Vala baš, svi savjeti su "hajde", "hajmo nešto" i galama bespotrebna...MortemHz je napisao/la:Smiri se Husrefe, ne ponasaj se ko zadnji klosar ba, ne treba im dodatna nervoza
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trener Atalante " Svjetsko Prvenstvo je pokazalo da nema laganih utakmica" a nas Husref voli reci kako danas svi igraju fudbal, naravno to prica samo kada igramo protiv slabijih dok protiv onih "vecih" pocnu price o budzetu, uslovima rada itd. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref nek ostane, nek pojed3 sva gov.na kraja, kad nas je pravio do sad budala, nek pravi do kraja.
Odma zaostatak, pa yebem vam sve
Odma zaostatak, pa yebem vam sve
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nama bi svaka amaterska ekipa dala gol, a da ne govorim o ovim jačim. Pavlović je davno trebao biti bivši, kao i Hodžić, a mi s njima napadamo kojekakve titule i prolaze - očaj!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E moj Krste, kad ćeš prestat takve pasove davat. I ono trenira svaki dan 20 godina. FUJ. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
SAM JE KRETEN BIRO SVOJ PUT ULIZICA, FOL NAMA NE TREBAJU POJAČANJA, A NA PRVOM MEČU LIGE NAM JE TARABA EKIPAMortemHz je napisao/la:Smiri se Husrefe, ne ponasaj se ko zadnji klosar ba, ne treba im dodatna nervoza
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A tek handzic
sta kkaze, oslabjki zri jski , lik ima 10 kila viska

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma moglo bi i biti nesto ovdje, ima tu materijala. Gledao sam 1000 losijih utakmica Sarajeva vala ali ovo u drugom poluvremenu moramo pametnije odraditi, Stanojevića i mozda Mustafića izbaciti, ubaciti Ahmetovića i boljeg veznog, neke rotacije napraviti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta se palite sta van je cudno? Da niste ocekivali titulu haha dok god Bekici,Hodzici,Pavlovici kojem samo opali po goli gol je i Hebibovici mi cemo vazda bit topovsko meso
Husref ima IQ ispod nule, dvije smislene recenice nije u stanju povezati.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Šta će Husref reči u slučaju negativnog rezultata : 1. Umor 2. Igračima je Atalanta u mislima 3. Teško vrijeme za igru ( U Gabeli jučer bilo tri puta teže) 4.Radnik je neugodan protivnik, koji će mnogima pomrsiti račune (Sloboda i Gošk nisu ništa bolji)
Vjerovao bih ja u rotaciju da je neko drugi na klupi. Ovdje za izmjenu su kandidati Resic i Mustafic, mislim Husrefovi kandidati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mustafić, Hodžić i Stanojević totalni odron danas. Mijenjaj ovo odmah molim te Husrefe, ima jos 45 minuta, imamo posjed, samo mijenjaj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bravo glupani, od prve minute prave kardinalne greske, od 27 minute ganjati rezultat, nit bodova nit odmora. Hodzicu dat papire ako treba platit mu da ode. Uzas
Nista mi gore u Sarajevu nema od ovih povratnika, propadnu vani i onda se vrate da uzmu poziciju nekom junioru.Pantelija je napisao/la:A tek handzicsta kkaze, oslabjki zri jski , lik ima 10 kila viska
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Najveci problem je sto trener FKS izmislja pozicije igracima koji su tu poziciju igrali nikako il vrlo rijetko. Uz to kad stavim Dusana Debila Hodzica da igra, znas da to nece na dobro zavrsiti.
Vjerujem u ovu ekipu, al moraju se osnove znati. Kako trener tako i igraci.
Ja bih halalio svaki poraz u kojem ne igra Dusan Debil Hodzic!!!
Vjerujem u ovu ekipu, al moraju se osnove znati. Kako trener tako i igraci.
Ja bih halalio svaki poraz u kojem ne igra Dusan Debil Hodzic!!!
- f0rest1946
- Kontakt:
Uzas katastrofa, ovo je sve do Husrefa..
Ipak je ovo previse izmjena za jedno ovakvo gostovanje.Nazalost u to se uklopilo dosta losih pojedinaca ,jedino sto iole nesto igra su Sabanovic i Handzic ali djaba kad ga nema gdje treba jel nismo ni jednu loptu donjeli u 16 da se napravi neka sansa,Mustafic tu i tamo. Ali on i Stanojevic nikako zajedno igrat nemogu,to je kreacija nula bodova.Jako lose poluvrijeme u svakom smislu,imali smo tu loptu ali nista od toga,vrati uglavnom nazad i to je to.
Bojim se da nista necemo dobiti ovim "odmorom" igraca.
Bojim se da nista necemo dobiti ovim "odmorom" igraca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zato smo mi odmorili najvaznije igrace za Atalantu,ha ja.