Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ma kome će je praviti, ne znam da je na stadionu ikada bilo više od 500 ljudi, možda jedino na finalu Kupa protiv Slobode.[/quote]
Stadion ce biti pun kada dodje kvalitetan protivnik.Dodje C.Zvezda i to prijateljska utakmica 7-8000 ljudi,dodje Zeljo prvenstvo 500 ljudi,ne mozez porediti profesionalni klub i ove nase amaterske gdje citava ekipa vrijedi kao jedan fudbaler,a to itekako utice na posjetu.[/quote]
Pa prijatelju igrate tu 'amatersku' ligu, ne znam kako misliš da pojačate posjetu onda?
I nema to veze sa amaterizmom, nego ljude boli qurac za Radnikom, Zvezdu dođu gledati navijači Zvezde iz Bijeljine.[/quote]
Prvo dobro je da se gradi ,jel se unapredjuje infrastruktura,kao i sam klub,puniti tribine mozes i kada igras Evropu,primjer je i tvoj Zeljo.Jos nesto nisiu pravu,a to je da ljude ne boli qurac za Radnikom,vec generalno za Premijer Ligom,koja im dodje nesto za popunit vrijeme jel ljude ne privlace gledanje karikiram Projica,Stevanovica itd,koji nisu mogli da igraju u Napredku,N.Pazaru,a ovdje se slave kao kapitalna pojacanja.Kada Radnik i ostali klubovi pocnu dovoditi pojacanja za koja ce placati obestecenja,a ne dovoditi kao slobodne polovnjake onda ce se punizi dtadioni ne samo u BN vec i na Grbavici,Tusnju,Kosevu itd.
Stadion ce biti pun kada dodje kvalitetan protivnik.Dodje C.Zvezda i to prijateljska utakmica 7-8000 ljudi,dodje Zeljo prvenstvo 500 ljudi,ne mozez porediti profesionalni klub i ove nase amaterske gdje citava ekipa vrijedi kao jedan fudbaler,a to itekako utice na posjetu.[/quote]
Pa prijatelju igrate tu 'amatersku' ligu, ne znam kako misliš da pojačate posjetu onda?
I nema to veze sa amaterizmom, nego ljude boli qurac za Radnikom, Zvezdu dođu gledati navijači Zvezde iz Bijeljine.[/quote]
Prvo dobro je da se gradi ,jel se unapredjuje infrastruktura,kao i sam klub,puniti tribine mozes i kada igras Evropu,primjer je i tvoj Zeljo.Jos nesto nisiu pravu,a to je da ljude ne boli qurac za Radnikom,vec generalno za Premijer Ligom,koja im dodje nesto za popunit vrijeme jel ljude ne privlace gledanje karikiram Projica,Stevanovica itd,koji nisu mogli da igraju u Napredku,N.Pazaru,a ovdje se slave kao kapitalna pojacanja.Kada Radnik i ostali klubovi pocnu dovoditi pojacanja za koja ce placati obestecenja,a ne dovoditi kao slobodne polovnjake onda ce se punizi dtadioni ne samo u BN vec i na Grbavici,Tusnju,Kosevu itd.
Da.Signore je napisao/la:Od premijerligasa svoj stadion imaju Zeljeznjcar i Zvijezda 09, te nisam siguran za Mladost DK.Bela je napisao/la:Moze li neko napisat koji klubovi imaju stadion u svom posjedu a koji stadioni su u vlasnistvu opstina?
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislim da je stadion Mladosti DK u vlasnistvu tvrtke u kojoj radi gosp.Musija
Iz Njemacke je ta farmaceutska kuca
Ma oni su samo sponzor, tj. placaju neku cifru da bi stadion nosio njihovo ime. Igrali su na tom stadionu godinama i ne vidim razlog zasto bi ga prodali, a jos vise ne vidim razlog zasto bi ga ovi kupili.svrakino1921 je napisao/la:Mislim da je stadion Mladosti DK u vlasnistvu tvrtke u kojoj radi gosp.Musija
Takodjer sam nasao neki podatak da je FK Krupa vlasnik stadiona na kojem igra.
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
https://www.akta.ba/investicije/uvodi-s ... vica/92507Uvodi se elektronska kontrola pristupa ulazima na stadionu Grbavica
Stadion Grbavica bit će modernizovan. Nogometni savez Bosne i Hercegovine objavio je konkurs nabavke opreme za elektronsku kontrolu pristupa ulazima, instaliranje servera za štampu i kontrolu karata i sistema video-nadzora na ulazima, montažu mehaničkih brojača za prolaz i brojanje karata i gledalaca (ježevi i rampe) za opremanje stadiona Grbavica.
Poziv je otvoren do 14.08.2018. godine.
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
azmir husic o izgradnji novog stadiona, vijest s pocetka 2018
"Mnogi misle da je izgradnja novog stadiona samo prazna priča. Ja bih volio da nam Grad Tuzla, Tuzlanski kanton, država Bosna i Hercegovina, bilo ko od nadležnih institucija obezbijedi lokaciju na kojoj možemo izgraditi jedan moderni stadion. Nama ne treba finansijska podrška, nego samo administrativna. Stadion bi bio u našem vlasništvu, ali bi bio otvoren za potrebe države, Grada Tuzle, Tuzlanskog kantona... Uvijek ćemo biti za to. Ako sam ja lično spreman uložiti ogroman novac, valjda možemo dobiti i tehničku pomoć. Tražimo samo lokaciju i administraciju, a onda oni koji nam pomognu mogu kazati da su sudjelovali u jednom takvom projektu. Jedan takav stadion je potreban Tuzli i ovom kantonu. Ja taj stadion ne mogu sa sobom ponijeti na onaj svijet, to ostaje generacijama iza nas", poručuje Husić.
"Ne gradim stadion da bih igrao Prvu ligu, nego Ligu prvaka"
Prema njegovim prognozama, cijena stadiona se ogleda u cijeni jednog sjedišta, a smatra da bi cijena po sjedišnu iznosila 1.500 KM. Primjerice, ukoliko stadion bude imao 15.000 sjedišta, njegova izgradnja će koštati 22,5 miliona KM. U tu cijenu ne spada cijena zemljišta. Na tom stadionu, Husić bi volio, jednog dana može zaigrati i reprezentacija BiH.
"Pravili smo kalkulacije kako bismo došli do određenih brojeva. Naša neka procjena je da nam je potrebno otprilike 1.500 KM po jednom sjedištu. Tu se ne ubrajaju papirologija i zemlja. To je iznos samo za izgradnju objekta. Mi smatramo da nam nije potrebno više od 20.000 sjedišta, a vjerujemo da bi taj kapacitet četiri, pet puta godišnje bio pokriven, dok bi generalno oko 30 posto kapaciteta bilo pokriveno u ostalim slučajevima. Najveća želja nakon želje da Sloga igra na tom stadionu je da na tom stadionu zaigra reprezentacija Bosne i Hercegovine. Mislim da bi to svima odgovaralo, a evo nakon incidenta u Zenici zamalo smo došli u situaciju da moramo igrati negdje van granica BiH", objašnjava naš sagovornik.
Zarathustra
Musija je dobio koncersiju na zemljiste, odnosno stadion i pratece objekte. A ime stadiona nosi po njegovoj firmi koja nema veze s njemackom. On ne radi nigdje ima covjek vise firmi hahaSignore je napisao/la:Ma oni su samo sponzor, tj. placaju neku cifru da bi stadion nosio njihovo ime. Igrali su na tom stadionu godinama i ne vidim razlog zasto bi ga prodali, a jos vise ne vidim razlog zasto bi ga ovi kupili.svrakino1921 je napisao/la:Mislim da je stadion Mladosti DK u vlasnistvu tvrtke u kojoj radi gosp.Musija
- svrakino1921
- Kontakt:
IzviniteWolffire je napisao/la:Musija je dobio koncersiju na zemljiste, odnosno stadion i pratece objekte. A ime stadiona nosi po njegovoj firmi koja nema veze s njemackom. On ne radi nigdje ima covjek vise firmi hahaSignore je napisao/la:Ma oni su samo sponzor, tj. placaju neku cifru da bi stadion nosio njihovo ime. Igrali su na tom stadionu godinama i ne vidim razlog zasto bi ga prodali, a jos vise ne vidim razlog zasto bi ga ovi kupili.svrakino1921 je napisao/la:Mislim da je stadion Mladosti DK u vlasnistvu tvrtke u kojoj radi gosp.Musija
Nisam onda dobro cuo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čovječe kako dobro izgleda.JaskoBiH je napisao/la:

