ASD je napisao/la:SiamoNoi

ASD je napisao/la:SiamoNoi
daj ne seri molim te. kakvom kurcevom nacionalizmu se prica aj mi reci. U 15 postova jedan se pojavi koji prica o politici i to se smjenjuju sa svih strana, a ne samo sa jedne na koju ti aludirasnextterrain je napisao/la:Molim vas da riješite ove teme za svjetsko, najmanje se priča o fudbalu već se većinom priča o nacionalizmu i politici.
Nemojte da se i tema za finale uništi i što je najgore vaš moderator također krši pravila foruma
Ma kakav ba nacionalizam pusti ga, butthurt je jer se prozivaju hercegovci koji vrijedjaju drzavu u kojoj zive, a vjerovatno je i sam iz kamenjaraOsim13 je napisao/la:A kako da riješe? Realno to je Sizifov posao u ovom slučaju. Ko hoće da zaobiđe to, zaobiće. Uvijek ima normala ljudi koji pišu o fudbalu.
Hvala ti na divnom ponasanju i pravo da ti kazem nisam iz Hercegovine, ali vjerovatno nisam kao ti da zivim van Bosne pa da su ti ove price zanimljiveSveti je napisao/la:Ma kakav ba nacionalizam pusti ga, butthurt je jer se prozivaju hercegovci koji vrijedjaju drzavu u kojoj zive, a vjerovatno je i sam iz kamenjaraOsim13 je napisao/la:A kako da riješe? Realno to je Sizifov posao u ovom slučaju. Ko hoće da zaobiđe to, zaobiće. Uvijek ima normala ljudi koji pišu o fudbalu.
Riješeno.PaskalHens je napisao/la:@admin makni one nedoje.bane debile sa podforuma kladionica, seru se ljudima u ćejf danima.
HvalaMonolog je napisao/la:Riješeno.PaskalHens je napisao/la:@admin makni one nedoje.bane debile sa podforuma kladionica, seru se ljudima u ćejf danima.
Sarajevo,Željo,ChatHigh je napisao/la:Koj tema na forumu, trenutno, ima najviše postova?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.