FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Guest007
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Guest007 » 23 jul 2018, 00:25

tuzlak1987 je napisao/la:slika

Muljaza Muminovica u najavi.
Dzaba mu prica da dodje kad ce ovaj dobit nogu prije nego se azir oporavi, vidis da igraju ko q :lol: :lol:
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jul 2018, 00:55

Brcanskamalta je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:nakon prespavanog dana dojam opet isti nek nam je Bog na pomoci. vidim tuzlak opet elaborira a nema 10 sezona pracenja Slobode ukupno, slina mu iz nosa viri. Miljenko na rijecima ko Mourinho a po djelima daleko iza Sadikovica ili Vojvodica odnosno prosjecan drugoligaski trener koji je preuzimanjem Slobode dozivio vrhunac karijere. i svaki put ista prica sta hocete to je Zrinjski, to je Sarajevo, to je Siroki....... i onda te iste ekipe odu u Krupu, Zenicu, Kakanj, Bijeljinu i zijane. i ako izgubimo od Etno Sela ide isti scenarij kao prosle sezone, 7 kola 7 bodova borba za opstanak, sva krivica ide na trenera koji dobija otkaz, dolazi novi trener koji nije selektirao ekipu i ima svaki moguci alibi za lose rezultate.......umori se covjek od gluposti i nesposobnosti. vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti nadam se da grijesim pa da me svi popljujete ovdje :kafa:
Dzaba je coravom pokazivati,i gluhom objasnjavati.........
Govori se i pise sve to,ali dzaba.........poslije decenija iskustva jednostavno poznajes im semu,i nacin rada,jednostavno znas sta ide........
Akobogda da uzmemo bod Zvijezdi,bices popljuvan,no sikiriki.. :lol:
ma nek pljuju samo da ne gledam istu patnju svake godine. sjedim jucer na stadionu i deja vu jedan za drugim, isto sve identicno i na kraju slag na tortu Miljenko prezadovoljan igrom gdje nismo na gol opucali na domacem terenu :clap: svijet se mijenja ali Sloboda i Celik nikad, oni se uvijek bore za opstanak :!:
Sloboda Tuzla

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 23 jul 2018, 07:55

Stari sindrom i dalje traje.Šteta za poraz u otvaranju,ali šta je tu je.Idemo dalje.Ne bi valjalo napraviti loš niz kao prošle sezone na otvaranju.Svaki bod je bitan.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 jul 2018, 08:14

Evo drugo jutro poslje poraza i meni jos ne ide u glavu za ovaj dvojac bez kormilara za trenera za igru bez napadaca i jos sijaset toga. Sta je njima bilo na pameti cudom se cudim.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jul 2018, 10:15

Podrska za NJUO i Maceta. Mislim da smo na dobrom putu. Nama ne odgovara neizvjesnost. Bez obzira na sve, odlicno funkcionisemo i jednom mora doci do nase dominacije. Razlika se polako smanjuje. Nekada nas je Zr. pobjedjivao sa vise golova, a sada qurko, jedva jedan dali mi sami sebi.
Gabrijel Garsija M. uskoro dolazi na Tusanj, a onda cemo yebati majku majcinu nekome.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 jul 2018, 10:23

Probisvjet je napisao/la:Podrska za NJUO i Maceta. Mislim da smo na dobrom putu. Nama ne odgovara neizvjesnost. Bez obzira na sve, odlicno funkcionisemo i jednom mora doci do nase dominacije. Razlika se polako smanjuje. Nekada nas je Zr. pobjedjivao sa vise golova, a sada qurko, jedva jedan dali mi sami sebi.
Gabrijel Garsija M. uskoro dolazi na Tusanj, a onda cemo yebati majku majcinu nekome.
Tačno više ne znam kad se zezaš, a kad si ozbiljan. :rol:
Čuj GGM. :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 jul 2018, 12:05

Sta je sa Ignjatovica i Mehmedagica?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Daktilograf
Kontakt:

Post Postao/la Daktilograf » 23 jul 2018, 13:30

Radi se na sredjivanju papira za Ignjatovica, on ostaje u Slobodi. Mehmedagicu je istekao ugovor i sasvim je izvijesno, s obzirom na njegovo stanje, da se nece produžiti. Placati nekog ko ne igra, nema smisla. Iz istog razloga se nije ugovor produžio sa Skahicem, a Haris je u jos gorem polozaju.

