FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2018, 15:31

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:ide onaj Plzenov veznjak deba Horvath (40 godina msm da je lik imao) u kontru, a Škaljić i Kerla sami :rol: :rol:
:lol: :lol:
Pet je godina prošlo, meni ni dan danas nije jasno šta je ovdje Adilović htio, da je htio šutati ne mogu da vjerujem da bi lopta završila u autu, da je htio asistirati ne mogu da vjerujem da bi prije izabrao to nego da šuta na gol, kako god ja ne vjerujem da se ovo desilo :lol:

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2018, 15:33

Raonffa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:ide onaj Plzenov veznjak deba Horvath (40 godina msm da je lik imao) u kontru, a Škaljić i Kerla sami :rol: :rol:
:lol: :lol:
Pet je godina prošlo, meni ni dan danas nije jasno šta je ovdje Adilović htio, da je htio šutati ne mogu da vjerujem da bi lopta završila u autu, da je htio asistirati ne mogu da vjerujem da bi prije izabrao to nego da šuta na gol, kako god ja ne vjerujem da se ovo desilo :lol:

Al kakva golcina doktora nogometa :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Djuroje
Kontakt:

Post Postao/la Djuroje » 21 jul 2018, 15:35

Ima li kakav link da se gleda tekma???A da nije mojatv

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 21 jul 2018, 15:47

Djuroje je napisao/la:Ima li kakav link da se gleda tekma???A da nije mojatv
Pa oni rade prijenos, dakle nemoguce, odes u najblizi kafic, narucis kaficu i odgledas cijelu tekmu sa jednom kafom :D
Bit ce i stream, iskopat ce se odnekle kao i svaki put do sada, siguran sam

Stepen manje, makar je i oblačno :thumbup:

slika
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

Djuroje
Kontakt:

Post Postao/la Djuroje » 21 jul 2018, 15:55

SARAJEVO1921 je napisao/la:
Djuroje je napisao/la:Ima li kakav link da se gleda tekma???A da nije mojatv
Pa oni rade prijenos, dakle nemoguce, odes u najblizi kafic, narucis kaficu i odgledas cijelu tekmu sa jednom kafom :D
Bit ce i stream, iskopat ce se odnekle kao i svaki put do sada, siguran sam

Stepen manje, makar je i oblačno :thumbup:

slika
Nisam u bh zato pitam ima li kakav link da pratim tekmu...Nadam se pobjedi Zelje....

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 21 jul 2018, 16:01

Pa onda preko pay per wiev usluge, moze i u inostranstvu 100% , platis karticom jednokratno 2KM i odgledas tekmu, ako ne to onda sve nade baci na stream, trece nema

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5e3b5c334dd.html

Mali Durakovic se iz op-a Zrinjskog vratio kod nas, ne vidim da je iko spomenuo to, a jucer kanonada na odlazak Hasanovica :crazy:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2018, 16:05

Slabo vidis.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 21 jul 2018, 16:30

Neće vam biti danas lahko protiv Goška, Feđa Dudić ih sjajno vodi a i imaju kvalitetne igrače. Mislim da će Kulović danas odigrati važnu ulogu njihov krilni napadač, kako god lijepo je da počinje Premijer liga ali nimalo nije lijepo što Moja tv drži monopol nad ligom pa 60% ljudi ne može pratiti utakmice ako nije njihov korisnik :x

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2018, 16:39

Asimetric je napisao/la:Neće vam biti danas lahko protiv Goška, Feđa Dudić ih sjajno vodi a i imaju kvalitetne igrače. Mislim da će Kulović danas odigrati važnu ulogu njihov krilni napadač, kako god lijepo je da počinje Premijer liga ali nimalo nije lijepo što Moja tv drži monopol nad ligom pa 60% ljudi ne može pratiti utakmice ako nije njihov korisnik :x
Možeš brate, ova pay per view usluga ti to nudi. Isti ti qurac, ha bio njihov korisnik ha im ovako plaćao preko kartice, nema nikakve razlike. Čak je ova "pay per view" opcija i isplativija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2018, 16:43

Raonffa je napisao/la:Čak je ova "pay per view" opcija i isplativija.
Meni je to najbolja opcija, platim 1€, pregledam utakmicu i to je to, bez patnje, kmečanja za stream, a realno cijena je smiješna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2018, 16:44

Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Bakrač, Rodin, Pavić, Šabanadžović, Hajdarević, Čurjurić, Arežina, Zajmović, Krpić.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2018, 16:46

