FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 23 jul 2018, 09:58

robertkosar je napisao/la:[quote="simidobar"
robertkosar je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:A komentara i šege, neki dan su pojedinci na ovu ekipu dodavali jos samo dva klasna igraca i titula, a sad nista ne valja, a da je Sisic ubacio onu sansu sad bi drugu pricu pricali ovde. Cinjenica jeste da je poraz Husrefov iz razloga ovolike rotacije igraca, greska kakvu je napravio i Meho Kodro nakon tekme u Gradačcu, pa nas Borac uzeo na Kosevu. Ne vidim svrhu fkt da za bilo kakvim odmaranjem igraca i one nebulozne izjave "igramo cetvrtak nedelja", jer protiv Atalante i onako nista ne mozes napraviti, a niti bi mu ko sta zamjerio, ova nam je tekma bila bitnija radi atmosfere i svega, ali eto odluka je njegova. Tekma ko tekma kao sto rekoh mogla otici u oba pravca, katastrofalno prvo poluvrijeme uz katastrofalnog Stanojevica i igraca manje na terenu Hodzica. U drugom poluvremenu je to malo bolje izgledalo i realno mogli smo do pobjede da smo svoje sanse iskoristili. Tradicija se nastavlja, los ulazak u sezonu, ne mislim da ce Husref dalje od Septembra izdrzati kao i njegovi prethodnici, a onda idu standardni izgovori novog trenera i tako u krug, nije da nismo navikli.
E zato treba uprava odmah reagovati i dati otkaz ovom retardu od trenera kojem je najveca taktika psovanje igracima i psovanje neuzbillahi boga :oops: Sramota kakav nekulturan idiot vodi ekipu Fujj :puke: :puke: :puke:
Ti ne fulas priliku da ga "pocastis" klosaru... Jesil ociju ti navijao za radnik ? Mescini da ti nebi mogo zaspat da smo pobijedili a ti izgubio sansu za pljuvanje.
Klosar je onaj ko te napravi takvog neobrazovanog neznam koji si mu ti pa ga non stop branis kao da ti je on otac. Ponavljam ako podrzavas trenera koji psuje boga na utakmici devedeset min i psuje igrace ti si gori od njeg . Nemas pojma skim komuniciras i **** od mog pisanja dzuturume i dementu jedan :puke[/quote]

Za tebe je Husref ime, ono sto ti nikad neces bit i ocito je da te to boli... Podrzavam ga zato sto ga volim, sto je LEGENDA kluba kojeg volim.
Ako ocekujes da sutim i gledam tvoje bljuvotine, precjenjujes se, nedo dragi Bog da neko pomisli da se slazem sa tobom, slucajno.

Naravno da sam gori od njega, ja bih pojedince sakama udarao, Hodzica na primjer, ne sto ga mrzim nego sto je totalno odsutan na utakmicama, sto znam da moze a nece.

To kakav Husref ima temperament je poznato, ne znam sto te to cudi tek sad.

Sto se mene tice ako ne osvoji trofej nek ide a do tad ima Sabrina, Valentin, Ihtijarevic, Dino itd... Kad njih otjeramo mozemo prec na ostale. Sve ostalo je mazanje ociju i repriza proslih godina.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 jul 2018, 10:14

StariGrad071 je napisao/la:Vi mislite gvardiola ne psuje? Murinjo? Diego? Conte? Klopp? Pa vi i ne gledate fudbal, povrsno. I treba psovati stanojevicu kad pokloni 10 lopti, kad mustafic 10 pyta zakasni izaci na igraca, kad hodzic je mislim na odmorux krle kad se sakrije 10 napada iza igraca i treba psovati.
Taj sto psuje njima te odgajao...to objasnjava neke stvari glede tvog pisanja tu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 23 jul 2018, 10:31

Ja ne znam zaista ko jos moze braniti Husrefa? Prodao je obraz zajedno sa upravom. Taktika i kultura su mu misaona imenica. Izmislja pozicije igracima. Pa bolje losijeg beka staviti na beka nego krilo pomjerati nazad. Tada gubis oba igraca. Vezu na stopere, uvijek igramo sa jednim napadacem, nikad promjena taktike. Ili je lud il se fura da je neka faca pa prosipa svoju tvrdoglavost.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2018, 10:33

Eh da vidimo sto je najbolja solucija sad kad Atalantu izbacimo.

