FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 22 jul 2018, 15:44

evo im cundara i 1€
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2018, 15:47

BelminM23 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Jesmo li već uplatili 1€ za Moju TV? :D
Morao sam karticu zamijeniti, mahsuz za Telecoma. :mrgreen:
Realno, veoma je pristupačno svima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 jul 2018, 15:53

ThrillerHz je napisao/la:Ne znam sto ste se uvrijedili, shvaticete jednog dana zasto je ovakav sjever rak rana kluba... Tribina na kojoj imas mladice zaslijepljene ideologijom i starije “kolege” koji gledaju kako da tu omladinu upute na “pravi put” da isti postanu klienti njihovih dilerskih usluga, i dokle god bude vise od 50% sjevera na raznim drogama i u alkoholiziranom stanju, ja cu biti protiv te tribine, svaka cast normalnoj raji koja ide na tu tribinu, ja otisao par puta i jednostavno vidio da je to mjesto gdje ljudi ne znaju ni koja je minuta ni koji je rezultat, svi ko zombiji mumljaju pjesme, dok par dzointa kruzi okolo tribinom i u nekom su svom svijetu, da ih pitas da nabroje prvih 11 nece 3 igraca znat, ali to nije stvar samo nase tribine, ista je situacija na svim ostalim u nasoj drzavi sto furaju “ultras” fazon, a to nije vidilo ultrasa... Ovaj bojkot i raspad na sjeveru se nadam da ce posluziti da se tribina ocisti od narkomancica i papcica :salut:

P.S. Dok Hordi nije bilo, ja na istoku nisam cuo da ih iko zali, cak sta vise ljudima je drago, jer je atmosfera na stadionu kao u teatru, bez ikakvih incidenata, i culi su se komentari da se na utakmice napokon moze porodicno dolaziti, sto se i moglo primjetiti u zadnje vrijeme da su Zapad i Istok bili puni i to vecinom roditelji s djecom dolazili, radije cu tu sliku gledati, punog zapada i istoka nego 2000 klosara na sjeveru i ostatak stadiona prazno
Naravno da nije sve kriva ova generacija sve si upravu,dok su neki velicali neke bivse vodje koji su preko tribine zaradjivali pare svojim dilerskim talovima na tribini,prodavali za sitne interese normalne momke sa tribine i odstranjivali ih,i sad to njihovi ucenici rade dok su se normalni povukli,o kome je rijec vjerovatno i sami znate,i zato dobijete ovaj rezultat i neka je za boljeg nismo,nije mi zao sekunde kao nekad prije jer znam sta su radili,isti sadasnji "vodja" je imao uzor u bivsem pa nek se slikaju sad,iskreno zaboli me sta ce biti

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 jul 2018, 15:58

zlo87 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@ThrillerHz brate ti momci, kakvi god bili, leđa odraše od pendreka širom BiH, psuje im se sarajevska majka, nekad naprave incident al češće bez razloga. Tu su na svakoj tekmi a vjeruj mi da znači igračima to. I ne vidim u čemu je problem u travi i alkoholu, sva omladina danas pije i drogira se. Svak za sebe, draži mi je travar na tribini nego čist seljak za volanom koji ugrozi i druge (primjer dajem). Ti ljudi za društvo više daju nego što uzimaju, daje se krv, kruže kutije po tribini za oboljelu djecu, pomagali su kad su poplave bile... I da se zagužva u državi, sjever će na liniju a guzonje iz VIP lože preko grane, kao i '92.
I ne vidim što porodica ne može doć na tekme, moj komšija dovodi dvije djevojčice na utakmice, na istok idu svaku i nikad im dlaka s glave nije pala. Zato i postoje istok i zapad, sjever nikog nikad nije povrijedio.
Dzaba objasnjavas, dosao 2x na sjever i sve zna
Dobro i nama su derali i mi smo neki prosli sve tribine uostalom sve ti se vidi sad iz prilozenog,cim je nekom tribina posao za neke stvari bice jos gorih situacija od ovih sad,al skontaces neko kao mi neki na bezbolniji il bolniji nacin

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 jul 2018, 16:00

Husref u mandatu prije ovoga
Kovacevic u 21
Cimirot u 21
Radovac u 17
Aganspahic u 17
Travancic 19 god
Huseinbasic 17 god
Znaci igraci redovno igrali.
U ovom mandatu igralo 9 igraca ispod 21 godine, 7 u jednoj utakmici 5 iz akademije. U slobodi dao sansu muminovicu i todorovicu.
H.Handzica je musemic uveo u 11, ledeta gurno u genku pa nam donese povjedu, mirvica itd.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 jul 2018, 16:01

