Ti ne fulas priliku da ga "pocastis" klosaru... Jesil ociju ti navijao za radnik ? Mescini da ti nebi mogo zaspat da smo pobijedili a ti izgubio sansu za pljuvanje.robertkosar je napisao/la:[quote="simidobar"robertkosar je napisao/la:E zato treba uprava odmah reagovati i dati otkaz ovom retardu od trenera kojem je najveca taktika psovanje igracima i psovanje neuzbillahi bogaOsttribine je napisao/la:A komentara i šege, neki dan su pojedinci na ovu ekipu dodavali jos samo dva klasna igraca i titula, a sad nista ne valja, a da je Sisic ubacio onu sansu sad bi drugu pricu pricali ovde. Cinjenica jeste da je poraz Husrefov iz razloga ovolike rotacije igraca, greska kakvu je napravio i Meho Kodro nakon tekme u Gradačcu, pa nas Borac uzeo na Kosevu. Ne vidim svrhu fkt da za bilo kakvim odmaranjem igraca i one nebulozne izjave "igramo cetvrtak nedelja", jer protiv Atalante i onako nista ne mozes napraviti, a niti bi mu ko sta zamjerio, ova nam je tekma bila bitnija radi atmosfere i svega, ali eto odluka je njegova. Tekma ko tekma kao sto rekoh mogla otici u oba pravca, katastrofalno prvo poluvrijeme uz katastrofalnog Stanojevica i igraca manje na terenu Hodzica. U drugom poluvremenu je to malo bolje izgledalo i realno mogli smo do pobjede da smo svoje sanse iskoristili. Tradicija se nastavlja, los ulazak u sezonu, ne mislim da ce Husref dalje od Septembra izdrzati kao i njegovi prethodnici, a onda idu standardni izgovori novog trenera i tako u krug, nije da nismo navikli.Sramota kakav nekulturan idiot vodi ekipu Fujj
![]()
![]()
Klosar je onaj ko te napravi takvog neobrazovanog neznam koji si mu ti pa ga non stop branis kao da ti je on otac. Ponavljam ako podrzavas trenera koji psuje boga na utakmici devedeset min i psuje igrace ti si gori od njeg . Nemas pojma skim komuniciras i **** od mog pisanja dzuturume i dementu jedan :puke[/quote]
Za tebe je Husref ime, ono sto ti nikad neces bit i ocito je da te to boli... Podrzavam ga zato sto ga volim, sto je LEGENDA kluba kojeg volim.
Ako ocekujes da sutim i gledam tvoje bljuvotine, precjenjujes se, nedo dragi Bog da neko pomisli da se slazem sa tobom, slucajno.
Naravno da sam gori od njega, ja bih pojedince sakama udarao, Hodzica na primjer, ne sto ga mrzim nego sto je totalno odsutan na utakmicama, sto znam da moze a nece.
To kakav Husref ima temperament je poznato, ne znam sto te to cudi tek sad.
Sto se mene tice ako ne osvoji trofej nek ide a do tad ima Sabrina, Valentin, Ihtijarevic, Dino itd... Kad njih otjeramo mozemo prec na ostale. Sve ostalo je mazanje ociju i repriza proslih godina.