FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vezni red katastrofa ,nevjerovatan broj gresaka u predaji lopte Mustafic i Stanojevic prednjace ,Hebib ne postoji . sve u svemu kilavo al navikli smo nista novo
Husrefe odlazi! Uprava napolje, taman da dobijemo ovaj mec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebo te i rotacije i odmaranje i atalanta. Pa yebenim kadetima atalante ne mozes nista da si odmarao sve 30 dana a kamoli protiv prve ekipe. Yebo te i evropa i umor i hodzic i hebibovic.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Treba nam neko ko zna lopte na sredini (crepulja?) I Hodžić mora vani. Kako je samo loš, to je k'o iz priča...
Yebo te bog sta ja gledam.!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
- dynamodresden1
ako vjerujes u ovu ekipu ili nisi dobar sa glavom ili si fudbal pomjeso sa kriketom,nikad veci amateri nisu bili u FKSZip je napisao/la:Najveci problem je sto trener FKS izmislja pozicije igracima koji su tu poziciju igrali nikako il vrlo rijetko. Uz to kad stavim Dusana Debila Hodzica da igra, znas da to nece na dobro zavrsiti.
Vjerujem u ovu ekipu, al moraju se osnove znati. Kako trener tako i igraci.
Ja bih halalio svaki poraz u kojem ne igra Dusan Debil Hodzic!!!
Nije ni pocelo mi vec odmaramo i rotiramo i zaostatak pravimo. Samo FKS, samo Hus!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovdje jedini kandidat za izmjenu odmah na poluvremenu je Stanojević. Fakat!Oerde je napisao/la:Vjerovao bih ja u rotaciju da je neko drugi na klupi. Ovdje za izmjenu su kandidati Resic i Mustafic, mislim Husrefovi kandidati.
Crepulja se nameće kao jedino rješenje s klupe. Pitanje je koliko je spreman. Tu i tamo Hodžića bi mogao i trpiti do neke 65 min, kasnije i njega mjenjati. Treba nam čvrstoća na sredini a nemamo je. Lako nam dolaze do odbrane koja je neuigrana.
Vidjet ćemo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj Hodza ni na svojoj poziciji ne zna. Resic nista, sredina previse gubi lopti.
Bukvalno se mora igrati na krila ali brze mnogo.
Bukvalno se mora igrati na krila ali brze mnogo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa vi odobravajte rotiranje, sta on ocekuje Atalantu proci ha ja, kone i zrinja ne rotiraju mi rotiramo
Husref ako ne osvoji titulu, to treba da bude zauvijek zbogom. A neće je osvojit, pa je bolje da se rastanemo ranije nego kasnije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vjerujem u ovu ekipu i vjerovat cu u svaku narednu.dynamodresden1 je napisao/la:ako vjerujes u ovu ekipu ili nisi dobar sa glavom ili si fudbal pomjeso sa kriketom,nikad veci amateri nisu bili u FKSZip je napisao/la:Najveci problem je sto trener FKS izmislja pozicije igracima koji su tu poziciju igrali nikako il vrlo rijetko. Uz to kad stavim Dusana Debila Hodzica da igra, znas da to nece na dobro zavrsiti.
Vjerujem u ovu ekipu, al moraju se osnove znati. Kako trener tako i igraci.
Ja bih halalio svaki poraz u kojem ne igra Dusan Debil Hodzic!!!
A ti slobodno pocni yebavati ekipi od do, za drugo nista i ne znas. Kao i mnogi drugi na ovom forumu...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zip, vjeruješ li da si veliki deb.il, ja u to vjerujem i uvijek cu vjerovat
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šišić umjesto Hodžića
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Halil i Sisic usli.
Hodzic i Sevkija klupa.
Hodzic i Sevkija klupa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Haj Šišiću pošutaj ovo 

husrefe **** odlazi, yebala te fuksa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja vjerujem u akademce a ti vjeruj u sta hoces,u Hodzice,Bekice,Hebibovice ne vjeruje ni majka rodjena nakon 3 krvave sezone patnje jada i cemera
AKO IH VECERAS NE OTJERAMO, KAD CEMO???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli