Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kimi uhljebas nemoze nista na novim gumama
Bice kazna mora Ferrari to trazit,10 sec minimalno al sta im to znaci kad 4-verostruki sampion pravi retardirane greske.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa i Bottas je na novim gumama, i Hamiltonove su tek 10 krugova stareVrebac je napisao/la:Kimi uhljebas nemoze nista na novim gumama
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Kad je Kimi pustio Vettela ništa a kad to isto uradi Bottas onda ne valja. Bravo Luis.
A jbt mu mamu placljivu zasluzio je.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Sainz 10 sekundi, ovaj nije ni pod istragom. Zaštićen ko bijeli medvjed.
Ipak im se isplatilo kad su stavili ultrasoft, a mislio sam da ce ga syebati opet ... zasluzio je, ko je kriv Sebu sto pravi greske ko da je jucer sjeo u bolid prvi put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalno da ce mu reci iz boksa da ne napada. Sta su drugo trebali? Svaka ekipa bi uradila isto. Prvo ne rizikujes sudar i izbacivanje oba vozaca, drugo napredujes i u konstruktorskom i u vozackom poretku. Pa ako je iko to dobro utvrdio tokom godina onda je Ferrari sa Kimijem i Rubensom.
Ne vaze pravila za princezu39.5:
No car may be driven unnecessarily slowly, erratically or in a manner which could be deemed potentially dangerous to other drivers or any other person at any time whilst the safety car is deployed. This will apply whether any such car is being driven on the track, the pit entry or the pit lane.
A Kimi za istu stvar dobio kaznu u Bakuu prije 2 godine

FIA

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Malo se Valteri ondje zanio, ali brzo ga nasavjetovase iz timamessilla je napisao/la:Mogao je Valterri najebat
Ma niko od vodecih vozaca ne bi dobio tu kaznu, siguran sam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto kiša ne može češće padati

harden je napisao/la:Ma niko od vodecih vozaca ne bi dobio tu kaznu, siguran sam.

Ne bi Seb i Ham. Svi ostali bi.harden je napisao/la:Ma niko od vodecih vozaca ne bi dobio tu kaznu, siguran sam.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ma gdje ce radi onoga dobiti kaznu, dajte ljudi. Nije nikoga ugrozio, nikakvu prednost nije stekao, samo je sebi nastetio i izgubio sekundu-dvije.harden je napisao/la:Ma niko od vodecih vozaca ne bi dobio tu kaznu, siguran sam.
Nema nikakvog osnova za kaznu.
Velicanstvena voznja Hamiltona, najbolja u ovoj sezoni jednog vozaca. Nevjerovatan tempo sa starim gumama. Perverzija od voznje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
I prošle i ove godine je Sebastian sam sebi kriv što neće biti prvak, zadnji vozač koji je tuđom krivicom izgubio titulu je Alonso 2012.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
prsti od energije a u Silverstonu trebala nosila 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Koji ozbiljan bolid je Hamilton danas pretekao?Valencia je napisao/la:
Ma gdje ce radi onoga dobiti kaznu, dajte ljudi. Nije nikoga ugrozio, nikakvu prednost nije stekao, samo je sebi nastetio i izgubio sekundu-dvije.
Nema nikakvog osnova za kaznu.
Velicanstvena voznja Hamiltona, najbolja u ovoj sezoni jednog vozaca. Nevjerovatan tempo sa starim gumama. Perverzija od voznje.
Vezano za kaznu
-
- Kontakt:
I baba bi moja u kolicima s onim gumama izletila sa staze, jos mu dio prednjeg krila otpao. Prava steta za Vettela i Ferrari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.