Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zrinjski se brzo istaknuo kao prvi kandidat za osvajanje premijer lige BiH
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.
Utakmice protiv Atalante svakako ce jos vise izmoriti ekipu za nastavak PL., kao sto je i sam Husarić rekao, Zrinjski je slabiji za 30% nego prosle sezone, Sarajevo takodjer, dok su se sa druge strane Široki i Željo maksimalno pojačali, pa bi po tome trebali biti glavni konkurenti za titulu
Utakmice protiv Atalante svakako ce jos vise izmoriti ekipu za nastavak PL., kao sto je i sam Husarić rekao, Zrinjski je slabiji za 30% nego prosle sezone, Sarajevo takodjer, dok su se sa druge strane Široki i Željo maksimalno pojačali, pa bi po tome trebali biti glavni konkurenti za titulu
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
- Pantarei79
- Kontakt:
Ne znam za Želju, ali Široki sigurno nije doveo adekvatne zamjene za sve igrače koji su otišli. A za ove što su dovedeni tek treba vidjeti hoće li biti pojačanja.SARAJEVO1921 je napisao/la:Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- prisonbreak
- Kontakt:
Onda se otvara prilika Čeliku da bude prvakPantarei79 je napisao/la:Ne znam za Želju, ali Široki sigurno nije doveo adekvatne zamjene za sve igrače koji su otišli. A za ove što su dovedeni tek treba vidjeti hoće li biti pojačanja.SARAJEVO1921 je napisao/la:Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Široki ako bude igrao onako kao u dvije utakmice protiv Domžala bit ce jedan od glavnih konkurenata za titulu, Kovacic, Begonja, Popovic, Babic i Eliomar su pojačanja, bili bi u svakom drugom bh. klubu i ne samo u ŠB., jako mi se svidja stil igre koji pratktikuje Pavic, brzi kontra napadi, jaki bekovi, i zavrsnica kroz sredinu, po tim stvarima Široki uz Želju ove godine je glavni konkurent za tituluPantarei79 je napisao/la:Ne znam za Želju, ali Široki sigurno nije doveo adekvatne zamjene za sve igrače koji su otišli. A za ove što su dovedeni tek treba vidjeti hoće li biti pojačanja.SARAJEVO1921 je napisao/la:Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.
Zrinjski se takodjer i zasitio svega, prvenstveno igraci, sinoc aposlutno nista nisu pokazali u Tuzli, gol na sreću za tri boda, takodjer od njih sam očekivao da prodju Spartak, koji je na istom levelu kao oni, medjutim Slovaci ih izdominirase u obje utakmice, igraci kao da su nedorasli vecim zadacima, igracki kadar mnogo slabiji nego prethodne sezone
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
pa prije ce celik biti ponovo sampion nego da ce sloboda uzeti ijedan trofej u 100 godina postojanjaprisonbreak je napisao/la:Onda se otvara prilika Čeliku da bude prvakPantarei79 je napisao/la:Ne znam za Želju, ali Široki sigurno nije doveo adekvatne zamjene za sve igrače koji su otišli. A za ove što su dovedeni tek treba vidjeti hoće li biti pojačanja.SARAJEVO1921 je napisao/la:Realno Sarajevo ima finansijskih problema, jako loš odradjen prelazni rok, gdje nisu doveli ni jedno iole pojačanje, sto se iskreno ne pamti, umjesto toga guraju se omladinci kao nikada do sada, i to je ta priča i filozofija kada je god novac u pitanju, Sarajevo ako izbori Evropu ove godine to ce im biti ogroman uspjeh, i ovo sve ne tvrdim samo na konto ove danasnje utakmice protiv Radnika, vec i na one dvije protiv Armenaca, bezidejno, nezainteresovano, bez zavrsnice, bez igraca koji ce donijeti prevagu na terenu itd.
Utakmice protiv Atalante svakako ce jos vise izmoriti ekipu za nastavak PL., kao sto je i sam Husarić rekao, Zrinjski je slabiji za 30% nego prosle sezone, Sarajevo takodjer, dok su se sa druge strane Široki i Željo maksimalno pojačali, pa bi po tome trebali biti glavni konkurenti za titulu![]()
![]()

45515
- prisonbreak
- Kontakt:
ništa im nije milion od UEFE pomogao za 100 godinagrbavicka je napisao/la: pa prije ce celik biti ponovo sampion nego da ce sloboda uzeti ijedan trofej u 100 godina postojanja![]()
![]()
![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Lijep rezultat Radnika, divovi pushionichari.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Eliomar sto je bio u Javoru i Partizanu?SARAJEVO1921 je napisao/la: Široki ako bude igrao onako kao u dvije utakmice protiv Domžala bit ce jedan od glavnih konkurenata za titulu, Kovacic, Begonja, Popovic, Babic i Eliomar su pojačanja, bili bi u svakom drugom bh. klubu i ne samo u ŠB., jako mi se svidja stil igre koji pratktikuje Pavic, brzi kontra napadi, jaki bekovi, i zavrsnica kroz sredinu, po tim stvarima Široki uz Želju ove godine je glavni konkurent za titulu
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da.