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Čak je ova "pay per view" opcija i isplativija.
Meni je to najbolja opcija, platim 1€, pregledam utakmicu i to je to, bez patnje, kmečanja za stream, a realno cijena je smiješna.
Pa tako i jeste, lupam eto obično se igraju četiri tekme mjesečno, to ti je 8 KM koje dadneš da na miru pogledaš tekmu (u istom kvalitetu kao i na TV-u, dakle ništa bolji ugođaj nije preko TV-a, uostalom uzmeš HDMI i priključiš na TV ako je već u tome caka), a siguran sam da je neki najosnovniji paket koji nudi te kanale Moja TV skuplji od 8 KM.

Za nas koji smo ovdje je to još povoljnije, većina nas će svakako otići na domaće tekme (neko i na gostujuće), tako da je cijena manja za pola iznosa.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2018, 16:47

Hajdarevic - Sabanadzovic malo guravo, ali sta Bog da.

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 21 jul 2018, 16:48

To nije isplativo nimalo, jer nije isto gledati utakmicu Gošk-Željo za 2KM ili Željo-Sarajevo za istu cijenu. Uostalom naša liga nije toliko atraktivna pa da trebamo još uplaćivati da bi je pratili oni trebaju omogućiti na državnim televizijama da se mogu najmanje tri utakmice pratiti besplatno.
Pa pogledaj srpsku Super ligu imaju sve na Areni i još uvodne emisije da ne pričamo o kvaliteti prijenosa, oni već odavno rade prijenose u 720p Hrvati u Full HD kao i Slovenci, a gdje smo mi ne znaš hoće li u sred akcije riknut kamera koja je stara ko zna koliko? ;)
Da prenose u HD možda bih i razmislio da uplatim ovako nema nikakvog smisla
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 21 jul 2018, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2018, 16:49

Jeste malo guravo, al' opet mi drago zbog njih kao omladinaca. Sa druge strane krivo mi što je Dženo opet zavaljen desno, da se Čurjurić vratio nazad, Dženo lijevo i Veseli desno al' yebat ga eto, bitno je da se dobije ova tekma, a vjerujem da će se Zajmović vremenom vratiti na lijevo krilo.

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 21 jul 2018, 16:51

Kada javni servis bude u mogucnosti ako ikada bude u sta sumnjam da izdvoji milion maraka po sezoni za sponzorstvo NFSBIH samim tim i lige onda mozemo pricati o tome, do tada BH Telecom je neprikosnoven po tom pitanju, a danas svakako da nista nema džabe kako u svijetu tako i kod nas

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2018, 16:51

Asimetric je napisao/la:To nije isplativo nimalo, jer nije isto gledati utakmicu Gošk-Željo za 2KM ili Željo-Sarajevo za istu cijenu. Uostalom naša liga nije toliko atraktivna pa da trebamo još uplaćivati da bi je pratili oni trebaju omogućiti na državnim televizijama da se mogu najmanje tri utakmice pratiti besplatno.
Pa pogledaj srpsku Super ligu imaju sve na Areni i još uvodne emisije da ne pričamo o kvaliteti prijenosa, oni već odavno rade prijenose u 720p Hrvati u Full HD kao i Slovenci, a gdje smo mi ne znaš hoće li u sred akcije riknut kamera koja je stara ko zna koliko? ;)
To si upravu, al' ne govorim ti ovdje konkretno o kvalitetu usluge Moja TV i samim prenosima, nego ti pričam o ovome da možeš pratiti sve to bez obzira da li si korisnik Moja TV, nema nikakve razlike, čak je i isplativije da nisi ako uzmemo da te samo zanima Premijer liga BiH.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2018, 16:54

E postava bez Bogicevica. Rijetko se desava. :D

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 jul 2018, 16:54

Pa nigdje više skoro u cijeloj Evropi nijedan javni servis ne prenosi domaću ligu, dok naši čak i prenose tu jednu utakmicu po kolu.
U svim državama imaš privatne televizije koje moraš platiti da gledaš domaće prvenstvo (arena sport, sky sports, eurosport, viasat sport...)

I ova opcija od 2 KM po utakmici je smiješna i jako pristupačna svima
ZELJEZNICAR 1921!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2018, 16:55

LjoZee je napisao/la:E postava bez Bogicevica. Rijetko se desava. :D
Odmara babuka za Kiprane :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 60 gostiju.