FoSte95 je napisao/la:Počinje najbolja liga na svijetu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
FoSte95 je napisao/la:Počinje najbolja liga na svijetu
Aerials je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:Počinje najbolja liga na svijetu
Rokoko87 je napisao/la:Aerials je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:Počinje najbolja liga na svijetu![]()
DaOrjuna je napisao/la:Jel večeras na Bht-u Sloboda-Zrinjski?
za koga cete navijat vi sirokobrijezaniEvolve je napisao/la:DaOrjuna je napisao/la:Jel večeras na Bht-u Sloboda-Zrinjski?
Niko niko samo SlobodaChinaglia je napisao/la:za koga cete navijat vi sirokobrijezaniEvolve je napisao/la:DaOrjuna je napisao/la:Jel večeras na Bht-u Sloboda-Zrinjski?
psuj ti svojoj upravi i lopovima kralju.Riziko je napisao/la:Iako moj klub ne igra, gledaću ligu.
Jedva čekam večerašnji spektakl na Tušnju.
A savezu se sjetim najmilijih, dajte sk li areni prenose šta jedete čudnovate tvari.
Momak psuje savezu zbog tv prenosa, i ja mu se pridruzujem i **** im sve.20le je napisao/la:psuj ti svojoj upravi i lopovima kralju.Riziko je napisao/la:Iako moj klub ne igra, gledaću ligu.
A savezu se sjetim najmilijih, dajte sk li areni prenose šta jedete čudnovate tvari.
Celik do titule!!!![]()
![]()
I ja vam se pridruzujem. Celikove sve kuci prenose na ovim debilnim kanalima.BosnianKingdom je napisao/la:Momak psuje savezu zbog tv prenosa, i ja mu se pridruzujem i **** im sve.20le je napisao/la:psuj ti svojoj upravi i lopovima kralju.Riziko je napisao/la:Iako moj klub ne igra, gledaću ligu.
Celik do titule!!!![]()
![]()
Mi smo Fukare iz ŠirokogChinaglia je napisao/la:za koga cete navijat vi sirokobrijezaniEvolve je napisao/la:DaOrjuna je napisao/la:Jel večeras na Bht-u Sloboda-Zrinjski?
Crveno crni naravnoChinaglia je napisao/la:za koga cete navijat vi sirokobrijezaniEvolve je napisao/la:DaOrjuna je napisao/la:Jel večeras na Bht-u Sloboda-Zrinjski?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.