Dobar igrač.
Dobar igrač.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- hskzmostar
- Kontakt:
Sarajevo 1921 gdje si ti vidio da je Spartak izdominirao Zrinjskog, ako si gledao obe utakmice takvu glupost nebi napisao, ljudi prosli jer su imali vise srece i zbog gluposti jednog pojedinca Cirjaka u prvoj utakmici i precke Todorovica u drugoj poklopile im se stvari na terenu a sad da sam svjedocio nekoj dominaciji slovaka bas i nisam.
Previse rano otpisujete bilo koga nakon jeb... prvog kola premijer lige, trenutno za mene je i Gosk favorit jer su samo 3 boda od prvog mjesta.
Zrinjski, Siroki, Zeljo i Sarajevo mozda jos netko zaluta ali tesko, Zeljo nek moli Boga da se Curjuric, Arezina i Krpic slazu van terena ako to uspiju glavni favoriti pogotovo jer su gladni titule a novi momci, za Zrinjski je upitno koliko motiva imaju i kakav ce Mise dojam ostaviti, jedno je sigurno da je ekipa defanzivno jaka a takvi cesto titule osvajaju.
PS:jos prelazni rok nije gotov.
Previse rano otpisujete bilo koga nakon jeb... prvog kola premijer lige, trenutno za mene je i Gosk favorit jer su samo 3 boda od prvog mjesta.
Zrinjski, Siroki, Zeljo i Sarajevo mozda jos netko zaluta ali tesko, Zeljo nek moli Boga da se Curjuric, Arezina i Krpic slazu van terena ako to uspiju glavni favoriti pogotovo jer su gladni titule a novi momci, za Zrinjski je upitno koliko motiva imaju i kakav ce Mise dojam ostaviti, jedno je sigurno da je ekipa defanzivno jaka a takvi cesto titule osvajaju.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Dobar City večeras. Vidi se da večeras nemaju napadača da će teško doći do gola iako dobro napadaju.
Penal je bio samo što je ovom penalu prethodio out za Široki koji nije trebao biti za njih.
Penal je bio samo što je ovom penalu prethodio out za Široki koji nije trebao biti za njih.
Moralni pobjednicihskzmostar je napisao/la:Sarajevo 1921 gdje si ti vidio da je Spartak izdominirao Zrinjskog, ako si gledao obe utakmice takvu glupost nebi napisao, ljudi prosli jer su imali vise srece i zbog gluposti jednog pojedinca Cirjaka u prvoj utakmici i precke Todorovica u drugoj poklopile im se stvari na terenu a sad da sam svjedocio nekoj dominaciji slovaka bas i nisam.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Ima li linka kakvog ?arelinho je napisao/la:Dobar City večeras. Vidi se da večeras nemaju napadača da će teško doći do gola iako dobro napadaju.
Gledam na tv-u.DzoniInglis je napisao/la:Ima li linka kakvog ?arelinho je napisao/la:Dobar City večeras. Vidi se da večeras nemaju napadača da će teško doći do gola iako dobro napadaju.
-
- Kontakt:
Koji je ovo đavo na BHT sportu pa mogli su bar pustit sve golove sa utakmice Krupa-Celik,nemogu emisiju napravit nakon dva mjeseca.
A pomrite svi na javnom servisu mater vam ****.
Najbolji od ovih što su došli je Turčin i to daleko najbolji. Eliomar nije nesto posebno odigrao protiv Domžala, čini me se da je došao nespremanmarconato je napisao/la:Eliomar sto je bio u Javoru i Partizanu?SARAJEVO1921 je napisao/la: Široki ako bude igrao onako kao u dvije utakmice protiv Domžala bit ce jedan od glavnih konkurenata za titulu, Kovacic, Begonja, Popovic, Babic i Eliomar su pojačanja, bili bi u svakom drugom bh. klubu i ne samo u ŠB., jako mi se svidja stil igre koji pratktikuje Pavic, brzi kontra napadi, jaki bekovi, i zavrsnica kroz sredinu, po tim stvarima Široki uz Želju ove godine je glavni konkurent za titulu
audere est facere!
Sutra će biti emisija u 21:30h.GradKamena2 je napisao/la:Koji je ovo đavo na BHT sportu pa mogli su bar pustit sve golove sa utakmice Krupa-Celik,nemogu emisiju napravit nakon dva mjeseca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- hskzmostar
- Kontakt:
Kakav je Stojcev bio veceras?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Cestitke Sirokom.Cvrsta tekma,na kraju ste bolje prosli.
Do sledeceg susreta,dobrodosli u TZ.
Do sledeceg susreta,dobrodosli u TZ.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.