FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci ako sa 7 promjena u ekipi dobijemo utakmicu onda se fakat imamo cemu nadati i reci da je ekipa kvalitetna i da ima sirinu,jel previse je ovo tumbanja realno.Vidjet cemo koliko moze ovih 11,ja tesko da vjerujem u pobjedu ali ako dobiju e onda se bas s pravom imam da kazem da je roster odlican i da mozemo pucati na visoko,al dabogda.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jul 2018, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Upravo to. Island je najbolji primjer. Ma može se to odraditi uz jednu 3-4-2-1 ili 3-5-2 formaciju. Defanzivno tamo, kući ofanzivnije. Pojačana sredina i defanzivna krila (WB) sa strane, se inače dosta forsira i popularna, a imamo takve igrače za tu formaciju. Agresivna sredina, sjeckanje igre sa kontrama i polukontrama. Problem je što je Husref jednodimenzionalan trener i to ne bi kod njega gledali sigurno. Problem je samo kod nas taj respekt i strah. Nemamo MUDA. Zato i ne možemo sa jačima i ne idemo dalje.DRHAUSE je napisao/la:Pratis li ti fudbal ikako, pa jedan Iceland dobrim bunkerom ravnopravan sa svima, Messi im nije mogao nista napraviti. Druga je stvar ima li Husref dovoljno mozdane supstance da organizuje jedan. Lik je sirovina i citav zivot fura neki hu ha fudbal.skoroalen je napisao/la:Ma nikakve nade mi nemamo ba, budimo realni. Pa da uzmemo 0:2 tamo neki njihov kombinovan sastav, u uzvratu će nam poslat najjaču ekipu i zabit nam 6. Volio bih dobar rezultat radi što veće posjete, al o prolazu ni sanjat ne mogu. Kakvi god mi slučajevi naumpadali, borbe Davida i Golijata, razlika je prevelika, još je dvomeč. Sve eventualne greške u prvoj utakmici mogu ispravit u drugoj, jednostavno nismo kalibar da igramo fudbal s Atalantom. Nek oni odigraju muški, hrabro, čvrsto, nek natope dresove znojem i meni je dosta.
- belosevic23
- Kontakt:
Mozda nas Huki iznenadi nekim rombom na sredini terena 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Hodzic lb Saban rb Resic lm Hebib rm
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Opet će one p.ičkice da se useru kad izađu pred 20.000 ljudi.belosevic23 je napisao/la:Mozda nas Huki iznenadi nekim rombom na sredini terena
Meni se sviđa ovaj sastav iskreno. Mislim da bi ovo moglo biti dosta lakše od očekivanog. Posebno mi se sviđa napad. Idemo uzeti ovo pa onda u Italiju da se poigramo 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Moja greska, mislim da je Hebib desno a Resic lijevo krilo.
Tatar je izgleda novi Altiparmakovski.
Nisam optimistican, strah me strahota..
Tatar je izgleda novi Altiparmakovski.
Nisam optimistican, strah me strahota..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- belosevic23
- Kontakt:
Mene najvise Handzic brine, izgleda mi ko SDI napadac, nikako da ubrza, da udari nekog, da nesto uradi..Elcor je napisao/la:Meni se sviđa ovaj sastav iskreno. Mislim da bi ovo moglo biti dosta lakše od očekivanog. Posebno mi se sviđa napad. Idemo uzeti ovo pa onda u Italiju da se poigramo
-
- Kontakt:
nemam iskustva sa mojatv, jel mogu oni uraditi reboot resivera online il moraju na adresi
Vidiš, mene on najmanje brine. Po onome sto sam vidio protiv banana, lijepo ce se uklopiti. Njemu i Mersudinu dodati jednog omladinca i persu.belosevic23 je napisao/la:Mene najvise Handzic brine, izgleda mi ko SDI napadac, nikako da ubrza, da udari nekog, da nesto uradi..Elcor je napisao/la:Meni se sviđa ovaj sastav iskreno. Mislim da bi ovo moglo biti dosta lakše od očekivanog. Posebno mi se sviđa napad. Idemo uzeti ovo pa onda u Italiju da se poigramo
U svakom slučaju nek nam je sa srećom. Ja sam uplatio ovu njihovu tv za 3 mjeseca. Nek igre počnu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Handžić danas zabija!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo da gol ne primimo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Radnik nije celik niti vitez, plus oni su odmorni doveli su par krkana koji ce htjet da se dokazu (pogotovu jer SARAJEVO dolazi) i izbore prvi jedanest. Ovo sto je husref uradio nebi uradio ni jedan trener u bh. Glupost teska cak i ako pobjedimo ovo je teska glupost. Radnik je mnogo jaci od slobode i goska pa smo vidjeli da su cigani i ustase na srecu uzeli
- Alen Škoro
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Brat do sad piso gramatički ko Sabit iz Tarčina, sad se pretvori u @Higha
bez uvrede pitar 
Hajde molim vas pobjediteee

Hajde molim vas pobjediteee
FK Sarajevo
- sarajevo46
- Kontakt:
Tebe treba za trenera postaviti i direktora Sarajeva, glavon skauta kluba, te za PR kluba. Mislim da bi ti radio bolji posao od vih koji su u klubu, ma šta mislim siguran sam da bi radio bolji posao.Pitar6785 je napisao/la:Radnik nije celik niti vitez, plus oni su odmorni doveli su par krkana koji ce htjet da se dokazu (pogotovu jer SARAJEVO dolazi) i izbore prvi jedanest. Ovo sto je husref uradio nebi uradio ni jedan trener u bh. Glupost teska cak i ako pobjedimo ovo je teska glupost. Radnik je mnogo jaci od slobode i goska pa smo vidjeli da su cigani i ustase na srecu uzeli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bude neki link ali vrlo lose kvalitete a i to znaju ukinuti, ne bi racunao na to.Alen Škoro je napisao/la:Link neko?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jucer je bio na FB stranica BAZA tako da ce i danas vjerovatno,jest da malo sjecka al eto boljeg neces naci.Alen Škoro je napisao/la:Link neko?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jao ovdje pametnjakovica. Uvijek vam nesto smeta kad ne rotira igrace nije dobro,kad ne igraju mladi opet kritika kad izmjeni sastav kaze gluposti radi ,kad mlade gurne previse je to treba iskustva . itd itd
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Raja, gdje u starom gradu se moze pogledati tekma?