joker90 je napisao/la:Sad ocekujem protiv Atalante rezultat kad je strucnjak vec odmarao za njih ekipu!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ŠTA JE DEBIL OD TRENERA IZJAVIO?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva strast! Samo Hus moze Sarajevo voditi!High je napisao/la:joker90 je napisao/la:Sad ocekujem protiv Atalante rezultat kad je strucnjak vec odmarao za njih ekipu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
nabijem vas na Atalantu 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
USREFA MUSEMIĆA NA GRB KLUBA!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Iskreno ne očekujem ništa, jedino što bi me radovalo je da neko od ovih malaca bude standardniji. Za sve ove godine, a ima ih, sam doživio sve i svašta od FKS, radost, razočarenje, tugu, ponos..... sad sam jednostavno ravnodušan.ledesma je napisao/la: Iz vikenda u vikend nova iskušenja, a rezultati isti, nemo da puno očekuješ. Jel se slažeš?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svaki sljedeći kiks a bit ce uskoro, prije derbija, dovodi do zaostatka od 5-6 bodova, odlično.
Daj i taj kup odma pa da ispadnemo, bit će lakše kasnije ganjati zaostatak, to će biti naša prednost jer će konkurenti za evropu biti umorni.
Ne trebaju nam pojačanja!
Daj i taj kup odma pa da ispadnemo, bit će lakše kasnije ganjati zaostatak, to će biti naša prednost jer će konkurenti za evropu biti umorni.
Ne trebaju nam pojačanja!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bili smo odlican sparing partnet Radniku za njihovih 3boda ali i oni nama isto odlican sparing partnet za Atalantu.
Zamalo da otkinemo bod Radniku a zna se da ova utakmica nije imala to za cilj. Srecom stvari su dosle na svoje i svako je dobio ono sto je zasluzio.
Mi kao po obicaju zadnjih sezona odmah na pocetku jednu veliku qurcinu da ga dobro dudlamo od prvog do 33.kola
Bravo divovi
Zamalo da otkinemo bod Radniku a zna se da ova utakmica nije imala to za cilj. Srecom stvari su dosle na svoje i svako je dobio ono sto je zasluzio.
Mi kao po obicaju zadnjih sezona odmah na pocetku jednu veliku qurcinu da ga dobro dudlamo od prvog do 33.kola
Bravo divovi

Radnik nas ba dobio, mrtvi radnik ba, yebem im boga glupog
E moj Husrefe
Prvo kolo i ekipa umorna, vecina ekipe izrotirana! Ima li jos negdje slican slucaj? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- StariGrad071
- Kontakt:
Slazem se, malo je falilo al eto. Iskren da budem najvise me iznenadilo da je promjenio stopere to se nikad ne dira u paketu. Mogli smo dobiti da je bilo koncentracije.AlfredNobel je napisao/la:Očekivano. Fula se napravila kod ovolikih rokada i to je to. Nema šanse da sa ovoliko rotacija možeš napraviti povoljan rezultat. Trebalo je tu napraviti maksimalno dvije izmjene i to je sve. Dobra lekcija za ubuduće.. Sad se spremiti za Atalantu, pa dati sve od sebe.
Husrefe bolan ne bulazni o ritmu cet nedelja hahahahaha. Cuj stalno igramo osigrali 3 utakmice

P.s. nadam se da je flegmasor hole zavrsio sa nama kao i stanojevic. Sam frajer ode sa loptom u aut i onda primismo gol.
Ljepo ja rekoh neki dan da nam je igra nikaka bez obzira na pobjedu protiv Banantsa,i da sam zabrinut za sezonu. Pa me par pojedinaca počeše kritikovat, igra super, sve štima itd...
- robertkosar
- Kontakt:
Kakve emocije kakvi bakraci ovakvo deranje i psovanje na klupi ravno je seoskim djikosima i kocijasima. Nema ovdje ni taktike ni govora koji podize moral igracu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
4 nasa momka koja su krenula na utakmicu su povrjedjena u saobracajnoj,hvala bogu niko nije u zivotnoj opasnosti.Jedan je slomio ruku i kuk,ostali su sa laksim povredama.
I na sve ovo vidim Stanojevica kako se smije poslije utakmice.Mrtav hladan,bitno je da na story ide sminka kako su uzivali u Stanisicima.Joj joj
I na sve ovo vidim Stanojevica kako se smije poslije utakmice.Mrtav hladan,bitno je da na story ide sminka kako su uzivali u Stanisicima.Joj joj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Opusti se moj dobri, plitkoumni Bošnjače. Preračunaš malo sam sa sobom, ne očekuješ ništa, kad se neki ljudi promijene, očekuješ opet isto. Vidjet ćeš, biće ti lakše.ledesma je napisao/la:OTJERAT CE SE LEGENDA, A ZA NJIM I DEBILI POPUT TEBE I HEBIBOVICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SarajevoJeBordo je napisao/la:Utakmica koja je mogla završiti na milion načina, prije svega našom pobjedom i pored kombinovane ekipe. Odvratno i mučno. Zicer za zicerom. A ovi što psuju, ne brinite, otjerat će se Husref, doće neko drugi i opet ćete gledati fekaliju Hebiba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Onom Hodzicu odma papire dat ako treba na stetu kluba,hem sto ne zna hem sto ima k...obolju
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Dave, InatSilniBosanski, r3m1, robertkosar, Sanchez87hz, tutankamon1905 i 88 gostiju.