Bordo tim nalazi se u drugoj grupi, a potencijalni protivnici su im Zorya, te bolji iz duela Hapoel Haifa - Hafnarfjordur, Viitorul - Vitesse, Shakhtyor Soligorsk - Lech, Nordsjelland - AIK
Jbg opet nema Seville bit ce da nam do grupne faze valja udarit nema nam druge.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 jul 2018, 10:41

belosevic28 je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Vi mislite gvardiola ne psuje? Murinjo? Diego? Conte? Klopp? Pa vi i ne gledate fudbal, povrsno. I treba psovati stanojevicu kad pokloni 10 lopti, kad mustafic 10 pyta zakasni izaci na igraca, kad hodzic je mislim na odmorux krle kad se sakrije 10 napada iza igraca i treba psovati.
Taj sto psuje njima te odgajao...to objasnjava neke stvari glede tvog pisanja tu.
Yebem ja husrefu zenu u prkno..
Najgluplji insan koji je doselio u Sarajevo!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2018, 10:44

Da psuju,ali priznat ces da su FKS i BiH(Sarajevo)pomalo specificna sredina.Malo je ostalo u Musemic Husrefu C.Zvezde.Izbor psovki i prema kome.Zasluzio je Hodzic pustio igraca Radnika da trci po loptu do korner zastave,a on procjenio da ce izaci,pa i kad je vidio da je ovaj stigao on i dalje stoji 5m od lopte i ceka igraca i bi poprilicno panike u 16-ercu.Musemic govori"Sta je ",a ovaj isto"sta je", ma vala.Drugo : Stanojevic skida zavoj sa ruke i nabacio kez nekom na tribini.Halo,izgubio utakmicu, mi se medjusobno svadjamo,a on se smije.Nikad mu nebih halalio psovku(ili bilo kakvo pogrdno prozivanje) mladom igracu premda se i to moze ocekivati od HM.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2018, 10:55

Kovacevic(Pavlovic)
Pidro(Hebibovic) Sofranec Mujakic Sabanovic(Bekic)

Adukor Rahmanovic (Mustafic)

Sisic(Resic) Crepulja(Rahmanovic) Handzic(Kapiten)

Ahmetovic (Handzic)

Mislim da je ova ekipa uz dobro vodstvo respektabilna.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 jul 2018, 10:55

Treba sacekati jos malo da Usref usere sezonu, pa vidjeti ko je naredni genijalac kojeg ce dovesti da vodi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2018, 11:06

Posljednji trener koji je počeo sezonu na klupi Sarajeva, a onda dočekao i proljeće te ujedno i završio sezonu na klupi tima je Mirza Varešanović koji je stigao u aprilu 2010. godine i otišao u junu 2011. godine.

Sunce ti drago :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 jul 2018, 11:15

Vidis. To ti pricam...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 jul 2018, 11:19

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:Nista protiv Husrefa, sigurno kvalitetnije rijesenje od Cale ili Repuha. Ali, to je samo dokaz da klub i dalje nema nikakvu viziju. Ide se na gasenje pozara a ne trazi se pravo rijesenje. Opet ce se zadovoljiti ako se nekako docepamo Europe u ovoj saban ligi i opet ce se ponoviti prica kao ovo ljeto.
Sve vec 100 puta vidjeno.
Dva su razloga sto su odabrali Musemica. Da umire navijace bar malo, a drugi je jos vazniji, Husreh je najeftinije rijesenje.
Bit ce njihov poslusnik i pricat ce i raditi sta mu se kaze.
Husref su smjenili sto nije sutio i radio sta su htijeli Ibrak i dino . ako sam ista siguran onda sam siguran da Husref nece slusati nikog takav je tip .
Poznata mi ova prica "Cala nece dati da mu se mjesaju u posao, vojnik kluba". Naravno da je i Husref pristao na sve njihove uvjete i naravno da ni A nece reci.
25.08.2017. Samo da se citiran. A mnogi su me radi ovog napadali :kafa:

thewalkingdead
Kontakt:

Post Postao/la thewalkingdead » 23 jul 2018, 11:36

ma ljudi ka*ina smo mi i navijaci i klub,kao navijaci sto svi vidimo sta se radi u klubu a jedan obican bojkot ispostovat ne mozemo a klub da nismo kupili zadnju titulu ne bi je ni osvojili,zadnjih 15 godina sve su kupljene titule a mi bi kao mijenjali trenere,kakve vajde dovest i guardijolu kad putujes u mostar a znas da ces izgubiti kad igras sa olimpikom a znas da ces dobit i slicno,ovakvo stanje u fudbalu ce nam biti sve dok se nesto iz korijena ne promijeni.
nije problem u husrefu,problem je u nama svima,zato nam je uspjeh doc do 2 ili 3eg pretkola,jer savez interesuje samo reprezentacija a ne stadioni ili klubovi
DON'T OPEN
DEAD INSIDE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 jul 2018, 12:08

Puna podrška šefu. :bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2018, 12:15

Evander je napisao/la: 25.08.2017. Samo da se citiran. A mnogi su me radi ovog napadali :kafa:
Mislim da nam je već svima jasno da smo kamaru gov.ana pojeli kad si ti u pitanju, i tvoji postovi. :bow:

