Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rigoletto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rigoletto » 22 jul 2018, 19:32

Zrinjski se brzo istaknuo kao prvi kandidat za osvajanje premijer lige BiH
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 22 jul 2018, 19:50

Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.

Utakmice protiv Atalante svakako ce jos vise izmoriti ekipu za nastavak PL., kao sto je i sam Husarić rekao, Zrinjski je slabiji za 30% nego prosle sezone, Sarajevo takodjer, dok su se sa druge strane Široki i Željo maksimalno pojačali, pa bi po tome trebali biti glavni konkurenti za titulu
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 22 jul 2018, 19:58

SARAJEVO1921 je napisao/la:Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.

Utakmice protiv Atalante svakako ce jos vise izmoriti ekipu za nastavak PL., kao sto je i sam Husarić rekao, Zrinjski je slabiji za 30% nego prosle sezone, Sarajevo takodjer, dok su se sa druge strane Široki i Željo maksimalno pojačali, pa bi po tome trebali biti glavni konkurenti za titulu
Ne znam za Želju, ali Široki sigurno nije doveo adekvatne zamjene za sve igrače koji su otišli. A za ove što su dovedeni tek treba vidjeti hoće li biti pojačanja.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 jul 2018, 20:01

Pantarei79 je napisao/la:
SARAJEVO1921 je napisao/la:Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.

Ne znam za Želju, ali Široki sigurno nije doveo adekvatne zamjene za sve igrače koji su otišli. A za ove što su dovedeni tek treba vidjeti hoće li biti pojačanja.
Onda se otvara prilika Čeliku da bude prvak :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 22 jul 2018, 20:10

Široki ako bude igrao onako kao u dvije utakmice protiv Domžala bit ce jedan od glavnih konkurenata za titulu, Kovacic, Begonja, Popovic, Babic i Eliomar su pojačanja, bili bi u svakom drugom bh. klubu i ne samo u ŠB., jako mi se svidja stil igre koji pratktikuje Pavic, brzi kontra napadi, jaki bekovi, i zavrsnica kroz sredinu, po tim stvarima Široki uz Želju ove godine je glavni konkurent za titulu

Zrinjski se takodjer i zasitio svega, prvenstveno igraci, sinoc aposlutno nista nisu pokazali u Tuzli, gol na sreću za tri boda, takodjer od njih sam očekivao da prodju Spartak, koji je na istom levelu kao oni, medjutim Slovaci ih izdominirase u obje utakmice, igraci kao da su nedorasli vecim zadacima, igracki kadar mnogo slabiji nego prethodne sezone
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 22 jul 2018, 20:12

prisonbreak je napisao/la:

Onda se otvara prilika Čeliku da bude prvak :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
pa prije ce celik biti ponovo sampion nego da ce sloboda uzeti ijedan trofej u 100 godina postojanja :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
45515

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 jul 2018, 20:14

grbavicka je napisao/la: pa prije ce celik biti ponovo sampion nego da ce sloboda uzeti ijedan trofej u 100 godina postojanja :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ništa im nije milion od UEFE pomogao za 100 godina :lol: :lol:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 22 jul 2018, 20:28

Lijep rezultat Radnika, divovi pushionichari.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2018, 20:44

SARAJEVO1921 je napisao/la: Široki ako bude igrao onako kao u dvije utakmice protiv Domžala bit ce jedan od glavnih konkurenata za titulu, Kovacic, Begonja, Popovic, Babic i Eliomar su pojačanja, bili bi u svakom drugom bh. klubu i ne samo u ŠB., jako mi se svidja stil igre koji pratktikuje Pavic, brzi kontra napadi, jaki bekovi, i zavrsnica kroz sredinu, po tim stvarima Široki uz Želju ove godine je glavni konkurent za titulu
Eliomar sto je bio u Javoru i Partizanu?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 22 jul 2018, 20:51

Da.
Dobar igrač.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 jul 2018, 21:02

Sarajevo 1921 gdje si ti vidio da je Spartak izdominirao Zrinjskog, ako si gledao obe utakmice takvu glupost nebi napisao, ljudi prosli jer su imali vise srece i zbog gluposti jednog pojedinca Cirjaka u prvoj utakmici i precke Todorovica u drugoj poklopile im se stvari na terenu a sad da sam svjedocio nekoj dominaciji slovaka bas i nisam.
Previse rano otpisujete bilo koga nakon jeb... prvog kola premijer lige, trenutno za mene je i Gosk favorit jer su samo 3 boda od prvog mjesta.
Zrinjski, Siroki, Zeljo i Sarajevo mozda jos netko zaluta ali tesko, Zeljo nek moli Boga da se Curjuric, Arezina i Krpic slazu van terena ako to uspiju glavni favoriti pogotovo jer su gladni titule a novi momci, za Zrinjski je upitno koliko motiva imaju i kakav ce Mise dojam ostaviti, jedno je sigurno da je ekipa defanzivno jaka a takvi cesto titule osvajaju.