Napadač, ali pravi, sve bliže Tušnju :bih: :salut:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 23 jul 2018, 13:34

Ima istine i ono sto je neko pisao za Nalica, a da li ce do toga doci pred nama je.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 23 jul 2018, 13:59

Dok (ako) dode taj napadac proci ce jedno 5-6 kola pa jos 5-6 kola dok ga registruju i onda ce bit spreman za drugi dio sezone svaka cast upravi na brzini i angazovanosti :bow:
EDIT a na polusezoni ce dobit ponudu iz Kazahstana koja se ne odbija i trazit ce da ode :lol:
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 23 jul 2018, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2018, 14:00

milenku treba dati 5 ili 6 kola, da se stekne bolja slika o ekipi, igri, rezultatima itd, nema smisla dovodit novog trenera kad ne znas na cemu si sa sadasnjim trenerom, tim vise jer je i nalic nepoznanica...

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 23 jul 2018, 14:26

Team manager hoda gradom :lol:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 23 jul 2018, 14:42

guillermo je napisao/la:Team manager hoda gradom :lol:
Zbog njega ostasmo bez Kunica...
Dobro neko napisa na naslov zbog boli u ledjima, "hajde na tribinu ima tramala" :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2018, 14:49

Mislio sam da se neko zayebava oko dresa sa brojem 10.....stvarnost kaze da je istina oko dresa sa brojem 10.....pa dokle, ovo je javno bahacenje sa istorijom i tudjim parama.
🔴⚫️

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 23 jul 2018, 14:52

prica se da nala i barbarez preuzimaju ekipu da vidimo kolko je ovo tacno :opaopa: :opaopa: :bih:
fukare

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 jul 2018, 14:57

Zamisli Barbarez fakat dođe, pa kakva bi to euforija bila. :rol: Al' više sumnjam nego što mislim da će to da se desi. :oops:
Baš se pitam da li bi koji od igrača smio nešto da mu kaže (osim Ignjatovića grdosije :mrgreen:), obzirom da je poštovan sigurno od strane svih. :think:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 23 jul 2018, 14:58

Aerials je napisao/la:Zamisli Barbarez fakat dođe, pa kakva bi to euforija bila. :rol: Al' više sumnjam nego što mislim da će to da se desi. :oops:
Baš se pitam da li bi koji od igrača smio nešto da mu kaže (osim Ignjatovića grdosije :mrgreen:), obzirom da je poštovan sigurno od strane svih. :think:
Smio bi Denis Karic :D

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 23 jul 2018, 15:00

juvebosna je napisao/la:Upravo sam od svog izvora saznao da bi novi trener mogao biti Zlatan Nalic.
Taj izvor mi je dosad davao prave info
Ali kad mi je rekao tko bi mogao bit clan strucnog staba moja reakcija :shock: :shock:
Bivsi reprezentativac i jako ime :shh:
Cini se da moglo biti to ozbiljno ali vidjet cemo
Sutra cu znati vise
...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 23 jul 2018, 15:11

Skver je napisao/la:Mislio sam da se neko zayebava oko dresa sa brojem 10.....stvarnost kaze da je istina oko dresa sa brojem 10.....pa dokle, ovo je javno bahacenje sa istorijom i tudjim parama.
Osim broja 10 trazena je i kapitenska traka ali Pero ima damu i nije pristao na taj cirkus!!
DRŽAVA TUZLA!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 jul 2018, 15:14

Čuj kapitenska balavcu od 18 godina. Recite da nije istina, molim vas.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.