FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jul 2018, 00:03

taman da prođemo atalantu, opet ih sve nabijem na ku.rac, nesposobnjakovići i neznalice! sve vam yebem glu.po uhljebljeno
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 jul 2018, 00:06

Ja cu se opet ponoviti:
Pa bolidu gdje ces odmarati igrace u yebenom prvom kolu?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 23 jul 2018, 00:09

BordoSarajevo je napisao/la:taman da prođemo atalantu, opet ih sve nabijem na ku.rac, nesposobnjakovići i neznalice! sve vam yebem glu.po uhljebljeno
Ljudi ce nas pojesti.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 23 jul 2018, 00:12

belosevic28 je napisao/la:Ja cu se opet ponoviti:
I to pola ekipe, haj da je par igraca...ali kompletan napad i odbranu :tokralju:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 jul 2018, 00:14

belosevic28 je napisao/la:Ja cu se opet ponoviti:
Bas to, svejedno ti je ko istrci, 2 razlike ne gine. Al tako je sijedi starac odlucio.
Max Allegri

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2018, 00:21

Ne vidim ko bi u ovom trenutku mogao uspješno vodit Sarajevo. Imamo par debila u ekipi koji bi unazadili i Juventus a kamoli nas. Ja da se pitam, napravio bih neku kombinaciju Čale i Džene. Čala kao ŠSŠ, Dženo zbog licence kao asistent. Al dat Dženi da vodi taktičke stvari a Čalu da motiviše igrače. Neko spomenu kako smo se zadnji put vratili kad je Nouken zabio konama, jok drugovi, u Čalinom mandatu 2010. smo nekoliko preokreta imali, posebno u Evropi. Plus u ovom zadnjem mandatu, kvalitetom osakaćenija ekipa nego ova sadašnja je izgarala na terenu. A o Dženi je suvišno pričat, lik ima sve moguće trofeje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2018, 00:23

skoroalen je napisao/la:Ne vidim ko bi u ovom trenutku mogao uspješno vodit Sarajevo. Imamo par debila u ekipi koji bi unazadili i Juventus a kamoli nas. Ja da se pitam, napravio bih neku kombinaciju Čale i Džene. Čala kao ŠSŠ, Dženo zbog licence kao asistent. Al dat Dženi da vodi taktičke stvari a Čalu da motiviše igrače. Neko spomenu kako smo se zadnji put vratili kad je Nouken zabio konama, jok drugovi, u Čalinom mandatu 2010. smo nekoliko preokreta imali, posebno u Evropi. Plus u ovom zadnjem mandatu, kvalitetom osakaćenija ekipa nego ova sadašnja je izgarala na terenu. A o Dženi je suvišno pričat, lik ima sve moguće trofeje.
Dženo je imao mnogo bolje igrace, Čala nije pa je opet nizao odlicne rezultate sve do jednom gdje vise ne mozes nista od tolike nekvalitete.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 jul 2018, 00:24

Nema veze, uzimamo Atalantu na svjezinu :urnebes:
U novi boj ...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2018, 00:32

MortemHz je napisao/la: Dženo je imao mnogo bolje igrace, Čala nije pa je opet nizao odlicne rezultate sve do jednom gdje vise ne mozes nista od tolike nekvalitete.
Al je Dženo osvojio kup i ligu, uzeo Atromitosa i Haugesunda na strani, iznenadio Borussiju na Koševu (to je ono što sam govorio da nemamo šanse, da je jedna utakmica mogli bismo se nadat megaiznenađenju al u dvomeču će nas ljudi satrat), i čovjek igra bez kalkulacija. Taktika je što više golova natrpat u njihovu mrežu a što manje primit u našu. Još je radio sa svim ovim momcima kroz akademiju, on bi ih i bolje prilagodio prvom timu... ne znam, zato sam dodao i Čalu tu, njih dvojica bi bili jak tandem.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 23 jul 2018, 00:38

