rodjaci je li Zakaric produzio s vama ili makar nasao strani angazman?
Nadam se da grijesis.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
I nama je u cilju da u januaru ne od djaba, Partizan ako je spreman da plati i da se dogovori sa Željom doći će, ako ne onda ce trenirati i raditi samostalno u Sarajevu sve do januara i to sa duplo manjom plaćom, pokusaji da se klub isprovocira nekim postupcima i da se izjalovi privremeni raskid ugovora nece uspjeti na sta cilja Kvrgić
ma cim je suspendovan to je to onda, potpisao je on ugovor vec sa partizanom jer može to u zadnih 6 mjeseci ugovora, vjerovatno je i to i izazvalo suspenziju jbg znacio bi nam bas jer je bio ufatio formu, ali i on je **** ako je to uradio, a dobio je pare na ruke kao bonus kod potpisa umjesto da se da neka odšteta želji
bar je pretpostavljam da je ovaj scenariji

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Pa baš zbog toga oni "levati", a mi ko nešto valjamo me i strah da se ne okliznemo u Zenici. A realnost je da za nas nema laganih utakmica, više puta su nam to dokazali naši igrači. Prednost za nas je ovo što @ljože kaže da im je stvarno očajna odbrana.irfo je napisao/la:Pa ako Celika ne mozemo dobit ne znam sta reci, najslabija ekipa ove godine u ligi definitivno.braco je napisao/la:Izgovora za titulu više nema. Mada još ni mi ne znamo kakvi smo, a ne treba zaboraviti da imamu tu nevjerovatnu sposobnost da useremo sve. Tako da vidjet ćemo koliko smo jači od konkurencije, ne dobijemo li Čelika već će biti komentari kako nemamo ekipu ni za sredinu tabele.irfo je napisao/la:Yebo Apolona, nije nam pod moranje prolazak, svakako bi ogromno iznenadjenje bilo da prodjemo, treba se fokusirat na ligu i uzet titulu , konkurencija nikad slabija
Nemoj pogresno shvatiti, ja se nadam da nista od te price biti nece. Jedva cekam da se rijesimo cg kloca i lazne desetke i dovedemo kakvo konkretno ime...mada ko nas vodi nista me ne cudi.Azpi je napisao/la:ma cim je suspendovan to je to onda, potpisao je on ugovor vec sa partizanom jer može to u zadnih 6 mjeseci ugovora, vjerovatno je i to i izazvalo suspenziju jbg znacio bi nam bas jer je bio ufatio formu, ali i on je **** ako je to uradio, a dobio je pare na ruke kao bonus kod potpisa umjesto da se da neka odšteta želji
Zakarić i Lola Smiljanić za povratak titule u Humsku.Shadows je napisao/la:Nemoj pogresno shvatiti, ja se nadam da nista od te price biti nece. Jedva cekam da se rijesimo cg kloca i lazne desetke i dovedemo kakvo konkretno ime...mada ko nas vodi nista me ne cudi.Azpi je napisao/la:ma cim je suspendovan to je to onda, potpisao je on ugovor vec sa partizanom jer može to u zadnih 6 mjeseci ugovora, vjerovatno je i to i izazvalo suspenziju jbg znacio bi nam bas jer je bio ufatio formu, ali i on je **** ako je to uradio, a dobio je pare na ruke kao bonus kod potpisa umjesto da se da neka odšteta želji
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
objašnjeno je zasto je suspendovan i nema potrebe oko toga sada praviti famu, naglabati ili dodavati nesto novoAzpi je napisao/la:ma cim je suspendovan to je to onda, potpisao je on ugovor vec sa partizanom jer može to u zadnih 6 mjeseci ugovora, vjerovatno je i to i izazvalo suspenziju jbg znacio bi nam bas jer je bio ufatio formu, ali i on je **** ako je to uradio, a dobio je pare na ruke kao bonus kod potpisa umjesto da se da neka odšteta želji
Mimo svega menadzer mu Partizanu prenosi iznose i uslove prijasnjih ponuda, uslove kakve ima u Želji itd“FK Željezničar je pokrenuo disciplinski postupak protiv svog igrača Gorana Zakarića jer je bez dozvole kluba stupio u pregovore sa FK Partizan.
Podsjećamo, Zakarić ima važeći ugovor sa FK Željezničar do januara iduće godine, a prema pravilima FIFA-e tek nakon 09.07.2018. godine može bez dozvole pregovarati sa drugim klubovima.
Međutim, igrač i njegov menadžer Velibor Kvrgić već neko vrijeme, ignorišući pravila FIFA pregovaraju o ličnim uslovima i dijele informacije o ponudama drugih klubova sa FK Partizan i tako direktno narušavaju model povjerljivosti na štetu FK Željezničar, odnosno obeštećenja koje nam kao klubu pripada.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Jao narode kako se lijepo probuditi, skontas danas LED reklame se postavljaju, sutra prodaja karata pocinje, prekosutra tekma....
This is feel good!
This is feel good!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jel ovo stvarno jos nema informacija o pustanju karata u prodaju?

nek ostane ovako

nek ostane ovako

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.