FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba uzet dosta tableta za smirenje dok nije nestalo. Duga je sezona, trebat ce nam.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kasnite,mi smo ih vec sve pokupovali.LjoZee je napisao/la:Treba uzet dosta tableta za smirenje dok nije nestalo. Duga je sezona, trebat ce nam.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ko je ovaj sto je u dzep stavio Zajmovica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nista onda, posudite malo.mma_hz je napisao/la:Kasnite,mi smo ih vec sve pokupovali.LjoZee je napisao/la:Treba uzet dosta tableta za smirenje dok nije nestalo. Duga je sezona, trebat ce nam.

Utakmica je
Krčmareviću dati 5 kola fore i onda noga po ustaljenoj proceduri.

Krčmareviću dati 5 kola fore i onda noga po ustaljenoj proceduri.
U drugom ubaciti Šehića umjesto Bogičevića, a Rodina prebaciti na Jadrankovu poziciju. Na desno krilo uvesti Veselinovića ili Zeca i probati nešto preko desne strane. Ovako ćemo teško do gola.
Ovo je neka 4-3-3 formacija, vidi se da 30-35 minuta nije bilo 'desetke' i zato ne možemo konkretno zaprijetiti Gošku, nemamo taj zadnji pas.
Trče solidno, s obzirom na temperaturu dobro se kreću naši. Sviđa mi se ovaj presing, svaki put smo uzeli loptu kad smo izašli visoko pri ispucavanju golamana Goška, al' jbg očigledno nemamo snage i rutine da to radimo kontinuirano.
Odbrana dobro funkcioniše, Pavić je ispao dva puta al' je u suštini dobro zatvorio svoju stranu. Čurjurić najbolji u vezi, Arežina na neprirodnoj poziciji. Desna strana nam je neutralisana, ne igraju igrači na svojim prirodnim pozicijama i to se vidi.
Treba ih u drugom stisnuti, malo više posjeda, malo više centaršuteva i prekida, vjerujem da će jedna ući.
Trče solidno, s obzirom na temperaturu dobro se kreću naši. Sviđa mi se ovaj presing, svaki put smo uzeli loptu kad smo izašli visoko pri ispucavanju golamana Goška, al' jbg očigledno nemamo snage i rutine da to radimo kontinuirano.
Odbrana dobro funkcioniše, Pavić je ispao dva puta al' je u suštini dobro zatvorio svoju stranu. Čurjurić najbolji u vezi, Arežina na neprirodnoj poziciji. Desna strana nam je neutralisana, ne igraju igrači na svojim prirodnim pozicijama i to se vidi.
Treba ih u drugom stisnuti, malo više posjeda, malo više centaršuteva i prekida, vjerujem da će jedna ući.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi ovo moramo dobiti. Autogolom, eurogolom kako god, ali moramo.
-
- Kontakt:
Joj
Nemoj vranjesa molim te
Nemoj vranjesa molim te
Vranjes 

Dvije prilike u 5 min.
Nema logike da ostavi mrtvog Šabana, a da izvede Hajdarevića.
Dobar Šaban danas.
ma lose ovo, ne znam sta Krcma ceka, ubacuj jbt Veselog i Sehica.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ne znam sta me vise nervira, stekanje streama ili indolentnost Zelje.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 21 jul 2018, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jos gora igra nego prethodne tri godine, ali sumnjam da nekog to vise iznenadjuje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ovdje da je bio Zec umjesto Veselog bilo bi svašta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ERascic97, Kajkutenjoyer i 26 gostiju.