Treba što prije ispasti iz Evrope da nas već u drugom kolu ne poremeti ovo igranje četvrtak - nedjelja jer nemamo mi toliko igrača za odmoriti koliko brzo se rotiraju ova dva dana u sedmici. A od Kup-a odustati i prije izvlačenja jer zamisli da prođeš dalje i u cijelu priču se umiješa utorak. Morali bi u tom slučaju odmoriti i juniorski sastav :crazy:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2018, 00:50

sjever je napisao/la:Treba što prije ispasti iz Evrope da nas već u drugom kolu ne poremeti ovo igranje četvrtak - nedjelja jer nemamo mi toliko igrača za odmoriti koliko brzo se rotiraju ova dva dana u sedmici. A od Kup-a odustati i prije izvlačenja jer zamisli da prođeš dalje i u cijelu priču se umiješa utorak. Morali bi u tom slučaju odmoriti i juniorski sastav :crazy:
Al koji crnjak, cijelu sezonu ti cilj bude Evropa, u kojoj sigurno ispadaš jer nisi nikakav kvalitet, na kraju se vadiš na Evropu što kiksaš u ligi. U grupe nećemo uć nikad, gledamo da prođemo koje pretkolo da bi zaradili nešto para, al te pare se ne ulože u igrački kadar, ne pojačaš se uopšte za narednu sezonu. Majke mi, to su neke ambicije koje bi imala možda Mladost DK. Apsurdistan.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 jul 2018, 00:59

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Dženo je imao mnogo bolje igrace, Čala nije pa je opet nizao odlicne rezultate sve do jednom gdje vise ne mozes nista od tolike nekvalitete.
Al je Dženo osvojio kup i ligu, uzeo Atromitosa i Haugesunda na strani, iznenadio Borussiju na Koševu (to je ono što sam govorio da nemamo šanse, da je jedna utakmica mogli bismo se nadat megaiznenađenju al u dvomeču će nas ljudi satrat), i čovjek igra bez kalkulacija. Taktika je što više golova natrpat u njihovu mrežu a što manje primit u našu. Još je radio sa svim ovim momcima kroz akademiju, on bi ih i bolje prilagodio prvom timu... ne znam, zato sam dodao i Čalu tu, njih dvojica bi bili jak tandem.
Koliko je utakmica bio trener kad je osvajao trofeje :think:

I kako je moguće da je na apsulutno isti način dobio otkaz oba puta. Znači bukvalno iste greške su mu se dešavale.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2018, 01:10

Po meni samo Handzic ,Sabanovic(desilo se proklizavanje i iskusnijim se desi) zasluzuju prolaznu ocjenu.Sofranec solidno kao i Sisic.Stanojevic do 30. min nije dirnuo loptu,Mustafic ok do 35 min. poslije se pogubio(neiskustvo).Ne zamjeram ni Resicu nista , samo mislim da treba dobijati priliku zadnjih 20-ak min..Cak i poslije 60 losih min. se moglo do pobjede (Handzic, Sisic i Velkovski) po meni nezasluzene.Onako kako igraju kapiten i Stanojevic moze se naci i sa bh pasosem(Bilbija,Ordagic..) da su im ponudjeni uslovi kao ovim strancima.Momci vase zdravlje je najvaznije , a i psovke ako zamjeramo Musemicu ....
Zaboravih ovo cini mi se Cala je imao Duljevica,Sarica(nije bas losija ekipa od ove).
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 23 jul 2018, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jul 2018, 01:11

skoroalen je napisao/la:
sjever je napisao/la:Treba što prije ispasti iz Evrope da nas već u drugom kolu ne poremeti ovo igranje četvrtak - nedjelja jer nemamo mi toliko igrača za odmoriti koliko brzo se rotiraju ova dva dana u sedmici. A od Kup-a odustati i prije izvlačenja jer zamisli da prođeš dalje i u cijelu priču se umiješa utorak. Morali bi u tom slučaju odmoriti i juniorski sastav :crazy:
Al koji crnjak, cijelu sezonu ti cilj bude Evropa, u kojoj sigurno ispadaš jer nisi nikakav kvalitet, na kraju se vadiš na Evropu što kiksaš u ligi. U grupe nećemo uć nikad, gledamo da prođemo koje pretkolo da bi zaradili nešto para, al te pare se ne ulože u igrački kadar, ne pojačaš se uopšte za narednu sezonu. Majke mi, to su neke ambicije koje bi imala možda Mladost DK. Apsurdistan.
?ebala im Evropa mater u pi?ku... Brukanje svaki put. Sramota, nikako da startamo sezonu sa nekom pobjedom, uvijek sa zaostatkom ulazimo... ?ebem ti Evropu i sve im redom. Kakav izljev bijesa danas nakon što sam vidio da nismo uzeli Radnik, u jbt.