PS:jos prelazni rok nije gotov.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 jul 2018, 21:24

Dobar City večeras. Vidi se da večeras nemaju napadača da će teško doći do gola iako dobro napadaju.
Penal je bio samo što je ovom penalu prethodio out za Široki koji nije trebao biti za njih.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 jul 2018, 21:25

hskzmostar je napisao/la:Sarajevo 1921 gdje si ti vidio da je Spartak izdominirao Zrinjskog, ako si gledao obe utakmice takvu glupost nebi napisao, ljudi prosli jer su imali vise srece i zbog gluposti jednog pojedinca Cirjaka u prvoj utakmici i precke Todorovica u drugoj poklopile im se stvari na terenu a sad da sam svjedocio nekoj dominaciji slovaka bas i nisam.
Previse rano otpisujete bilo koga nakon jeb... prvog kola premijer lige, trenutno za mene je i Gosk favorit jer su samo 3 boda od prvog mjesta.
Zrinjski, Siroki, Zeljo i Sarajevo mozda jos netko zaluta ali tesko, Zeljo nek moli Boga da se Curjuric, Arezina i Krpic slazu van terena ako to uspiju glavni favoriti pogotovo jer su gladni titule a novi momci, za Zrinjski je upitno koliko motiva imaju i kakav ce Mise dojam ostaviti, jedno je sigurno da je ekipa defanzivno jaka a takvi cesto titule osvajaju.

PS:jos prelazni rok nije gotov.
Moralni pobjednici :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DzoniInglis
Kontakt:

Post Postao/la DzoniInglis » 22 jul 2018, 21:33

arelinho je napisao/la:Dobar City večeras. Vidi se da večeras nemaju napadača da će teško doći do gola iako dobro napadaju.
Penal je bio samo što je ovom penalu prethodio out za Široki koji nije trebao biti za njih.
Ima li linka kakvog ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 jul 2018, 21:53

DzoniInglis je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Dobar City večeras. Vidi se da večeras nemaju napadača da će teško doći do gola iako dobro napadaju.
Ima li linka kakvog ?
Gledam na tv-u.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 22 jul 2018, 22:21

Koji je ovo đavo na BHT sportu pa mogli su bar pustit sve golove sa utakmice Krupa-Celik,nemogu emisiju napravit nakon dva mjeseca.

A pomrite svi na javnom servisu mater vam ****.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 22 jul 2018, 22:30

marconato je napisao/la:
SARAJEVO1921 je napisao/la: Široki ako bude igrao onako kao u dvije utakmice protiv Domžala bit ce jedan od glavnih konkurenata za titulu, Kovacic, Begonja, Popovic, Babic i Eliomar su pojačanja, bili bi u svakom drugom bh. klubu i ne samo u ŠB., jako mi se svidja stil igre koji pratktikuje Pavic, brzi kontra napadi, jaki bekovi, i zavrsnica kroz sredinu, po tim stvarima Široki uz Želju ove godine je glavni konkurent za titulu
Eliomar sto je bio u Javoru i Partizanu?
Najbolji od ovih što su došli je Turčin i to daleko najbolji. Eliomar nije nesto posebno odigrao protiv Domžala, čini me se da je došao nespreman
audere est facere!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jul 2018, 22:36

GradKamena2 je napisao/la:Koji je ovo đavo na BHT sportu pa mogli su bar pustit sve golove sa utakmice Krupa-Celik,nemogu emisiju napravit nakon dva mjeseca.

A pomrite svi na javnom servisu mater vam ****.
Sutra će biti emisija u 21:30h.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 jul 2018, 22:41

Kakav je Stojcev bio veceras?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 22 jul 2018, 23:05

Cestitke Sirokom.Cvrsta tekma,na kraju ste bolje prosli.
Do sledeceg susreta,dobrodosli u TZ.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.