FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 22 jul 2018, 21:59

Širokom nije problem ritam evropa-liga

Super znaci samo nama problem od 4 ucesnika jednom smeta....hmmmmmm
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 22 jul 2018, 22:00

Je li ima neki relativno mlad trener koji se trenutno skoluje a da je nekad igrao za Sarajevo i ima naklonost navijaca, i naravno da pokazuje ikakavu perspektivu u tom svom skolovanju?
JURIŠ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jul 2018, 22:01

midzuka je napisao/la:Je li ima neki relativno mlad trener koji se trenutno skoluje a da je nekad igrao za Sarajevo i ima naklonost navijaca, i naravno da pokazuje ikakavu perspektivu u tom svom skolovanju?
Nema
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jul 2018, 22:06

kritika da, tjeranje ne. znaci uprava praviti pritisak na trenera - ponasanje i psovanje 0 bodova, nekakvo odmaranje igraca 0 bodova, izjave 0 bodova. udri po dzepu pa ce se opametiti ili ce bar usutiti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 jul 2018, 22:08

Ni jedan trener koji je počeo prethodne četiri sezone sa Sarajevom, nije dočekao oktobar na klupi.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 22 jul 2018, 22:08

DenchiNL je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Je li ima neki relativno mlad trener koji se trenutno skoluje a da je nekad igrao za Sarajevo i ima naklonost navijaca, i naravno da pokazuje ikakavu perspektivu u tom svom skolovanju?
Nema
Sta je, tu je.
JURIŠ

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 jul 2018, 22:10

robertkosar je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:A komentara i šege, neki dan su pojedinci na ovu ekipu dodavali jos samo dva klasna igraca i titula, a sad nista ne valja, a da je Sisic ubacio onu sansu sad bi drugu pricu pricali ovde. Cinjenica jeste da je poraz Husrefov iz razloga ovolike rotacije igraca, greska kakvu je napravio i Meho Kodro nakon tekme u Gradačcu, pa nas Borac uzeo na Kosevu. Ne vidim svrhu fkt da za bilo kakvim odmaranjem igraca i one nebulozne izjave "igramo cetvrtak nedelja", jer protiv Atalante i onako nista ne mozes napraviti, a niti bi mu ko sta zamjerio, ova nam je tekma bila bitnija radi atmosfere i svega, ali eto odluka je njegova. Tekma ko tekma kao sto rekoh mogla otici u oba pravca, katastrofalno prvo poluvrijeme uz katastrofalnog Stanojevica i igraca manje na terenu Hodzica. U drugom poluvremenu je to malo bolje izgledalo i realno mogli smo do pobjede da smo svoje sanse iskoristili. Tradicija se nastavlja, los ulazak u sezonu, ne mislim da ce Husref dalje od Septembra izdrzati kao i njegovi prethodnici, a onda idu standardni izgovori novog trenera i tako u krug, nije da nismo navikli.
E zato treba uprava odmah reagovati i dati otkaz ovom retardu od trenera kojem je najveca taktika psovanje igracima i psovanje neuzbillahi boga :oops: Sramota kakav nekulturan idiot vodi ekipu Fujj :puke: :puke: :puke:
Ti ne fulas priliku da ga "pocastis" klosaru... Jesil ociju ti navijao za radnik ? Mescini da ti nebi mogo zaspat da smo pobijedili a ti izgubio sansu za pljuvanje.

Treba ugovorom svim zaposlenim zabranit da citaju ovaj forum, ovo je bolesno.

Drugo poluvrijeme je bilo super, samo naprijed Saraj'vo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 jul 2018, 22:12

Debili iz uprave i vrli stručnjak u vidu šefa stručnog štaba čine sve da dobar dio navijača nekad velikog FKS od polusezone moraju navijati za Zrinjski,hvala vam grobari!!!!!!!!!!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 22 jul 2018, 22:18

Sreca nije prva na Kosevu, doslo bi duplo manje raje, ovako ce se malo ohladit glave.. o umoru je glupo raspravljat pocetak sezone, ako sad ne mogu trcat kad ce moci, tek sad vidis kakvi su amateri onaj banants, oni bi se borili za opstanak u federaciji..