Ne psujem inače, ali nisam se mogao suzdržati. Dno dna, umrite vnago!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2018, 01:12

Mokes je napisao/la:

I kako je moguće da je na apsulutno isti način dobio otkaz oba puta. Znači bukvalno iste greške su mu se dešavale.
Sa seniorima da, samo finiš sezone, al očito da podigne ekipu kad je najpotrebnije. Sjećam se u šampionskoj da nas je preuzeo nakon kikseva kući sa Borcem i Čelikom, i do kraja izgubio samo dva boda, derbi igrao 0:0. Sve smo redom uzeli, u nizu bili Široki, Slavija, Zrinja, Radnik, derbi, Vitez, Sloboda. Devetnaest bodova, strašno.
A u ostalim kategorijama je vodio cijele sezone i razbijao. Ne kažem da je neki Murinjo, al ga stavit za asistenta nekom dobrom stručnjaku bi bio pun pogodak. Možda čak za šefa struke stavit i Dragana Jovića, nije loš trener.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jul 2018, 01:17

skoroalen je napisao/la:
Mokes je napisao/la:

Sa seniorima da, samo finiš sezone, al očito da podigne ekipu kad je najpotrebnije. Sjećam se u šampionskoj da nas je preuzeo nakon kikseva kući sa Borcem i Čelikom, i do kraja izgubio samo dva boda, derbi igrao 0:0. Sve smo redom uzeli, u nizu bili Široki, Slavija, Zrinja, Radnik, derbi, Vitez, Sloboda. Devetnaest bodova, strašno.
A u ostalim kategorijama je vodio cijele sezone i razbijao. Ne kažem da je neki Murinjo, al ga stavit za asistenta nekom dobrom stručnjaku bi bio pun pogodak. Možda čak za šefa struke stavit i Dragana Jovića, nije loš trener.
Joj dosta više tog rotiranja trenera. Uščuplić bi trebao prvo steći te licence, malo se više pozabaviti trenerskom karijerom. Sve što radi u omladinskim selekcijama je za pohvalu, napadački fudbal također za pohvalu, ali mora malo ozbiljniji biti i biće bolje i za njega, a i za nas svakako! :bih:

Husref Musemić mi se lično popeo na vrh glave, jednostavno vrijeme je da ide i nikad više ne vodi Sarajevo, znači nikad, kraj! Hvala njemu za sve, ali dosta jaraniko više, dosta. :guz:

Dokle ćemo više trpjeti njegovo preseravanje prvo na press konferencijama, izjavama, uvijek nas nešto ne ide, pa priznaj jednom i reci da igramo kao kur?evi i šta će onda biti? Barem ćeš ispasti čovjek. Nema od palamuđenja ništa!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2018, 01:25

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Joj dosta više tog rotiranja trenera. Uščuplić bi trebao prvo steći te licence, malo se više pozabaviti trenerskom karijerom. Sve što radi u omladinskim selekcijama je za pohvalu, napadački fudbal također za pohvalu, ali mora malo ozbiljniji biti i biće bolje i za njega, a i za nas svakako! :bih:

Husref Musemić mi se lično popeo na vrh glave, jednostavno vrijeme je da ide i nikad više ne vodi Sarajevo, znači nikad, kraj! Hvala njemu za sve, ali dosta jaraniko više, dosta. :guz:

