Asimetric je napisao/la:Montira li se traj krov?
Pa vec je namontiran. Zar nisi vidio??
Asimetric je napisao/la:Montira li se traj krov?
Maloprije sam dobio info u vezi Fajica. Nije nista ozbiljno.Admir_Sa je napisao/la:Bio danas u hrasnici na utakmici i dobra vijest je da ste osvojili turnir, a losa da vam se fajic ozbiljno povrijediotolika je kisa padala da pola ljudi nije skontao sta bi, odjednom hitna dodje
Kako ti se cine Rodjeni Admire?Admir_Sa je napisao/la:Bio danas u hrasnici na utakmici i dobra vijest je da ste osvojili turnir, a losa da vam se fajic ozbiljno povrijediotolika je kisa padala da pola ljudi nije skontao sta bi, odjednom hitna dodje
Bio sam ja na tekmi. Rodjeni odlicni, narocito ofanzivni dio. Jedino skripi na bekovskoj poziciji, narocito lijevi bek. Bisevac je pojacanje. Momak igra srcem i borben je. Fajic je ok. Nista strasno. Jedino od prvotimaca nisu igrali Mrgan i Brandao. Obojica su na postedi.zizu1991 je napisao/la:Kako ti se cine Rodjeni Admire?Admir_Sa je napisao/la:Bio danas u hrasnici na utakmici i dobra vijest je da ste osvojili turnir, a losa da vam se fajic ozbiljno povrijediotolika je kisa padala da pola ljudi nije skontao sta bi, odjednom hitna dodje
Dobar je Fajic, hematom na misicu, ali, bice dobro.
Pa dobro djeluju bgm, sigurni su nazad. Naprijed se vidi da nisu jos kompletirane pripreme. Ja dosao da gledam brandaa kad lika nigdje nema, ni juce ni danas. Ona devetka moze postati solidan igrac. Dobra su i krila, ovaj nas hare posebno, brz bas. Jel jos ko falio iz prve ekipe pored brandaa ili je to to?zizu1991 je napisao/la:Kako ti se cine Rodjeni Admire?Admir_Sa je napisao/la:Bio danas u hrasnici na utakmici i dobra vijest je da ste osvojili turnir, a losa da vam se fajic ozbiljno povrijediotolika je kisa padala da pola ljudi nije skontao sta bi, odjednom hitna dodje
Dobar je Fajic, hematom na misicu, ali, bice dobro.
Ne znam ko devetku sad nosi, doslo je par finih igraca i pojacanja tako da se svi bore za prvih 11. Brandao nije igrao, odmara ga i mali Mrgan stoper ne znam da li je igrao od početka. Nase dijete.Admir_Sa je napisao/la: Pa dobro djeluju bgm, sigurni su nazad. Naprijed se vidi da nisu jos kompletirane pripreme. Ja dosao da gledam brandaa kad lika nigdje nema, ni juce ni danas. Ona devetka moze postati solidan igrac. Dobra su i krila, ovaj nas hare posebno, brz bas. Jel jos ko falio iz prve ekipe pored brandaa ili je to to?
On je iz Zvijezde iz Gradačca došao sad. Obren Cvijanović. Krilo, dao prošle sezone za Zvijezdu 11 golova. Nije još uigran sa ekipom. On, Fajić, i mali Vehabović iz Bratstva koji je ušao u drugom poluvremenu i izdominirao su najzvučnija pojačanja.Admir_Sa je napisao/la:Zovu ga Cvija
Baš tako, i ušao je u sezonu vrlo dobro.Strašno je startan i ima dug korak, kad mu se lopta gurne u prostor može pretrčati svakoga.Nadam se da je u glavi posložio kockice jer može postati odličan igrač.dzelllo je napisao/la:Ove sezone najviše očekujem od Ovčine.Ima ogroman talenat koji se mora iskoristiti na pravi način.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.