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 jul 2018, 22:20

simidobar je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:A komentara i šege, neki dan su pojedinci na ovu ekipu dodavali jos samo dva klasna igraca i titula, a sad nista ne valja, a da je Sisic ubacio onu sansu sad bi drugu pricu pricali ovde. Cinjenica jeste da je poraz Husrefov iz razloga ovolike rotacije igraca, greska kakvu je napravio i Meho Kodro nakon tekme u Gradačcu, pa nas Borac uzeo na Kosevu. Ne vidim svrhu fkt da za bilo kakvim odmaranjem igraca i one nebulozne izjave "igramo cetvrtak nedelja", jer protiv Atalante i onako nista ne mozes napraviti, a niti bi mu ko sta zamjerio, ova nam je tekma bila bitnija radi atmosfere i svega, ali eto odluka je njegova. Tekma ko tekma kao sto rekoh mogla otici u oba pravca, katastrofalno prvo poluvrijeme uz katastrofalnog Stanojevica i igraca manje na terenu Hodzica. U drugom poluvremenu je to malo bolje izgledalo i realno mogli smo do pobjede da smo svoje sanse iskoristili. Tradicija se nastavlja, los ulazak u sezonu, ne mislim da ce Husref dalje od Septembra izdrzati kao i njegovi prethodnici, a onda idu standardni izgovori novog trenera i tako u krug, nije da nismo navikli.
E zato treba uprava odmah reagovati i dati otkaz ovom retardu od trenera kojem je najveca taktika psovanje igracima i psovanje neuzbillahi boga :oops: Sramota kakav nekulturan idiot vodi ekipu Fujj :puke: :puke: :puke:
Ti ne fulas priliku da ga "pocastis" klosaru... Jesil ociju ti navijao za radnik ? Mescini da ti nebi mogo zaspat da smo pobijedili a ti izgubio sansu za pljuvanje.
Klosar je onaj ko te napravi takvog neobrazovanog neznam koji si mu ti pa ga non stop branis kao da ti je on otac. Ponavljam ako podrzavas trenera koji psuje boga na utakmici devedeset min i psuje igrace ti si gori od njeg . Nemas pojma skim komuniciras i **** od mog pisanja dzuturume i dementu jedan :puke
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jul 2018, 22:23

esprit24 je napisao/la:Sad iz Bijeljine, nismo uopste losi kako smo izgubili, imamo strasan napad, Sisic ce biti pojacanje, djeca jos nisu dorasla kolko smo ih navikali. Krste glava, rep, mozak ekipe. Stanojevic ne lici na sebe. Odbrana nam je bila nivo Vrbanjuse. Husrefovo ponasanje :puke: Boga je opsovao 30 put. Okrece se psuje majku covjeku na tribinama dno dna. Hordi ni na mapi :(
@esprit24 jarane "djeca" nisu navikana "djeca" to su reprezentativci u svojoj generaciji.Trebaju iskustva u seniorskoj konkurenciji,a kako ce steci,ako ne igraju.Naravno da ce oscilirati pa druga im tekma.I meni se Sisic cini ok , e tu ne smije biti navikanosti. "Zao" mi je Husrefa , ali ovakvih ispada(psovki)je imao i ranije (Obuca).Adukor je jedini stranac vrijedan paznje.Crepulja mozda zdrav? A vala ni u ostalim klubovima strani nisu aman , ali ostali me ne interesuju.Hebo titulu u zabokrecini ,.Gdje si Kodro da povedes "djecu" ? Halali Kodro , nismo te zasluzili.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jul 2018, 22:26

Ne ide nam dobro na terenu, nije ok situacija ni na tribini...a raja se i ovdje svadja i casti uvredama...zasto to radite???
"Natjecite se u dobru"
By Dino Selimovic

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 22 jul 2018, 22:27

Protiv Sevilje Resic kao klasicni napadac,Ahmeta na lijevog beka,Hebib i Hodzic stoperi,ove ostale ne voditi nikako,nek se odmore za drugo kolo ove nase posrane lige,pisaj nas Usrefe,karaj,ne vadi ga..,

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 22 jul 2018, 22:30

belosevic23 je napisao/la:Sreca nije prva na Kosevu, doslo bi duplo manje raje, ovako ce se malo ohladit glave.. o umoru je glupo raspravljat pocetak sezone, ako sad ne mogu trcat kad ce moci, tek sad vidis kakvi su amateri onaj banants, oni bi se borili za opstanak u federaciji..
Uh, buraz, sve si ovo dobro napisao. Umjesto da poslije pobjede nad onom bijedom i prolaza te danasnjom 'pobjedom' gore okrenemo sve lagano u pozitivnom smijeru, mi... kad se samo sjetim pisanja, kako ovdje tako i na (zakupljenom od pojedinih debila) drugom forumu, da bi se banane borile kod nas u ligi za vrh tabele :facepalm: . Dobro si me napomenuo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jul 2018, 22:32