Dokle ćemo više trpjeti njegovo preseravanje prvo na press konferencijama, izjavama, uvijek nas nešto ne ide, pa priznaj jednom i reci da igramo kao kur?evi i šta će onda biti? Barem ćeš ispasti čovjek. Nema od palamuđenja ništa!
Ma mi smo malo kur.čeviti kod izbora trenera, iskreno. Nama koga god spomeneš, bude "pa gdje će on vodit Sarajevo". Jednom se ovdje polemisalo o onom Bašiću što je vodio Metalege, mlad i školovan, odmah bilo "joj nemoj njega, neiskusan". Nas su vodili i iskusni i neiskusni, trofejni i amateri, i koji znaju ligu napamet i koji ne prate ligu nikako, i rezultat je manje-više isti. Eto, Čala pet godina van fudbala bio, radio u opštini, na kraju se pokazao kao bolji od Husrefa koji je non stop tu, nije mak'o iz lige cijelu karijeru. I ne samo bolji stručnjak, nego je čovjek čuo kad ga navijači tjeraju i sam otišao.
Ja bih najsretniji bio da dobijemo trenera koji ne zna ligu nikako. Koji će na treningu ocijenit ko valja a ko ne valja. Budimo realni, nama pola igrača igra na ime. Svaki trener u ligi zna ko je Bekić, ko je Hodžić, Hebibović... i svaki će ih gurnut u igru. Et da dođe neki Boris Pavić (lupam) i vidi na spisku Bekića i Pidru, prije će stavit Bekića jer je čuo za njega, zna da je ovaj bio tražena roba tamo 2015. i da je bio zvanično najbolji bek lige 2017. Al da dođe neki lik koji nikad nije bio tu, vidi na treningu šta Almir radi, čovjek bi se za glavu hvatao i dao šansu Pidri.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 jul 2018, 02:11

Mi smo u pat pozici, nije to samo do sabrine i husrefa vec do kineza.

Budzet 3 m km mi na ulaznice sponzore navucemo 2.5 m tan dao 500 k km prodali mihojevica ok tan samo to u budzet ubaci znaci nece on vise davat 500 ako su uzeli 300k € za procenat to je tan uzo sebi. Mislim da je tan procjenio da sa 3 miliona moze bit pri vrhu i to je to ako se sta extra u bode to ide njemu u padze i zdravo. Molim vas nemoj te mi suplju sta ce on gledat 400 tpp k km on je svjesta svake godine po 500 k km plus mozda ponekad milion i on vratio lovu dobio klub dobio finu reklamu plus zemlju u butmiru. Ovde se prica ugro dino ukro abdulat kusturica necu reci da nisu jer nisam vidio al sad bi se podpiso da imamo lopove kradonje ko oni al da mi imamo i rezultate i igrace kosto su bili kad su oni krali. Posto akademija samo stetu donosi SARAJEVU A DOBIT SA OCUHA TANA. Tan out mother fucker

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2018, 02:21

Kad smo imali šansu za Brdarića kojeg je želio Ilievski, svi su bili za Husrefa. Ja sam bio za Brdarića, prije svega jer je moderan trener i švabo, koji je za poluvrijeme vidio ko je amater i ko ga treba odstraniti. Ali, i da nemam ništa protiv Husrefa. Previše se kenja, sad ovaj, pa ne valja ovaj, daj ovog njega nikad nećemo psovati, nemoj njega daj nekog ko zna ligu itd.

To oko poznavanja naše lige mi je najgluplja fraza i "argument" od kada pratim fudbal, jednostavno mi mrak padne pred oči kad to pročitam. Kakve veze ima poznavanje ove lige, ako je stručan, profesionalan i zna svoj posao, ali eto potrebno je da poznaje ovu ligu, kao da je Premiership..

Lupam, ako se već dovodi trener, daj stranca, koji je mlad i moderan trener. Koji će promijeniti formaciju, unijeti nešto novo u ovaj klub i ligu općenito. Ebo ga više stari i domaći treneri.. Najbolji primjer je Zlatko Dalić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jul 2018, 02:25

Jedna od najgorih evropskih liga, a ko fol je trebaš poznavati.
Pa ovdje Guardiola da dođe, ako nema igrače kako treba, odgovarajući budžet i slobodu pri dovođenju igrača ne može ništa napraviti. Ja sam digao ruke od insistiranja na nekim trenerima, jer ovdje u Bosni i Hercegovini sve je slučajnost, pa i osvajanje lige. Ako kvalitetom ne možeš osvojiti, poguraš sudije, potkupiš protivnika i sl. Primjer toga je HŠK Zrinjski, svoju snagu i kvalitet pokazuju svake godine u Evropi, gdje ih guze svi redom! Titule se osvajaju prljavom igrom, da li imamo nekog da nas pogura u Savezu NE ZNAM, kvalitet je upitan, nekad se mora i kupiti utakmica očito, takva je ova država, takva je bh liga...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Morpheus, relativizam i 34 gosta.