Dobro je dok ne pukneš.....High je napisao/la:Evo i mađarskih frajlica.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sačekajmo još jednu grešku pa odma slijedi članak pos.koka o majorizacijimiki651 je napisao/la:da je želji poništen čist pogodak objektivni sarajevski portali tražili bi intervenciju i Nato i Ohr i Unhcr...A krug 99 Bi na ftv kukao i plakao ko i obično. Al Zrinjski zato i je prvak, nema cmizdrenja plakanja, botova i korumpiranih sportskih portala. Slobodi čestitke na borbenosti.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A ti se već ponadao pa pripremio usta?miki651 je napisao/la:Dobro je dok ne pukneš.....High je napisao/la:Evo i mađarskih frajlica.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Uvije si sam svi te izbjegavaju..High je napisao/la:A ti se već ponadao pa pripremio usta?miki651 je napisao/la:Dobro je dok ne pukneš.....High je napisao/la:Evo i mađarskih frajlica.
Svakako. Masa traži spektakl, a ne značenje, što bi Bodrijar rekao. Individualnoliberalni identitet je zdraviji od kolektivnoautoritativnog. A ti se svakako stopiš u ovaj drugi - u fašističke mase i mašeš ratnim bajracima. Selamim te, nitkove endehazijski.miki651 je napisao/la: Uvije si sam svi te izbjegavaju..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- GoskGabela
- Kontakt:
Redovno ti uriniram u usta,avlijaneru tutinskiHigh je napisao/la:I istamburao ti tur endehazijski.GoskGabela je napisao/la:Vratio se srbin iz sandžakaHigh je napisao/la:
Tačnije - fašisti.Očekivan klišetizirani šovinizam od tebe, žigolčiću dokoni.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Pazi na gramatiku!miki651 je napisao/la:Porobudio se high opet. Islamski stari ekstremista.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ne mogu da vjerujem koliko ste objektivni samoDena94 je napisao/la:Ceka se jedna pogreska u korist Zrinjskog da se moze proglasit kupljena titula.Truba1905burazeru je napisao/la:Golemo da nitko nije komentirao da je poništen čist gol Zrinjskog !

Gledaj molera krša što zarađuju dnevnicu.
Smjer Radobolje ništa je u odnosu na vaš smjer koji vam je izmijenio. Cirkus kolektiv; frajle krša. 

- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ajde ćoro, briši!High je napisao/la:Gledaj molera krša što zarađuju dnevnicu.Smjer Radobolje ništa je u odnosu na vaš smjer koji vam je izmijenio. Frajle krša.
Ajde ili hajde, kvaziRvatino?Gradonacelnik je napisao/la:Ajde ćoro, briši!High je napisao/la:Gledaj molera krša što zarađuju dnevnicu.Smjer Radobolje ništa je u odnosu na vaš smjer koji vam je izmijenio. Frajle krša.

e popravljaš se sad. Vidiš da možeš bit običan papak..A ne one bljuvotine o fašizmu il ekstremizmu. Bio si vođa papaka, sa zadnjim postom si običan papak. Super.High je napisao/la:Gledaj molera krša što zarađuju dnevnicu.Smjer Radobolje ništa je u odnosu na vaš smjer koji vam je izmijenio. Frajle iz krša.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Mi to h izbjegavamo, gdje ghod mohžemo!High je napisao/la:Ajde ili hajde, kvaziRvatino?Gradonacelnik je napisao/la: Ajde ćoro, briši!

A prednjim postom? Čuj zadnjim.miki651 je napisao/la:e popravljaš se sad. Vidiš da možeš bit običan papak..A ne one bljuvotine o fašizmu il ekstremizmu. Bio si vođa papaka, sa zadnjim postom si običan papak. Super.High je napisao/la:Gledaj molera krša što zarađuju dnevnicu.Smjer Radobolje ništa je u odnosu na vaš smjer koji vam je izmijenio. Frajle iz krša.

Ovo nije moje misljenje, nego su cinjenice. Pa eto kad bude nesto sudjeno u korist Zrinjskog, vidicemo sta ce se pisat.semcho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ste objektivni samoDena94 je napisao/la:Ceka se jedna pogreska u korist Zrinjskog da se moze proglasit kupljena titula.Truba1905burazeru je napisao/la:Golemo da nitko nije komentirao da je poništen čist gol Zrinjskog !
The Nobles ⚔
Pa papak tko se ljuti na tebe? Bože sačuvaj. Što više takvih nama je bolje...
:[/quote]Ovo nije moje misljenje, nego su cinjenice. Pa eto kad bude nesto sudjeno u korist Zrinjskog, vidicemo sta ce se pisat.[/quote]
Eto samo Zrinjskom???
Jarane, za svaki se klub komentarise i ovo i ono, naravno da sam ja kao i bruku ljudi na strani pravde, nebitno jel to Zrinjski ili Wigan Athletic, mene samo frustrira cinjenica da ima ljudi koji slave to, ocigledno namjesteno poluvrijeme, tekmu, titulu, itd, itd... Ja ne bi mogao zaspat kad bi slavio takvo nesto!
Eto samo Zrinjskom???
Jarane, za svaki se klub komentarise i ovo i ono, naravno da sam ja kao i bruku ljudi na strani pravde, nebitno jel to Zrinjski ili Wigan Athletic, mene samo frustrira cinjenica da ima ljudi koji slave to, ocigledno namjesteno poluvrijeme, tekmu, titulu, itd, itd... Ja ne bi mogao zaspat kad bi slavio takvo nesto!
Ovo nije moje misljenje, nego su cinjenice. Pa eto kad bude nesto sudjeno u korist Zrinjskog, vidicemo sta ce se pisat.[/quote]semcho je napisao/la::
Eto samo Zrinjskom???
Jarane, za svaki se klub komentarise i ovo i ono, naravno da sam ja kao i bruku ljudi na strani pravde, nebitno jel to Zrinjski ili Wigan Athletic, mene samo frustrira cinjenica da ima ljudi koji slave to, ocigledno namjesteno poluvrijeme, tekmu, titulu, itd, itd... Ja ne bi mogao zaspat kad bi slavio takvo nesto![/quote]
Kako mozes zaspati kad ti klub kupi titulu, a ne donese je kuci?

The Nobles ⚔
Kakva vam je bolan ono stoka na tribinama, što bi Mile Ronhil rekao arlauču na svaku odluku, bilo za ili protiv njihovog timaGoskGabela je napisao/la:.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ono zvono necemo ni spominjatRaonffa je napisao/la:Kakva vam je bolan ono stoka na tribinama, što bi Mile Ronhil rekao arlauču na svaku odluku, bilo za ili protiv njihovog timaGoskGabela je napisao/la:.

SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.