Bravo, bravo, bravo!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- svrakino1921
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:
LED reklame su tu..

GOLEM SI ZELJO
Rekoh ja da dolaze reklame oko terena. I to je Zeljo nabavio. Nekih 200m
It's better when it's live
450000KM placeno vlastitim sredstvima... nije lose....
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne srede li sjever na vrhunskom nivou, razocarat ce
Od toga ocekujem najvise iskreno

Od toga ocekujem najvise iskreno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kompromis je napisao/la:450000KM placeno vlastitim sredstvima... nije lose....

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
da nije amre džeko kupali bi se u parama, je.bo je rim da je je.bo

Davno sam ja to rekao sad bi zeljo sa 2 miluna km sto bi kanulo iz londona mogo svasta uraditi al ajd haman joj ljpse u Rimu hahajestamaji je napisao/la:da nije amre džeko kupali bi se u parama, je.bo je rim da je je.bo![]()
Zasto Dzeko nije bijeli Anelka?JaskoBiH je napisao/la:Davno sam ja to rekao sad bi zeljo sa 2 miluna km sto bi kanulo iz londona mogo svasta uraditi al ajd haman joj ljpse u Rimu hahajestamaji je napisao/la:da nije amre džeko kupali bi se u parama, je.bo je rim da je je.bo![]()

- SARAJEVO1921
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:
LED reklame su tu..

Studio Berar Novi Sad, najača firma u ovom dijelu Evrope za takve stvari, od njih je kupljeno, njihove reklame imaju Zvezda, Partizan, Levski, Steaua i Cluj a uz ovo uzeli su i ozvučenje
Model je ovaj
http://www.verypixel.com/solutions/Stad ... Board.html

35 panela duzine 4.5 m i visine 1.5, gdje ispada jedan panel 4 gornje led ploče
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.