aqarius je napisao/la:Pozelim se ovog naseg cirkusa i onda se toliko razočaram da ne mogu sebi doći 40 dana.A vrh je kada treneri izjave"dobra igra u polju..zatvorili prilaze...protivnici nisu napravili čiste šanse"..koja gomila bljuvotina.Meni je nevjerovatno da igrač prođe sa krila i ko bizon centrira niti je vidio ima li ko u kaznenom..niti gdje će lopta..niti gdje on stoji..niti gdje su protivnici...oohooo bivole digni glavu..ili ide sam prema golu i jedan jedini igrač krene prema njemu a on vrati 40 metara svom stoperu..pa da mi je dozivjeti da vidim dobar dribling u ovoj nasoj ligi.Zaista je komplet liga gomila antitalenata gdje ogromna većina nije savladala osnove igre..
Apsolutno. A i oni koji znaju nesto,tipa Todorovica,naseg Cabraje ili lupam Zakarica odustanu od driblinga kad im lopta odskoci kod prvog od mnogobrojnih krticnjaka i grba na ovim oranicama tipa Gabele. Da mi je docekat da citava liga bude ko sad Grbavica da mogu mirno umrijet
staragarda je napisao/la:Bošnjakovic "zadovoljan"....e cestitam.... Zrinjski prije par dana igrao pretesku tekmu, Sloboda nije na gol opucala NA TUSNJU, Zrinjskom ponisten cist go i ono zadovoljno...sta ti je rec demagogija i luzerski mentalitet
Stvarno je sloboda luzerski mentalitet iz proslih vremena. Dobra stvar je za Tuzlu sto se rodio nivi klub. Ova crveno crna tuzla ni za ku.rac nije. Ostala u 80 tim. Pizdarija od kluba.
Sramota je izgubiti od ovakvog Zrinjskog, nije ovo ni 60% onog zrinjskog i ja ga ove sezone vidim u sredini tabele.
Realno zrinjski se nije ni oznojio, da se igralo još dva dana ne bi gol sloboda postigla.
Još odmorili stojkica,rustemovica,hairlahovica i acimovica.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
staragarda je napisao/la:Bošnjakovic "zadovoljan"....e cestitam.... Zrinjski prije par dana igrao pretesku tekmu, Sloboda nije na gol opucala NA TUSNJU, Zrinjskom ponisten cist go i ono zadovoljno...sta ti je rec demagogija i luzerski mentalitet
Stvarno je sloboda luzerski mentalitet iz proslih vremena. Dobra stvar je za Tuzlu sto se rodio nivi klub. Ova crveno crna tuzla ni za ku.rac nije. Ostala u 80 tim. Pizdarija od kluba.
Sramota je izgubiti od ovakvog Zrinjskog, nije ovo ni 60% onog zrinjskog i ja ga ove sezone vidim u sredini tabele.
Ja vas sada vidim s vrha tabele na dnu tabele, vidimo se a ne cujemo se, cudno je to i podsjeca me na mnogo proslih sezona. Volim utakmice na Tušnju
GoskGabela je napisao/la:Na tv,izvodi kadusic aut,a djeca se čuju je.b.e.m zrinjski i zapadni mostar hqhqha,e divno ih roditelji odgajaju,svaka cast
Homogena sredina. Imaju taj gen.
Kamenjari i kvazikroati o socijalnim kompetencijama i odgoju.
Tačnije - fašisti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
da je želji poništen čist pogodak objektivni sarajevski portali tražili bi intervenciju i Nato i Ohr i Unhcr...A krug 99 Bi na ftv kukao i plakao ko i obično. Al Zrinjski zato i je prvak, nema cmizdrenja plakanja, botova i korumpiranih sportskih portala. Slobodi čestitke na borbenosti.
I istamburao ti tur endehazijski. Očekivan klišetizirani šovinizam od tebe, žigolčiću dokoni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
miki651 je napisao/la:da je želji poništen čist pogodak objektivni sarajevski portali tražili bi intervenciju i Nato i Ohr i Unhcr...A krug 99 Bi na ftv kukao i plakao ko i obično. Al Zrinjski zato i je prvak, nema cmizdrenja plakanja, botova i korumpiranih sportskih portala. Slobodi čestitke na borbenosti.