Historicar je napisao/la:Ni jedan trener koji je počeo prethodne četiri sezone sa Sarajevom, nije dočekao oktobar na klupi.
Amin, i ovaj put!!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 jul 2018, 22:37

ado-hz je napisao/la:Ne ide nam dobro na terenu, nije ok situacija ni na tribini...a raja se i ovdje svadja i casti uvredama...zasto to radite???
"Natjecite se u dobru"
By Dino Selimovic
Doslo vrijeme moj druze da covjek nemoze kritikovati :mrgreen: Ja stojim iza svake svoje rijeci . Debilski je i nekulturno psovati svom igracu javno na terenu. To se radi u svlacionici i u cetiri oka se rijesavaju svi losi potezi jednog igraca. Trener je izgubio sav zdrav razum ako ga je imao psovajuci boga tokom utakmice i to je za mene kao vjernika velika uvreda. Ko god podrzava ovog trenera sa kocijaskim manirima isti je ili gori od njega. Ima u FK Sarajevu i vjernika koji vjeruju u svevisnjeg i mogu zamislit kad im jedan coban psujuci ubija moral za igrom :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 22 jul 2018, 22:37

Zip je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Ni jedan trener koji je počeo prethodne četiri sezone sa Sarajevom, nije dočekao oktobar na klupi.
Amin, i ovaj put!!!
Ma brate ja smatram da ne treba ni slucajno dirat ovu legendu kluba, ima igrace koje je trazio ili aminovo, uigravao je te igrace, rotacije ssm pravi i sve ostalo
Sa ovakvom ekipom koja nije adekvatno pojacana nece nijedan trener nikakav rezultat postici i to je milion posto
Ostavit debila na klupi sa pojedinim debilima na terenu, ma da mu na kraju sezone pljnemo u faci kad god ga sretnemo u gradu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 jul 2018, 22:46

Ljudi ponavljam da imamo dobru ekipu za bh uslove i stojim iza toga, pogotovo ofanzivno smo bas jaki. Pa mi smo u drugom poluvremenu napravili 5 mrtvih sansi. Eksperiment sa odbranom mu nije trebao, pa Rela iz Madrida ne moze promijeniti 4 igraca u zadnjoj liniji i nesto ocekivati. Zasto nije igrao Pidro, jer je po meni bolji od Sabanovica, a malog Resica treba ohladiti koju utakmicu ili ga istrpiti, ne moze covjek biti pametan. Kome je to Husref psovao?? I jos nesto lik je otisao na zivce da valja msm na trenera :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jul 2018, 22:51

Ovolike rotacije se ne mogu i ne smiju dešavati, odnosno u našem slučaju ponavljati u budućnosti. To je ključ ovog današnjeg poraza.. Ako se već u toku sezone naiđe na nešto gušći raspored, treba se odrediti mehanizam izmjena. To znači smiju biti max dvije izmjene. Sve ostalo je skakanje sebi u stomak. Zašto? Zato što u našoj ligi su sve ekipi u par deka, sve se to dobija na jedvite jade, a najbolji dokaz su ti plavušani s Grbavice, jedan šut u okvir gola i zabiju ga. Također, Zrinjski zavali frljoku, ne zna ni onaj Filipović kako uđe..

Kad je previše izmjena, to se osjeti dosta, jer nismo mi Barca da možeš promijeniti pola ekipe u svrhu odmora ili bilo čega drugog i opet očekuješ rezultat koji zacrtaš. Zato je Husref napravio grešku za ovu utakmicu, ali nadam se da je naučio da se to ne smije ponavljati.

To mi je jedino žao, napravila se greška u startu. Čim sam vidio spisak za Bijeljinu, odmah sam vidio da nema ništa od pobjede. Komentari i postovi su takvi kakvi su, nisam ništa drugo ni očekivao, pogotovo ne od likova kao što je Ledesma, koji bi sve klao zbog jednog rezultata u sportu.

Ono što sam vidio, prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno, to sam i ja mogao vidjeti, iako mi je stream strašno prekidao. Drugo poluvrijeme, s tim izmjenama, situacija se preokrenula i remi je bio najrealniji, ali ko te pita.. Čim su ušli ti igrači udarne postave, sve je to bilo neuporedivo bolje. Također, ruku na srce nije bilo ni sreće, bilo je par zicera, isključivo ona šansa Šišića i Krstea.

Nisam nešto posebno razočaran zbog poraza. Napravila se greška u startu, to se ne smije više dešavati nikako, a nadam se da i neće. Igra kao igra u drugom dijelu, sa igračima iz prve postave, nije izgledala nimalo loše. Tako da sam optimističan za dalje, koliko god to nekome izgledalo suludo, ali razumljive su brojne frustracije i izljevi svega i svačega.
Sad se spremiti za Atalantu, a jedva čekam revanš na Koševu ako bog da..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 jul 2018, 22:58

Sta je tu je...
Usrefe probaj sa Ahmetovic na beku sve ti yebem vise!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Gomis99, juka55, Lecler, mire971, N3R3D, propoklopac, Rule_hz i 51 gost.