Dzaba mu prica da dodje kad ce ovaj dobit nogu prije nego se azir oporavi, vidis da igraju ko qtuzlak1987 je napisao/la:
Muljaza Muminovica u najavi.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dzaba mu prica da dodje kad ce ovaj dobit nogu prije nego se azir oporavi, vidis da igraju ko qtuzlak1987 je napisao/la:
Muljaza Muminovica u najavi.
ma nek pljuju samo da ne gledam istu patnju svake godine. sjedim jucer na stadionu i deja vu jedan za drugim, isto sve identicno i na kraju slag na tortu Miljenko prezadovoljan igrom gdje nismo na gol opucali na domacem terenuBrcanskamalta je napisao/la:Dzaba je coravom pokazivati,i gluhom objasnjavati.........fukaratz je napisao/la:nakon prespavanog dana dojam opet isti nek nam je Bog na pomoci. vidim tuzlak opet elaborira a nema 10 sezona pracenja Slobode ukupno, slina mu iz nosa viri. Miljenko na rijecima ko Mourinho a po djelima daleko iza Sadikovica ili Vojvodica odnosno prosjecan drugoligaski trener koji je preuzimanjem Slobode dozivio vrhunac karijere. i svaki put ista prica sta hocete to je Zrinjski, to je Sarajevo, to je Siroki....... i onda te iste ekipe odu u Krupu, Zenicu, Kakanj, Bijeljinu i zijane. i ako izgubimo od Etno Sela ide isti scenarij kao prosle sezone, 7 kola 7 bodova borba za opstanak, sva krivica ide na trenera koji dobija otkaz, dolazi novi trener koji nije selektirao ekipu i ima svaki moguci alibi za lose rezultate.......umori se covjek od gluposti i nesposobnosti. vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti nadam se da grijesim pa da me svi popljujete ovdje
Govori se i pise sve to,ali dzaba.........poslije decenija iskustva jednostavno poznajes im semu,i nacin rada,jednostavno znas sta ide........
Akobogda da uzmemo bod Zvijezdi,bices popljuvan,no sikiriki..
Tačno više ne znam kad se zezaš, a kad si ozbiljan.Probisvjet je napisao/la:Podrska za NJUO i Maceta. Mislim da smo na dobrom putu. Nama ne odgovara neizvjesnost. Bez obzira na sve, odlicno funkcionisemo i jednom mora doci do nase dominacije. Razlika se polako smanjuje. Nekada nas je Zr. pobjedjivao sa vise golova, a sada qurko, jedva jedan dali mi sami sebi.
Gabrijel Garsija M. uskoro dolazi na Tusanj, a onda cemo yebati majku majcinu nekome.
Zbog njega ostasmo bez Kunica...guillermo je napisao/la:Team manager hoda gradom
Smio bi Denis KaricAerials je napisao/la:Zamisli Barbarez fakat dođe, pa kakva bi to euforija bila.Al' više sumnjam nego što mislim da će to da se desi.
![]()
Baš se pitam da li bi koji od igrača smio nešto da mu kaže (osim Ignjatovića grdosije), obzirom da je poštovan sigurno od strane svih.
...juvebosna je napisao/la:Upravo sam od svog izvora saznao da bi novi trener mogao biti Zlatan Nalic.
Taj izvor mi je dosad davao prave info
Ali kad mi je rekao tko bi mogao bit clan strucnog staba moja reakcija![]()
![]()
Bivsi reprezentativac i jako ime![]()
Cini se da moglo biti to ozbiljno ali vidjet cemo
Sutra cu znati vise
Osim broja 10 trazena je i kapitenska traka ali Pero ima damu i nije pristao na taj cirkus!!Skver je napisao/la:Mislio sam da se neko zayebava oko dresa sa brojem 10.....stvarnost kaze da je istina oko dresa sa brojem 10.....pa dokle, ovo je javno bahacenje sa istorijom i tudjim parama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.