Btw, treba neko i da iskopa onaj Tottijev post kad je izbacio sve članove uprave. Poslije svakog poraza to treba lijepit, da vidimo ko je postavio Husrefa i ko dovodi igrače. Pa da je Trapatoni trener, isti qrac. Nervira i mene Husref i čvrsto sam odlučio da neću na Koševo dok je on tu, al u suštini, mi smo truhli od temelja do krova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2018, 12:17

@Esport
Ma to naravno.. Da si zadnji na tabeli, atmosfera ne smije biti narušena pred jedan takav meč. Da nemamo ni 1% šanse, nemamo i to je istina. Kada ispadnemo neću im zamjeriti ništa, osim ako bude letargična i šetajuća igra. Pruži jednu čvrstu, borbenu, agresivnu igru sa puno trke i niko ti neće ništa prigovoriti. Evo imaju more primjera s ovog SP-a.. Brojne male reprezentacije su recimo vidjele da nisu ni blizu kvalitete velikih ekipa i onda su skontali da jedino nešto mogu postići trkom, voljom i borbom. Najbolji primjer je Japan protiv Belgijanaca.. Odigrali odličnu utakmicu, ali ebiga, ispadoše na naivnost i neke druge stvari.

Neka daju sve od sebe, skoncentrišu se i pokušaju izboriti neki fin rezultat pred revanš, koliko god to bilo moguće. O motivaciji je meni smiješno i pričati.. Igraš s jednom Atalantom, nije svaki dan da igraš s takvim jednim klubom, samo ime je dovoljna motivacija.
Odlično bi bilo da je sezona krenula pobjedom jučer, ali ništa strašno. To ne treba ni najmanje da utiče glede Atalante, a siguran sam ni da neće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jul 2018, 12:27

Atalanta je prošlu polusezonu u jednoj utkmici primila najviše 2 gola i to od Juventusa, a naš vrli stručnjak ''šta je tu je'' odmara fol igrače hahahahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 jul 2018, 12:30

Husref je trener koji nije ya ekipu koja zeli mlade igrace da gura u prvi tim a ujedno i da ima rezultat. To zaboravite. Jucer smo pogledati vrisku i ggalamu pored klupe, stvaranje neke nervze, svađa sa igračima. Meni ono ni malo nije lijepo za oko a nije ni potrebno. Isti ti si i ubacio u igru te igrace , imas pripreme, imas treninge, sasvim dovoljno vremena.
Druga stvar, ne znam kkve su ono formacije i kakvo je ono cirkuzanje sa pozicijama igaca, a to mu je stara bolest.. Jucer su nas rešetali po hebibovoj strani kako su htjeli, hebibi nije bek (nije ni igrac), i nikad to nece biti, imas sabanovica , imas hodzica, imao si prelazni rok, rekao si da ti je sve super i divno i krasno, boli me cuna sto ti sad sve nesto fali. Dakle, hebib na beku, dusan na drugom beku, mustafic, pa onda malog resica malo u sredinu malo na krilo, pa handzic se izvlaci, pa merso se izvlaci, pa vadi igraca bez zutog, a ostavlja igraca koji ima zuti, nije izasao na sut kod prvog gola, i napravi glup aut poslije kojeg primamo drugi gol. Aferim.

Pravi tri izmjene i tacno vidis da mladi igraci igraju samo radi reda... jer odmah prvi lete.
Hodzica je izvadio jer je vidio da je retardiran ali ce mu opet igrati a resic i mustafic lete vani, jer, boze moj mladi su i najgori. E kad je usao umjesto resica agilni halilovic... a cuj igrao halilovic? svaasta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2018, 12:32

Bekic u konkurenciju za Atalantu.

GabrielOmar
Kontakt:

Post Postao/la GabrielOmar » 23 jul 2018, 12:34

Husref nije idealan, ali mislim da on nije glavni problem, vec jednostavno imamo jako losu ekipu po meni. Usli smo i sezonu bez kreatora igre i ocekujemo da igramo... suludo. O ostatku ekipe ne treba trositi rijeci, cisti prosjek lige. Bice bolje, jer gore nema gdje...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jul 2018, 12:43

Husref je glavni i jedini krivac, da se ne lazemo.
Ne izmisljaju ograci pozicije na terenu, nego trener.

Nikad mi nece biti jasno zbog cega igra igrac na neprirodnoj poziciji a imas igraca na klupi kome je to prirodna pozicija.

Milion i jedna greska..

Opet kazem, halalit cu svaki poraz u kojem ne igra Dusan Debil Hodzic!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, mosarajvosa83, Posejdon, Venom i 75 gostiju.