Laznjak je napisao/la:Jedini krivac ovog sjevera je izdaja od strane momka koji je odgojen na sjeveru. Sve mu se u zivotu dalo, imao je podrsku u hordama u svakom smislu. I od njega se gradio vojnik sjevera.
Sve je bilo dogovoreno o povratku na tribinu i u zadnji momenat se sve okrenulo. Na sjeveru je ostalo raje koja su vjerovala do zasnjeg momenta i izasli kad su vidjeli javasluk u reziji debila zvanog cip. Ostali su otisli pravo na istok i zapad.
Vidjet cemo sta dalje... Kriminalci koji su zavoljeli Sarajevo u 30oj godini zivota nikad nece imati prednost nad nama koji smo proveli 2/3 zivota uz Sarajevo. Original 1987.
Kakvi su mu ucitelji nije ni mogao bolji bitaj pi.saj ih sad ce neko reci koliko su uradili oni za Sarajevo itd ja cu samo reci da su neki zivjeli od iste tribine

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jul 2018, 16:06

Još jutros :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2018, 16:10

BordoSarajevo je napisao/la:
Još jutros :mrgreen:
Isti sam ti, oko cenera jutros sam sve zavrsio. :D ne mogu da cekam vise

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2018, 16:16

Sta upisati ovdje u ovo polje Opis/Description ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2018, 16:23

miky_hz je napisao/la:Sta upisati ovdje u ovo polje Opis/Description ?
Nista brate jer to nije bitno ni za sta, preskoci to.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jul 2018, 16:24

Nije uopste to bitno, napisi "sabrina kur.va"
FK Sarajevo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jul 2018, 16:26

Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Dupovac, Sabanovic, Mustafic, Stanojevic, Resic, Velkoski, Hebibovic, Handzic

Prvih 11 danas
FK Sarajevo

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 22 jul 2018, 16:29

Nije mi jasan sastav nikako, sve desni bekovi i desna krila, ko ce ovdje lijevo igrat, ako ce Krste na krilo lijevo, ko ce iza napadaca, ko je desni bek a ko lijevi? :wtf:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 22 jul 2018, 16:30

skoroalen je napisao/la:Ma nikakve nade mi nemamo ba, budimo realni. Pa da uzmemo 0:2 tamo neki njihov kombinovan sastav, u uzvratu će nam poslat najjaču ekipu i zabit nam 6. Volio bih dobar rezultat radi što veće posjete, al o prolazu ni sanjat ne mogu. Kakvi god mi slučajevi naumpadali, borbe Davida i Golijata, razlika je prevelika, još je dvomeč. Sve eventualne greške u prvoj utakmici mogu ispravit u drugoj, jednostavno nismo kalibar da igramo fudbal s Atalantom. Nek oni odigraju muški, hrabro, čvrsto, nek natope dresove znojem i meni je dosta.
Pratis li ti fudbal ikako, pa jedan Iceland dobrim bunkerom ravnopravan sa svima, Messi im nije mogao nista napraviti. Druga je stvar ima li Husref dovoljno mozdane supstance da organizuje jedan. Lik je sirovina i citav zivot fura neki hu ha fudbal.
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 22 jul 2018, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jul 2018, 16:31

belosevic23 je napisao/la:Nije mi jasan sastav nikako, sve desni bekovi i desna krila, ko ce ovdje lijevo igrat, ako ce Krste na krilo lijevo, ko ce iza napadaca, ko je desni bek a ko lijevi? :wtf:
Hodzic desni a Saban lijevi bek
Hebib lijevo, Resic desno krilo
Velkoski je iza Handzica
FK Sarajevo

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 22 jul 2018, 16:32

Hvala. Ne sjecam se da je Hebib igrao lijevo ikad, al eto valjda na dobro izadje..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2018, 16:32

MortemHz je napisao/la:
Nista brate jer to nije bitno ni za sta, preskoci to.
Hvala uspio sam.

Mada kad vidim koliko je isarao sastav mozda i bolje da nisam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 jul 2018, 16:35

Pretpostavljam da će Krste igrat desetku, ako ne on, onda Resić.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2018, 16:35

Hebib lijevo krilo? Sreca njegova pa nije visok i na golu bi zavrsio na kraju.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 jul 2018, 16:40

Mislim da ce resic lijevo.
Dupovac
Sabanovic
Mustafic
Resic
Handzic
5 nasih.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 11 gostiju.